Sabiza Vloženo 25. leden 2017 Sdílet Vloženo 25. leden 2017 (editace) Před hodinou, Radius napsal: Proc treba nekupuju procesory Intel? Pac procitat ke kazdemu modelu, o ktery bych mel zajem, co vlastne umi a neumi, me fakt nebavi a nemam na to cas. AMD nedela rozdil, vsichni maji vsechno. Konecne se zda ze budou mit i neco konkurencniho, takze se fakt snad tem katalogum Intelu zase vyhnu. Ale uz jsem je malem zacinal shanet. A to same ty automaty, nehodlam jeste zjistovat (kdyz me k tomu nic nenuti) co, kdo, jak, kde, za kolik a jestli je vhodny na to a to... Napíšu jen současné patice AMD - AM1, AM3 a F2. A hned zase jdu, ty jeden „AMD nedělá rozdíl“... Mimochodem, kdybys chápal základní rozdělení Intel procesorů, tak si nemusíš zběsile pročítat diskuze a články, ale věděl bys, co daná řada má a co ne... jak jednoduché to je? Asi minutu hledání na Google. Ale na to Ty přeci jen nemáš čas, musíš polévat čelní sklo horkou vodou. Editováno: 25. leden 2017, autor: Sabiza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 25. leden 2017 Sdílet Vloženo 25. leden 2017 Co máš proti polévání čelního skla horkou vodou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 25. leden 2017 Sdílet Vloženo 25. leden 2017 Já nic, ale základy fyziky na to koukají docela blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 25. leden 2017 Sdílet Vloženo 25. leden 2017 poručíme větru dešti... a fyzice. Taky mi okno ještě neprasklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 25. leden 2017 Sdílet Vloženo 25. leden 2017 před 43 minutami, Clint napsal: Tvl zase překousnutá podtlaková hadice... Já už se poseru. Nekecej! A to jsme to v sobotu probirali! Mel jsi vymenenou baterku a vystrikano? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 25. leden 2017 Sdílet Vloženo 25. leden 2017 před 45 minutami, Clint napsal: Tvl zase překousnutá podtlaková hadice... Já už se poseru. A měnil si baterky? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 25. leden 2017 Sdílet Vloženo 25. leden 2017 Baterky tak maximálně v robertku a k tomu vystříkanýho šulína. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 25. leden 2017 Sdílet Vloženo 25. leden 2017 Tvl zase překousnutá podtlaková hadice... Já už se poseru. Clinte to fakt neni mozny, to ti nekdo musi v servisu narezavat.Sabiza,Hele ano, malem me AMD zmatlo, ale staci se podivat do ceho davaji ty jejich 8 jadra a hned vis ze je to AM3+ a dal vic neresis. U Intelu jsem skoncil na socketu 775, pak je v tom zmatek, ktery procesor kam a ktery je desktop, ktery server. Tedy stejna situace, navic je Intel porad meni a přidává treba po stovkach cislo, v tom se neda vyznat. S Ryzenem by se mely patice u AMD sjednotit na AM4. Ps FM2 nebo co to maj je pro cpu s grafikou - nezajimave pro me a AM1 nebo co to je, je pro AMD 'Atomy' - tedy jednoduchy system. Byt to LGA 1127 a LGA 1167 a LGA 1271 tak vis uplny H*, presne jak to ma Intel.A samotne rady i3, i5 a i7 absolutne nevypovidaji o podporovanych technologii procesoru. Jen to hovori o dane zmetkovosti modelu, ktery ma zvysene napeti, aby byl stabilni alespon na nizsi frekvenci a nebo mensim poctu jader. Samozrejme neplati to na vsechny cpu, kdyz zmetky nejsou, tak se umele vytvarej. Coz nerikam ze je spatne.Najdi si, i3 muze mit a nemusi mit HT (snad i nektere i5 ji muze mit), nejaky procesor ma virtualizaci, jiny ji nema, jiny ji ma castecne. V dobach kdy jsem kupoval pc, tak se naopak resila akcelerace AES a to se prosim meni i v ramci jedne rady napriklad i5 xxyy to ma, a i5 xxyy + 10 to nema. A kdyz fakt vybiras procesor, tak neni moznost kontrolovat treba 6 kousku jestli to maj ci ne a na potvoru zrovna ten o 100Kc drazsi z vyberu vypadl, protoze byl drazsi a on by to treba mel.Navic Intel rad kombinuje tick a tock procesory, tedy, i5 xxyy je tock, i5 xxyy -20 je tick a ten starsi tick muze byt i lepsi a stoji stejne. WTF???? Abys mel lepsi, musis mit i5 xxyy + 150. O pismenkach nemluvim, to maji jasne dane, to je ok. Ale ted to zas budou menit, napriklad konci E a bude z nej snad X.A ted si jeste dohledej zda-li ma to co potrebujes. No a o cipsetech nemluve, ale tech zase neni tolik, to se da najit.Uprimne jedina jistota je Pentium, nic neumi (takze vis co kupujes), stoji malo a je dobry. Celeron je patok. Nekdy je to Celeron, nekdy je to Atom, stejnej bordel (dnes uz to jsou mozna jen Atomy). Cenove jeste k tomu nekonkurencni.Nvidia to same 3 generace grafik a pritom je to jedna a ta sama. Ps mam Nvidii, ma lepsi podporu v linuxu, tedy zde jsem musel vybirat, prebirat, rozrazovat. Ale driv to byl jedine Radeon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 25. leden 2017 Sdílet Vloženo 25. leden 2017 Bože můj, ty jsi fakt kokot. Já už to nedokážu napsat jinak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. leden 2017 Sdílet Vloženo 25. leden 2017 před 4 hodinami, Clint napsal: Včera jsem zkusmo spočítal novou oktu a vyšlo mi 820 tisíc. To je dobrej úlet. Jednou to vyřeším zase ročním autem. Za rocni auto ja platil lehce pres 400k a ty 600k a jeste za deheta moc ti to nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. leden 2017 Sdílet Vloženo 25. leden 2017 A ještě mu to žere nějaká stará kuna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 25. