Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jasně, ovšem to jsou auta, která časem nabírají na hodnotě. Oproti tomu taková Audi A8 nebo třeba BMW 7, případně Mercedes Benz S jdou prostě brutálně dolů, jen co vyjedou prvních 10 tisíc kilometrů.

Vloženo (editace)

tak to určitě, taky proč by takovyhle auta měli jít hodnotou nahoru? normální obyč komforní auto s tunou elektrických píčovin(a většinou v TDI :D). V Hradci jsem viděl borce, jak si ovládal sedmičkový báwo přes dálkový ovladač, tak mu vyjelo z parkovacího místa.

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Neočekával bych, aby tato auta šla s cenou nahoru, ale aby za 8 let nespadla hodnota auta o 80%, hlavně v případě, že Audi A8 z roku 2009 má „téměř lepší výbavu“ než nynější Superb. :D

• Pozitivní 1
Vloženo

protože to nikdo nechce, protože to nežere  5 litru a servis je drahej. a z vybavy to má všemožný píčoviny, který stejně většina ani neumí ovládat.

• Pozitivní 1
Vloženo

Blbne asi forum a jeho odezva na tt. Včera jsem viděl několik příspěvků 2x. Dnes na pc jsem neviděl fotku toho obd. Na tt ano. Později i na fóru. Je to dés.

• Pozitivní 1
Vloženo
před 11 minutami, Stringo napsal:

Chlapci vidim ty opakovane prispevky jen ja na tapatalku nebo je to i na PC a zase blbne forum?

Pokud myslíš v tomto tématu, tak dnes zde žádné opakované nejsou. Ale jinak se pořád objevují po celém foru, takže je mažu jakmile na nějaký narazím.

Vloženo
před 14 minutami, skodaforum20 napsal:

Mame posledni moznost si koupit nejake slusnejsi auta. Vsechno jde do kytek...

To se lehce řekne... Octavie 2 po FL jsou už dávno stočené, nové Octavie brzo odejdou, protože drtivá většina z nich je v 1.2 TSi. Není co kupovat. Maximálně kinderkáru v podobě Rapida. :D

• Pozitivní 1
Vloženo

Kdepaaak. Mysleny byli spis Mustangove, RAMky, Raptory, Hilluxi, atd. proste poctive vozy ze zamori. Tam je totiz umi porad vyrabet. Evropska auta ( az na par vyjimek) virtual eco co sice papirove jezdi za par litru, skutecnost jina s mnoha hejbatky co motor nevydrzi ani 100tis.

Vloženo

To se lehce řekne... Octavie 2 po FL jsou už dávno stočené, nové Octavie brzo odejdou, protože drtivá většina z nich je v 1.2 TSi. Není co kupovat. Maximálně kinderkáru v podobě Rapida. [emoji3]

Ta moje O2 FL stocena neni, ale pri prodeji mi nizsi najezd nikdo neuveri. [emoji6]
  • Pozitivní 1
Vloženo

Tak to vypinani motoru byla jedna z predpokladanych veci kdy prisli na to,ze se budou auta homologovat v provozu kde jsou hodnoty naprosro odlisne od laboratornich podminek (to inteligentni clovek se strednim vzdelanim vi uz desitky let). Takze soft uz nepomuze a tak prichazi na radu tyhle chujoviny.

Vloženo

Ja kdyz jedu z kopce tak tak taky vypinam motor. Bezva vec, jako v S120. Pro ty s SS kdyz vam to tipne na krizovatce, naskoci motor ne po seslapnuti spojky ale po natoceni volantu?
A Clintovo zimni pracovni obdobi a tentokrat to opravdu "pracovni" muzeme nazvat. [emoji3]

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...