kokta7 Vloženo 7. Březen 2018 Sdílet Vloženo 7. Březen 2018 (editace) ježiši majra co se ti líbí na suv? takový hnusy. akorát to vypouští karcinogenní látky Editováno: 7. Březen 2018, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 7. Březen 2018 Sdílet Vloženo 7. Březen 2018 Bože, to je zase diskuze 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2018 Brnknu Lavrovovi, aby se mnou a Plačkou Putin počítal. Koupí nám baráky v Moskvě, dodá osmnáctky na russian mega sex párty, bude pravej kaviár, vodečka a jezdit budeme v autech s pořádnými motory. Střílet budeme moct i na ulici a nic nám nebude scházet [emoji16][emoji16] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Březen 2018 Sdílet Vloženo 7. Březen 2018 Tak Q7 se mi vždycky líbila. Mně se líbí univerzálnost toho auta. Velké jako Combi, a Q7 má i velký kufr. Tak to, že s tím můžeš i na hory, nějaký ten terén lehčí tomu nevadí a tím, že je to SQ7 tak je to zároveń docela sportovní, kde když potřebuješ to má výkon ( narozdíl třeba od tuctových SUV jako Kardiaq) a prý se s tím dá jezdit v pohodě za 8 litrů, na to, že je to 4litr a V8 je to slušný. Sice je to v podstatě mildhybrid díky tomu elektrickému turbu, ale ve spojení s pořádným motorem by mi to nevadilo. Ani to, že je to dehet. Ono zrychlení s takovou almarou za 5,5s je docela fičák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2018 A na dovolenou pojedeme s Plačkou na Krym [emoji23][emoji23] Nádherné pláže a válečka u moře. Nebo lovit soby do Tajgy budeme, nádherná příroda a jezera, že se z nich dá pít [emoji6] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 7. Březen 2018 Sdílet Vloženo 7. Březen 2018 před 33 minutami, Petrrr napsal: Tak Q7 se mi vždycky líbila. Mně se líbí univerzálnost toho auta. Velké jako Combi, a Q7 má i velký kufr. Tak to, že s tím můžeš i na hory, nějaký ten terén lehčí tomu nevadí a tím, že je to SQ7 tak je to zároveń docela sportovní, kde když potřebuješ to má výkon ( narozdíl třeba od tuctových SUV jako Kardiaq) a prý se s tím dá jezdit v pohodě za 8 litrů, na to, že je to 4litr a V8 je to slušný. Sice je to v podstatě mildhybrid díky tomu elektrickému turbu, ale ve spojení s pořádným motorem by mi to nevadilo. Ani to, že je to dehet. Ono zrychlení s takovou almarou za 5,5s je docela fičák. Šak to nemusíš mít jenom v naftě. A v pohodě za 8 litrů, jsi se zbláznil né? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Březen 2018 Sdílet Vloženo 7. Březen 2018 před 12 minutami, Voice napsal: Šak to nemusíš mít jenom v naftě. A v pohodě za 8 litrů, jsi se zbláznil né? Dobře trochu jsem si to špatně pamatoval. Psaná je 7,2, dle testu kombinovaná 9,4. I tak je to dobrý si myslím na takové auto. Když Kardiaq ve 2,0TSI žral těch 9 taky že. http://www.auto.cz/test-audi-sq7-nejlepsi-auto-na-svete-98508?cast=2-Motor,-jizdni-vlastnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2018 před 5 hodinami, motosman napsal: Zadní strana 3 chlívek. EMISE. Říkám ti, emise mám prázdné v TP...ani vzadu nic není, jak posílal Kokta tu fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2018 (editace) Koukej Editováno: 7. Březen 2018, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2018 Takže splňuji podmínky až do EURO deset prej, mi řekli v servisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Březen 2018 Sdílet Vloženo 7. Březen 2018 To víš že jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Březen 2018 Sdílet Vloženo 7. Březen 2018 Když tam nic není, tak není tak euro 0. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 7. Březen 2018 Sdílet Vloženo 7. Březen 2018 Před hodinou, Clint napsal: Koukej Máš tam normu v kolonce Směrnice EHS/Es ". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2018 no ale to mi nic neříká....;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Březen 2018 Sdílet Vloženo 7. Březen 2018 (editace) RISP IL REG 630/2012 (EURO6A)RISP IL REG 630/2012 (EURO6B)RISP IL REG 630/2012 (EURO6C) toyota zase píše Heitgaasid (EÜ määrus 715/2007, viimati muudetud määrusega 630/2012J) - EURO 6 W Editováno: 7. Březen 2018, autor: kokta7 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Březen 2018 Sdílet Vloženo 7. Březen 2018 Hlavně, že ti něco říká NM. Přitom to je zkratka pro Naturál Motorový. A všichni do toho lejete tu černou sračku. Proto vás nikde ve městech nechtěj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 7. Březen 2018 Sdílet Vloženo 7. Březen 2018 Však oni jednou přijdou na to, že ten diesel je lepší jak celý poťapaný benzín. Ten patří do sekaček. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 7. Březen 2018 Sdílet Vloženo 7. Březen 2018 A ne... počkat, ten nechcou už ani sekačky a raději volí elektřinu. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 7. Březen 2018 Benzín jen do zapalovače [emoji23] Kokto dík [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Březen 2018 Sdílet Vloženo 7. Březen 2018 Ctělo by to nějaký mrazík..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 7. Březen 2018 Sdílet Vloženo 7. Březen 2018 No to čumím - Kokta se nás zastal 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Březen 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 Sabiza [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 před 12 hodinami, beuticek napsal: No to čumím - Kokta se nás zastal já? tady ti pošlu video, abys viděl co je auto koupíš mě strejdo Klinte jedno prosím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 před 47 minutami, Clint napsal: Sabiza A joooo, tímto se mu omlouvám, ten dík patří jemu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 8. Březen 2018 Sdílet Vloženo 8. Březen 2018 Tak ať slouží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky