motosman Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Se tam nahoře asi už definitivně zbláznili http://ekonomika.idnes.cz/stat-vyrazne-zlepsi-podminky-pro-cyklisty-ve-mestech-pfb-/eko-doprava.aspx?c=A150727_121456_eko-doprava_suj A prej absolutní přednost. V sobotu jsem málem 5 cyklobuzen sundal ze silnice. Jeli vedle sebe po celé šířce vozovky. Když jsem na ně zatroubil, tak mi ukázali, že jsou jedničky. Alespoň jsem konečně vystříkal zimní směs z ostřikovačů. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Magoři... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 hlavně že neuzákoní ty vesty mimo obce (i chodcům) nejsou vidět a magoři jezdí bez helem a někteří za šera i bez osvětlení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Já beru jenom Vervu, ta nemá tolik té srágory z řepky a má aditiva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 A když si seženeš čistou naftu a dáš vif, tak budeš jezdit nejvíc za 2 litry a motor tě přežije. Ale to tě trápit nemusí, protože chrochtáky dřiv EU zruší.[emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 (editace) verva tam má určitej podíl te babišovi močky. prej jenom euroil nemá, ale tam sem v životě snad nebral. Editováno: 27. Červenec 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Jestli se toho auta zbaví tak rychle, jako předchozího, tak se tímto nemusí příliš zabývat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Jojo. Zítra mu okouknu bicykl dole ve ferrari. Cena jak za octu a spotřeba 0/100km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/vsechna-neoznacena-merici-auta-policie-cr-spz-barvy-fotky/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 http://m.autorevue.cz/cyklista-se-ritil-na-svem-bicyklu-rychlosti-263-kmh/?textart=1 To aby se nemohl vymlouvat, že to nestihne do práce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 ten motor vypada brutalne... ty fotky byla otazka casu kdy nekdo vytahne... motos, no je toto normalni? nam rychlost omezujou a cyklobuzny jezdi pres 200 legalne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Já už nemám slov. Jak dneska v Táboře. Nejdřív nesmyslně rozšíří chodníky, na úkor silnice, že se sotva protáhne auto a teď zjistili, že se tvoří obrovské zácpy. Tak to zese bourají zpátky a rozšiřují silnice. Prostě ČR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 prostě čr http://www.zive.cz/bleskovky/divaci-si-stezuji-lte-rusi-digitalni-vysilani-dvb-t/sc-4-a-179133/default.aspx aby sis koupil pak LTE filtr či už rovnou lte filtr s anténou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Jenze jim to sousedi s osmistovkou, na kterou ted najizdi kompletni LTE sit a jejiz frekvence se drazili myslim pred rokem dvema. ČTU ma pak kontrolovat plneni podminek. Jediny kdo jiz drive vybudoval LTE na jine frekvenci je Vodafone, ktery ji ma na nesousedni 900MHz, zadaji ted o vyjimku, aby mohli i nadale fungovat na teto frekvenci, jelikoz to splnuje pozadovane rychlosti apod... Jinak jak jsme de bavili o 1+2 s Hurim, tak tady mas tedko jeden clanecek 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 No Im back, chtěl jsem si sice přečíst ty ekonomické romány u Clintova vlákna co jsem tam započal , ale nějakjsem neměl sílu, tak jsem to vzal jen hopem. Přečetl jsem si jen Pawouka a Clinta. To Clintovo vlákno chytlo nějakou tu radiusí nemoc. Včera jsem se chvíli nedostal k připojení a hned taková nálož. Díky Pawouku za článek, jdu si ho konečně v klidu přečíst, VIF už se válí v kufru v plné pohotovosti. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Včerejší rychlý výlet motor sport do vrchu. Kdo pak ví, odpoví. Jinak se mi tam stala taková věc, vzadu bylo zaparkované auto s polepama i přes zadní sklo, stálo na pěkném místě kvůli výhledu jsem tam zajel abych mohl udělat fotku a co čert nechtěl, načapal jsem v tom autě pár jak souloží. Až jsem záviděl, jako za mlada. V tuhle hodinu už je to tam docela opuštěné a trochu jsem jim to asi překazil, ale dělal jsem jako že jsem nic neviděl, rychle vyfotil tu jednu fotku a vypadl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 (editace) Černá hora to není, Sněžka taky ne, medvědín taky ne, tatry taky ne takže nevim Jelikož sem googler, tak sem do googlu dal Klínovec a je to ono Jinak ty vaše pidi kopečky, to vyslape i dítě. Editováno: 28. Červenec 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 A kde je ta fotka?[emoji102] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 No jo ale Petr tam vystrkal Rapida, aby pak mohl machrovat se spotřebou když to pak pustil dolů z kopce. Jo u Clinta se to pěkně zvrhlo ale je tam spoustu dobrých rad ,jak vydělat poctivou prací na novou ochcávku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 Jo hoši, Rádius by se tam u mě na vláknu se svejma mega romány uplně ztratil 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 A ja vim kde to je, proc si nam nevyfotil i vetrniky cos minul cestou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 a Clinte kde je navrh na dalsi caj? Muj kalendar se nechutne plni, tak at si to zvladnu naplanovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 (editace) Ano, kokta to z FB přečetl správně, je to Klínovec 1244 m.n.m. co by nejvyšší vrchol Krušných hor. No musím říci, že jsem jel včera ostrou řež nahoru a přesto se mi spotřeba nevyšplhala nad 8,5 litru. Asi ten VIF má učinky a stačí aby byl jen v kufru zabalenej. Ozi, větrníky jsem nefotil, protože k nim nemám sympatie. Dle mého tam nemají co dělat. Editováno: 28. Červenec 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 28. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2015 (editace) Petrrr, ja k nim taky nemam sympatie, podle me to je stejne k hovnu jako solarni pole... ale doufam, ze sis vsiml z me poznamky, ze sem vedel kde to je i bez FB jedina pouzitelna energie je jaderna a jeste pak beru i historicke klasicke zdroje - uhli, plyn, ropa Editováno: 28. Červenec 2015, autor: Ozi Toretto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky