Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

To nemusis byt zvedavej. Se staci zeptat. S vysokou pravdepodobnosti blizici se 80% neprijedu. Bohuzel. Zakon drsneho Zapadu. [emoji52]

Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot!

• Pozitivní 1
Vloženo
před 14 hodinami, Clint napsal:

Nejlepší auto je motorka emoji3.png

Oktávka pro chlapy, Rapida dětem emoji1.png

Motorka není auto, páč může upadnout. Auto neupadne a většinou do něj nepeší a neserou ptáci :-)

• Pozitivní 1
Vloženo
To nemusis byt zvedavej. Se staci zeptat. S vysokou pravdepodobnosti blizici se 80% neprijedu. Bohuzel. Zakon drsneho Zapadu. [emoji52]

Tak já ti pošlu fakturu za útratu [emoji23]

Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1]

Vloženo

Mosaznou fitinku ani nahodou. Kdyz tak cerna ocel. To mu musi stacit. Pivo samozrejme Branik - nejvyssi kvalita.

Vloženo

Ani nemluv. Před dvěma týdny jsem zasadil slavnostně trávník a do teď brečím, že jsem nepočkal... Konečně nemusím dvakrát denně kropit. :D

• Pozitivní 1
Vloženo

Já jsem s Kolombem kámoš. Donutil jsem ho například zobrazovat Waze . Ještě mám problém s hlasovým ovládáním. Posledně jsem řekl, že chci nějakou asistentku na rozptýlení a on mě přepojil na infolinku Skodovky. ?

• Pozitivní 4
Vloženo (editace)

Sabizo, v tom případě mu prodávají vždy jen ty páteční vozy. Samozřejmě se jedná čistě o náhodu, takové problémy, to je stejná pravděpodobnost jako když do tebe uhodí blesk. 

Jsem zvědavý kdy přijde Motos se zajímavými postřehy. :D

Editováno: , autor: Petrrr
  • Líbí se mi 1
Vloženo
Před hodinou, motosman napsal:

Ja zatim vše OK. Jen na starým se nikdy nevyřešila geometrie.20180502_105532.jpeg

Dost utratíš za gumy. Jestli by to nechtělo tu geometrii udělat? Možná by stačilo o závit přitahnout tu tyč řízení co jde k těhlici. 

Vloženo

Dělá to na všech čtyřech. Tohle je LZ. Ta odejde jako první, vždy vnitřní strana. Nejdřív se udělá žlábek a pak se to sjede. Pak postupně PZ, PP a LP. Najeto 224tis. a geoska se dělala každý rok.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...