motosman Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Tohle je taky hezký: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 No Jaško taky jsem párkrát četl, že na ty jejich nájezdy jsou poruchové vice něž je zdrávo, ale je to daň za nejmodernější techniku, prakticky ve všech těch super a hyper sportech jsou vývojové technické věci... Takže tak no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 před 10 hodinami, Petrrr napsal: Voici ty vole cena byla 370 cenikova, po sleve prodejce 350 po sleve od Skofinu 335. Tak nejak. No a sleva pro Stringa by byla 35. Tedy 300 - custa ruka. Kdyz nechce, jeho chyba. Snad mi nechceš říct, že si ten krám bral na splátky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Slušný, málo vydělávající člověk, který chlastá denně víno nemá jinou možnost. Víš kolik utopíme, my chudáci, měsíčně v chlastu, abychom se smířili s našimi posranými životy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Tak tak, Sabiza to napsal výstižně. :-) Hold běžně nemám po kapsách 300 papírů. Skládal jsem 70% na 3 roky s tím, že na kratší dobu to při 70% nešlo. Na druhou stranu Škofin mi dal slevu 20tis a já jim přeplatil jen 17. Tedy v mém případě byl Škofin v mínusu a já na tom 3tis vydělal. Než kdybych to platil keš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Takže ten škofin to je taková charita né? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Však oni na ceně auta mají oproti výrobě marži 200%... Petr byl celý bez sebe, jak auto zakoupil extra výhodně [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Samozřejmě nejsem tak naivní jako třeba Clint, píšu jak to bylo. Věřte - nevěřte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Ja taky na nejaky ty supersporty nejsem. Z toho uz jsem vyrostl v 18ti letech. Ja chci univerzalnejsi auto pro kazdodenni jezdeni. RAM, Volvo XC90 - neco na vyjizdky s rodinou a Porsche Panamera nebo Masserati Quatroportte pro vyjizdky s milenkou a Mustang Shellby GT pro samostatne vyjizdky. [emoji3] Zatim co prvni dve ve vyctu bych si koupil i za sve vydelane penize, ostatni jen v pripade vyhry ve sportce. Jakou milenkou, vždyť jsi zval na oběd tu starou uklízečku s drdolem a kérkou na tučné paži a řekla ti, že s fousatejma tlustejma dědkama nerandí [emoji2] Mustang bys poslal do škarpy v první levotočivé zatáčce a na Volvo jsi s Vencou ještě neodvezl dost železa do sběrny [emoji16] Tak sni dál... Odesláno z mého SGP712 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Tak je to jasný, proč kinderkárka Petrrrovi rezne. Jeho kámoš Venca z bufetu od nádraží se přiznal, že mu na auto po deseti pivech chodil chcát. Spletl si jeho kárku s ToyToy budkou, mají prej stejnou barvu. [emoji16] Odesláno z mého SGP712 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 On nereaguje, protože sedí pod kamerou a sledují jeho činnost. Aby si těch 6 tisíc měsíčně zasloužil a neproflákal to hledáním chyb škodovek na webu [emoji23] Odesláno z mého SGP712 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Clinte, zruš ten odkaz na tapatalk. To je tedy vynález. Kterej dement to vytváří? Číňani? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Už sem to rušil jednou, ale teď to nemohu na tabletu najít. Z mobilu to nepíše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 A je to. Už to mám vypnuté Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Dneska mám nějakou psavou nemoc, zatím co vy to flákáte. Abych jenom nechválil, brácha dluží za opravu klapky na Leonu skoro 8 tisíc, přes sedm si vzali za práci, klapka petikilo. Vyndavali celou palubní desku :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Už to nemá v záruce? Boha, to je pálka za práci... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Palubku musi mit sundanou do hodiny. Nechapu, jak si muzou nauctovat takovy ranec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Týden po záruce, klapku mu uznali na kulanci, ale práci chtějí zaplatit A to se vyplatí [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Teď je ještě nasranej, pač mu všichni řekli, že už to tam někdy nedají jak robot z fabriky a že sem tam něco rezonovat či vrzat tedy může... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 tak když jezdí do autorizáku jenom jako ty, měl zajet za rolbařem a ten by mu to odborně vyndal. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 na co jezdit po záruce do autorizáku? já důvod nevidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 Nechápu co by tam mělo vrzat, skřípat, rezonovat nebo mlátit... Ja palubku sundaval 3x a vždycky jsem to nasadil tak jak to má být a nic z uvedeného se neděje. Mě to trvalo potřetí opravdu jen hodinu (dělal jsem to sám, pouze s jejím vyndání mi pomohla manželka) a opravdu hodina práce od začátku odstrojování... Fakt nechápu tu cenu... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2016 http://www.autoforum.cz/bleskovky/tuto-ceskou-nehodu-ridic-zazrakem-prezil-v-cem-vubec-jel-a-kolik/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky