Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

No Jaško taky jsem párkrát četl, že na ty jejich nájezdy jsou poruchové vice něž je zdrávo, ale je to daň za nejmodernější techniku, prakticky ve všech těch super a hyper sportech jsou vývojové technické věci... Takže tak no...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 10 hodinami, Petrrr napsal:

Voici ty vole cena byla 370 cenikova, po sleve prodejce 350 po sleve od Skofinu 335. Tak nejak.
No a sleva pro Stringa by byla 35. Tedy 300 - custa ruka. Kdyz nechce, jeho chyba. emoji3.png

Snad mi nechceš říct, že si ten krám bral na splátky?

Odkaz ke komentáři

Tak tak, Sabiza to napsal výstižně. :-) Hold běžně nemám po kapsách 300 papírů. Skládal jsem 70% na 3 roky s tím, že na kratší dobu to při 70% nešlo. Na druhou stranu Škofin mi dal slevu 20tis a já jim přeplatil jen 17. Tedy v mém případě byl Škofin v mínusu a já na tom 3tis vydělal. Než kdybych to platil keš.

Odkaz ke komentáři

Ja taky na nejaky ty supersporty nejsem. Z toho uz jsem vyrostl v 18ti letech. Ja chci univerzalnejsi auto pro kazdodenni jezdeni. RAM, Volvo XC90 - neco na vyjizdky s rodinou a Porsche Panamera nebo Masserati Quatroportte pro vyjizdky s milenkou a Mustang Shellby GT pro samostatne vyjizdky. [emoji3]
Zatim co prvni dve ve vyctu bych si koupil i za sve vydelane penize, ostatni jen v pripade vyhry ve sportce.

Jakou milenkou, vždyť jsi zval na oběd tu starou uklízečku s drdolem a kérkou na tučné paži a řekla ti, že s fousatejma tlustejma dědkama nerandí [emoji2]
Mustang bys poslal do škarpy v první levotočivé zatáčce a na Volvo jsi s Vencou ještě neodvezl dost železa do sběrny [emoji16]
Tak sni dál...

Odesláno z mého SGP712 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Tak je to jasný, proč kinderkárka Petrrrovi rezne. Jeho kámoš Venca z bufetu od nádraží se přiznal, že mu na auto po deseti pivech chodil chcát. Spletl si jeho kárku s ToyToy budkou, mají prej stejnou barvu. [emoji16]

Odesláno z mého SGP712 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Dneska mám nějakou psavou nemoc, zatím co vy to flákáte. Abych jenom nechválil, brácha dluží za opravu klapky na Leonu skoro 8 tisíc, přes sedm si vzali za práci, klapka petikilo. Vyndavali celou palubní desku :-(

Odkaz ke komentáři

Nechápu co by tam mělo vrzat, skřípat, rezonovat nebo mlátit... Ja palubku sundaval 3x a vždycky jsem to nasadil tak jak to má být a nic z uvedeného se neděje. Mě to trvalo potřetí opravdu jen hodinu (dělal jsem to sám, pouze s jejím vyndání mi pomohla manželka) a opravdu hodina práce od začátku odstrojování... Fakt nechápu tu cenu...

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...