Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Se tam nahoře asi už definitivně zbláznili

http://ekonomika.idnes.cz/stat-vyrazne-zlepsi-podminky-pro-cyklisty-ve-mestech-pfb-/eko-doprava.aspx?c=A150727_121456_eko-doprava_suj

A prej absolutní přednost. V sobotu jsem málem 5 cyklobuzen sundal ze silnice. Jeli vedle sebe po celé šířce vozovky. Když jsem na ně zatroubil, tak mi ukázali, že jsou jedničky. Alespoň jsem konečně vystříkal zimní směs z ostřikovačů.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jenze jim to sousedi s osmistovkou, na kterou ted najizdi kompletni LTE sit a jejiz frekvence se drazili myslim pred rokem dvema. ČTU ma pak kontrolovat plneni podminek. Jediny kdo jiz drive vybudoval LTE na jine frekvenci je Vodafone, ktery ji ma na nesousedni 900MHz, zadaji ted o vyjimku, aby mohli i nadale fungovat na teto frekvenci, jelikoz to splnuje pozadovane rychlosti apod...

Jinak jak jsme de bavili o 1+2 s Hurim, tak tady mas tedko jeden clanecek

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

No Im back, chtěl jsem si sice přečíst ty ekonomické romány u Clintova vlákna co jsem tam započal  :kol-28: , ale nějakjsem neměl sílu, tak jsem to vzal jen hopem. Přečetl jsem si jen Pawouka a Clinta. To Clintovo vlákno chytlo nějakou tu radiusí nemoc.  :kol-48:

Včera jsem se chvíli nedostal k připojení a hned taková nálož. Díky Pawouku za článek, jdu si ho konečně v klidu přečíst, VIF už se válí v kufru v plné pohotovosti. 

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Včerejší rychlý výlet motor sport do vrchu. Kdo pak ví, odpoví. Jinak se mi tam stala taková věc, vzadu bylo zaparkované auto s polepama i přes zadní sklo, stálo na pěkném místě kvůli výhledu jsem tam zajel abych mohl udělat fotku a co čert nechtěl, načapal jsem v tom autě pár jak souloží. Až jsem záviděl, jako za mlada. V tuhle hodinu už je to tam docela opuštěné a trochu jsem jim to asi překazil, ale dělal jsem jako že jsem nic neviděl, rychle vyfotil tu jednu fotku a vypadl.  :kol-48:

post-10015-0-32372300-1438065758_thumb.j

post-10015-0-71709200-1438065772_thumb.j

post-10015-0-01329100-1438065791_thumb.j

post-10015-0-32555700-1438065811_thumb.j

Odkaz ke komentáři

:kol-98:  :kol-98:  :kol-98: Ano, kokta to z FB přečetl správně, je to Klínovec 1244 m.n.m. co by nejvyšší vrchol Krušných hor. No musím říci, že jsem jel včera ostrou řež nahoru a přesto se mi spotřeba nevyšplhala nad 8,5 litru. Asi ten VIF má učinky a stačí aby byl jen v kufru zabalenej. 

Ozi, větrníky jsem nefotil, protože k nim nemám sympatie. Dle mého tam nemají co dělat. 

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Petrrr, ja k nim taky nemam sympatie, podle me to je stejne k hovnu jako solarni pole...  :kol-44:

ale doufam, ze sis vsiml z me poznamky, ze sem vedel kde to je i bez FB

jedina pouzitelna energie je jaderna a jeste pak beru i historicke klasicke zdroje - uhli, plyn, ropa

Editováno: , autor: Ozi Toretto
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...