stanmar Vloženo 9. Září 2016 Sdílet Vloženo 9. Září 2016 Máro musím uznat, že ty brzdy na Oktávce nejsou žádná sláva - mě třeba drhnou zadní destičky - už jsem zkoušel brzdit ostře ruční brzdou, ale asi by to chtělo obrousit kotouče..a to 200 nejezdím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 9. Září 2016 Sdílet Vloženo 9. Září 2016 Hoši málo brzdíte, když jedu z práce domů mám po 14 dnech totálně zrezlé kotouče trvá to třeba 100 km než si to zase sedne. Jo a k tomu parkování u nás mě stojí půl hodiny 5 Kč ve městě jo Praha naše předměstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Září 2016 Sdílet Vloženo 10. Září 2016 No nejvice se brzdy sjizdi ve meste, kde sice nebrzdis tak intensivne, ale brzdis opakovane. A to je lepsi pro rovnomerne sjizdeni kotoucu.U Rapida nemam ani ten nejmensi problem. S nim ale jezdim denne 2x20km. Tak kapitane ty najedes za jednu cestu co ja za mesic. Jakmile ti ale narezne lem kotouce nebo drazka a nejde jen o povrchovou rez tak to uz ty desticky nesjedou i kdyby ses posral a pak to dela ty ruzny problemy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 10. Září 2016 Sdílet Vloženo 10. Září 2016 Tak mám na týden půjčenou novou hračku. Ať je to 77kW, tak to docela jede... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Září 2016 Sdílet Vloženo 10. Září 2016 A to si teprve predstav jak tech 77kw lita v o nevim kolik lehcim Rapidovi. Jinak porusujes pravidla fora. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 10. Září 2016 Sdílet Vloženo 10. Září 2016 Božinku, jak? Tím podpisem Tapatalku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Září 2016 Sdílet Vloženo 10. Září 2016 Spravne, jeste ze uz Pawouk spi. Jinak bys dostal banana na 8 hodin a 5 trestnych bodu. [emoji3] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 10. Září 2016 Sdílet Vloženo 10. Září 2016 Přesně tak. PS: Pawouk nikdy nespí. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 Raději jsem to z toho podpisu smazal. Omlouvám se! Jinak Petře, spíše mi jde o prostor. Chci otestovat, co dokážu do toho auta dostat. Osobně nechci do domu tahat combi, takže jde o to, zda do auta dám kočárek a tašky s nákupem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 Co mi teď chodí všechna ta upozornění (i ta která nesleduji), tak vidím jak až je moderátorství na palici... Jeden idiot za druhým, většina lidí se vůbec neobtěžuje použít kouzelné okno "vyhledat" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 Mám Tapatalk a nemám s tím problém. Je potřeba si vypnout upozornění na celou sekci a sledovat pouze témata, která Tě zajímají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 Mě to chodí i na PC. všechno jsem vypnul a stejně mi to chodí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 Sabizo, vejde nemusis mit obavy. Kocarek s nakupy mame za sebou. Ted nas to bude cekat znovu. A to mam Rapida ktery ma o par litru kufr mensi. Kombi si myslim je spis nadbytecny ve vetsine pripadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 To je fajn vědět. Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 10 hours ago, Petrrr said: Spravne, jeste ze uz Pawouk spi. Jinak bys dostal banana na 8 hodin a 5 trestnych bodu. takže si jdu nainstalovat ten taptalka abych tě štval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 Já bych ty tapatalky zakázal - jenom to dělá bordel. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 Až se opraví fórum a bude fungovat na telefonu, tak proč ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 TapaTalk fungoval bezvadně, pouze uživatelé po každé aktualizaci museli v nastavení vypnout podpis a blblo ukládání fotek... Teď je to horší, ale to i na PC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 Sabizo, vejde nemusis mit obavy. Kocarek s nakupy mame za sebou. Ted nas to bude cekat znovu. A to mam Rapida ktery ma o par litru kufr mensi. Kombi si myslim je spis nadbytecny ve vetsine pripadu. To píšeš jen proto, že jsi combi neměl [emoji6] To je fajn vědět. Díky moc. [emoji6] Hele u Octavie je pravda, že kufr je naprosto stejný u combi i sedanu... co se týče porovnání pod roletou. Několikrát se mi stalo, že jsem hodně docenil možnost nechat roletu staženou a těch "pár" cm nad roletkou mi hodně pomohlo. Neříkám, že to využiješ, neříkám že kvůli pár situacím si má člověk kupovat combi, ale když se ti bude combi líbit, nevidím důvod, proč si ho nekoupit. Kecy o vození zbytečného vzduchu a kilech navíc už beru s úsměvem, je to naprostá blbost nehledě na to, že je combi ve většině případech stabilnější kvůli tužší karoserii a většímu převisu na zadku... Takže tak no... PS: názor majitele combi po 8-mi letech užívání [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 Ja nehanim kombi. Jen pisu ze i nekombi ma pro vetsinu situaci kufr pro beznou rodinu dostacujici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 ty woe zase se baví o kufru fakt jak čeští novináři, jak to nemá 5000 litru kufru, tak to je nahovno auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 To jsem Kokto ale nikdy neřekl! Jen ospravedlňuji combi o kterém mnoho lidí tvrdí, že je to naprosto zbytečné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 Samozrejme, Cesi musi vozit sebou kdykoliv kdekoliv pul bytu. Hlavne Prazaci kdyz o vikendech okupuji pul republiky na svych chaloupkach. [emoji3] Vsak za cas jim budou dobry jen Smart two, aby meli na modrych zonach kde zaparkovat. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 Samozřejmě, většina majitelů aut si je kupuje podle toho, na co má a na co ho bude využívat. Blábolení nějakého kokty na tom nic nezmění - ten si totiž zásadně kupuje auta s motory, které mu nevyhovují, barvou která se mu nelíbí a kufrem, který nepotřebuje. A pak to mele pořád dokolečka po celém internetu. 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Září 2016 Sdílet Vloženo 11. Září 2016 [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky