Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Slapat jen na plyn nebo brzdu umi i ma 3leta dcera.

No a co jako? 

• Autor

Automat je pro dementy [emoji23] Tahle móda přišla z USA a já se tomu nedivím

Tak možná v osobáku - ale v busu, nebo náklaďáku bych vás hošani chtěl vidět v celodenním provozu v kolonách...

Pravda, ta Scania v Berline urco byl taky automat. Ridic se tolik neunavi a pak prejede vic lidi.

Ty jsi ale vůl...:ph34r:

Tak nějak, však hydrodynamický měnič je německý vynález, respektive německého inženýra.

• Autor

Hoši pěkný svátky a bohatého Ježíška. A Petrrrovi přeji teplou polévku v azyláku a americkou deku na přikrytí [emoji41]
Já makám všechny tři svátky, ale zase vejplatu budu v lednu přehazovat vidlema. [emoji1]

před 7 hodinami, Clint napsal:

Hoši pěkný svátky a bohatého Ježíška. A Petrrrovi přeji teplou polévku v azyláku a americkou deku na přikrytí emoji41.png
Já makám všechny tři svátky, ale zase vejplatu budu v lednu přehazovat vidlema. emoji1.png

Tak to ti nezávidím.

Dobre mu tak a jeste by chtelo aby hodne snezelo. Takovej bonus vanocni. To ja radeji budu doma s rodinou jako kazdy rok a nejake penize prenecham potrebnym jako je Clint.

Jj. Taky vše nej...
A pánové začíná období žerte to.[emoji14]

Tak všechno nej a hlavně opatrně s krabicovým vínem. Hradní svíce je zrádná svině.

Přidávám se také s přáním pohodových svátků, jenom pod stromečkem to bude zase u někoho smutné.

Petrrr tam asi nenajde klíčky od nového RAM a kokta bude plakat, že mu sobí spřežení nepřivezlo Porsche a nechalo mu na dvorku bobky.

Jinak má moje octa trochu vánoční atmošku..

po.jpg

U nas prsi od rana... opravdu Vanocni zimni cas...

To je dobře. V Brně je sněhu, že bych ho mohl prodávat do Ruska.

Kdepaaak stane, ja jsem stastnej a veselej i bez RAMky a cert vem auta. Hlavne Skodovky [emoji16]. Pro me jsou dulezitejsi veci na svete.
Proto ja Vam preji stastne a vesele a pohodu a klid a klidne i pri te svicce, ruzi nebo cechovnim poharu [emoji3]

Co Brno? Kde to je?

Tam daleko na východě.

To si musíš vzít mapu - vojenskou speciálku US Army, tam je každá díra.

Možná...

• Autor

Nejlépe se bude mít Pancho. Dneska večer bude na swingers christmas party v červený čepici píchat deset ježíšků

No a nebo spis 10 fousatejch Jezisku bude pichat jeho. [emoji3] [emoji3] [emoji3] ya

To stanmar: JNI - koukám, že jsme asi ze stejného místa...:)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.