Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Mně ta reklama tak sere, že dokud tu bude, nebudu sem chodit (z PC). Protože jakmile ji vypnu, schová se na kraj obrazovky a jakmile někam skočím, zase se rozbalí....to jsem snad ještě neviděl, takovou debilní zasranou věc. Musím říct opravdu zasranou.

• Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Doplněk do prohlížeče, který blokuje reklamy. Nevím, jestli jde doinstalovat do všech prohlížečů. Já ho mám ve Firefoxu léta, protože na některé weby se bez něj nedá pro reklamu skoro jít... A některé se tomu tvrdě brání. Holt to pak mají smůlu. Tak to zkus.

Odkaz ke komentáři

před 11 hodinami, Stringo napsal:

To ale bude auto stavěné na 100000km a pak výměna motoru. Lituju toho chudáka co si to půjde koupit s najetými 90000km jako výhodnou ojetinu po 3 letém leasingu s plnou servisní historií emoji23.png

Proč ? Mám motorku so obsahem 900 a výkonem 88 KW, nešetřím jí a už má 200 tisíc a rozhodně to nevypadá že by se motor plánoval odporoučet. Měněna jednou spojka a samozřejmě řetězovka několikrát. Na motoru čištěny ultrazvukem trysky jinak vše v pohodě.

Editováno: , autor: 15degren
Odkaz ke komentáři

@Radius Lidi tam parkujou v poli, pac nechteji platit dvacku za den, ne proto, ze by tam nebylo misto. 

Aha, tak predtim se muselo 20min krouzit a pak jit na pole. Na poli se ale predpokladam stat nesmi, jsou tam boticky?
Co mi ma tomhle vadi, tak at to zaparkujes kam chces, stejne ti nejaka lopata odre auto, pokud je kolme stani u silnice, tak tam nestojim, ikdyz to dam az do prd*, prijdu za hodinu a je kolem me ostrůvek aut. Podelne stani to same, nechas si misto, prijdes za hodinu a je to SPZ na narazniku a vepredu SPZ na kouli. Takhle mi u panelaku d/omlatili krasnou zachovalou 01.
Co tady resite. Ja do prace 20km jedu 20min. Parkovani jak doma primo pred panelakem tak v praci za zavorou primo u prace. Neni to uzasne?
Ferrari je draha bida, vic v servisu nez na silnici. To uz to Tve Porsche v tomhle nesmrtelne auto.

Tak alespon vime kam chodi cast tveho platu, vybudovali za to parkoviste se závorou :) [emoji729]
To je nějaký divný s tou MHD, já jezdím sockou skoro každý den a v kabině mám vždycky čisto [emoji3]

No ty mas v kabine zas vetry ;D
Můžeš to trochu vysvětlit? Nevím vůbec o co jde

Adblock je nejhorsi co existuje, nechava si platit za to, ze zobrazi 'nerusivou' reklamu. A je hodne narocny na prostredky PC. Ja osobne pouzivam uBlock origin ve FF (i v mobilu) a Adguard v Chromu.
Odkaz ke komentáři

Pánove netušíte tu kdo vyrábí tlumiče pro škodovku ? Bilstein uvádí hodně prodejců jako prvovýrobu, pod čímž si představuji, že tedy vyrábí pro škodu tlumiče na linku.. ale bilstein je dost levný v obchodech na to že to má být originál.

Odkaz ke komentáři

Nicméně před měsícem mi vyřešili houpání motoru po zahřátí na volnoběh a sem tam náhle ubrání výkonu v nižších otáčkách aniž bych pohnul pedálem plynu, které mi u auta žádný servis nedokázal 4 roky vyřešit, paradoxně řešili jinou závadu, ale co už, za mě mají plus, nicméně tuším že je z nich autorizák a bohužel ceny tomu odpovídají, takže to tam dávám už jako poslední možnost... 500 kč za litr motorového oleje... jsem myslel to nevydržím a začnu se jim smát...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...