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2017 Včera sem přijel domů večer z práce, auto teplé. A v noci ta svině přišla. A ještě k sousedovi, taky mu překousla podtlakovou hadici. Volal mi to ráno, co má dělat a já se smál. Ale ne dlouho. V poledne jsem nastartoval a bylo to v prdeli. Baterka dobrá a vystříkáno taky. Bohužel. No omotal jsem hadice kobercovou páskou. Hadice je prej z ječmene kvůli ekologii a kuny to maj rády. Normálně tentokrát prokousana třikrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. leden 2017 Sdílet Vloženo 25. leden 2017 To je znovu, anebo je to z minulého týdne jak jsi o tom mluvil v sobotu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 25. leden 2017 Sdílet Vloženo 25. leden 2017 před 16 minutami, Clint napsal: Včera sem přijel domů večer z práce, auto teplé. A v noci ta svině přišla. A ještě k sousedovi, taky mu překousla podtlakovou hadici. Volal mi to ráno, co má dělat a já se smál. Ale ne dlouho. V poledne jsem nastartoval a bylo to v prdeli. Baterka dobrá a vystříkáno taky. Bohužel. No omotal jsem hadice kobercovou páskou. Hadice je prej z ječmene kvůli ekologii a kuny to maj rády. Normálně tentokrát prokousana třikrát. takže ušetříš 2 litry na naftě za měsíc ale furt platíš hadičku za 3000kč + naftu + čas to máš fakt výborný auto, alias simply clever Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. leden 2017 Sdílet Vloženo 26. leden 2017 Že si nekoupíš rybičky. Tyhle kuny jso finančně náročné.[emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 26. leden 2017 Sdílet Vloženo 26. leden 2017 Zastrelit a sezrat nebo prodat do cinsky restaurace 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2017 Kuna je mazané zvířátko, ještě mazanější než babička medvědů, co se potkali u Kolína [emoji6] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 26. leden 2017 Sdílet Vloženo 26. leden 2017 Bože můj, ty jsi fakt kokot. [emoji3] Já už to nedokážu napsat jinak. Zvláštní, kdyz jsem te videl, rikal jsem si to same, ale nedavam na prvni dojem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 26. leden 2017 Sdílet Vloženo 26. leden 2017 Co máš proti polévání čelního skla horkou vodou ? Vseumelum to nejde a tak se tu certej ze si tu snad vymejslim.Hele volal mi Peetrrr, jestli maj v Praze ve zverimexech kuny. Rikam ze urcite, proc? A on ze v Karlovarsym kraji jsou vsechny vykoupeny a volne zijici pochytany. Pak rikal neco o tom ze jede v pondeli do Praglu a ze moc dekuje. Asi jsem pochopil proc se ptal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 26. leden 2017 Sdílet Vloženo 26. leden 2017 před 15 hodinami, kokta7 napsal: takže ušetříš 2 litry na naftě za měsíc ale furt platíš hadičku za 3000kč + naftu + čas to máš fakt výborný auto, alias simply clever Ono by stačilo, kdyby vypakoval RS Pancha, které tam pořád stojí a zaparkoval doma v garáži. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2017 A hele, Koktův vlhkej sen se stává vražedným nástrojem https://www.novinky.cz/auto/427503-ford-mustang-v-narazovem-testu-totalne-propadl.html 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. leden 2017 Sdílet Vloženo 26. leden 2017 (editace) SPis petruv moc to nezataci a o tom to je, nesmis se bat smrti Editováno: 26. leden 2017, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. leden 2017 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2017 To je vidět že nemáš rodinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Říká Ten co má motorku. [emoji16][emoji16] 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. leden 2017 Sdílet Vloženo 27. leden 2017 Já mám taky motorku a rodinu. Ale už na ni jezdím minimálně a je pravda,že už to není ani o té zábavě, člověk má větší strach aby se něco nestalo (ne vlastní vinou)... Ale je to srdcovka a nechci se motorky zbavovat i když se asi stejně tomu nevyhnu. Abych jel 5x za sezónu to ta motorka pozbývá smysl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky