beuticek Vloženo 23. Květen 2018 Vloženo 23. Květen 2018 Zdar, taky díky, tentokrát nás tam bylo opravdu hodně. A dávám jednu vzpomínkou fotku... 2
stanmar Vloženo 23. Květen 2018 Vloženo 23. Květen 2018 Pánové, děkuji vám za hojnou účast a těším se na další čajík
Clerfayt Vloženo 23. Květen 2018 Vloženo 23. Květen 2018 Ano, čajík byla dobrá akce ...( i když tam čaj vlastně nikdo nepil).
stanmar Vloženo 23. Květen 2018 Vloženo 23. Květen 2018 tak určitě... Ono by to vypadalo blbě, kdyby se to jmenovalo třeba Zulu Cola o páté... 1
kokta7 Vloženo 23. Květen 2018 Vloženo 23. Květen 2018 (editace) sory kuci, do 7 jsem byl v práci.. Petr ten to má v pohodě ve Varech, jde se jenompodívat na svoji kopírku a jde zas domů. Editováno: 23. Květen 2018, autor: kokta7
Clint Vloženo 23. Květen 2018 Autor Vloženo 23. Květen 2018 Teď se Plačka boji, že při zemětřesení spadne na kopírku lustr a bude bez práce [emoji23]Oktávka pro chlapy, Rapida dětem [emoji1] 1
Petrrr Vloženo 24. Květen 2018 Vloženo 24. Květen 2018 Ty vole ten zub. Hodinu me to delal. Nemohl ho dostat ven. Nakonec ho musel vyfrezovat a rozmlatit dlatem a tahat ho po kouskach. Tak ze drzku rozsekanou jak hovado. Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot! 2 1
beuticek Vloženo 24. Květen 2018 Vloženo 24. Květen 2018 Upřímnou soustrast. Teď klidně můžeš plakat, konečně máš důvod . 3
motosman Vloženo 24. Květen 2018 Vloženo 24. Květen 2018 A pak, že jsme tě strašili..... A sestřičky dobrý? Nové kontakty?? 1
Clerfayt Vloženo 24. Květen 2018 Vloženo 24. Květen 2018 Petře, to máš dobrý. Moje autíčko půjde asi na výměnu spojky. Budou ho asi rozebírat - spodní přístup. Dnes jsem byl zahájit reklamační proces. Takže mám dnes smutek. Klidně bych dal moudrák za dobrou spojku :-(
beuticek Vloženo 24. Květen 2018 Vloženo 24. Květen 2018 Buď v klidu, výměna spojky v záruce nebolí . 1 1
kokta7 Vloženo 24. Květen 2018 Vloženo 24. Květen 2018 Spojku vyreklamuješ tak dobře, asi jako brzdový kotouče nebo brzdové destičky :-D
Clerfayt Vloženo 24. Květen 2018 Vloženo 24. Květen 2018 Právě teď, kokta7 napsal: Spojku vyreklamuješ tak dobře, asi jako brzdový kotouče nebo brzdové destičky :-D To sice máš pravdu, ale pravda o mé spojce je jen jedna. Vlastním přičiněním jsem ji nezničil :-)
kokta7 Vloženo 24. Květen 2018 Vloženo 24. Květen 2018 (editace) a co? škodovka ti napíše že je problém mezi volantem a sedačkou.. taky mají pravdu... proč přidáváš na šestý stupen plný plyn? snad podřadím na trojku nebo na dvojku ne? co to máš za budíky? to je nějaký retro ? Editováno: 24. Květen 2018, autor: kokta7 2
beuticek Vloženo 24. Květen 2018 Vloženo 24. Květen 2018 Už jsem to četl. Tohle dáš v pohodě, to nemůžou neuznat. 1 1
beuticek Vloženo 24. Květen 2018 Vloženo 24. Květen 2018 před 1 minutou, kokta7 napsal: a co? škodovka ti napíše že je problém mezi volantem a sedačkou.. taky mají pravdu... co to máš za budíky? to je nějaký retro ? Klídek... 1
Clerfayt Vloženo 24. Květen 2018 Vloženo 24. Květen 2018 (editace) Zkus to. Švagrovy reklamaci pneumatik uznali. Editováno: 24. Květen 2018, autor: Clerfayt 2
Clerfayt Vloženo 24. Květen 2018 Vloženo 24. Květen 2018 Mě sere hlavně to, že bude někdo rozebírat mé nové auto a můžu jen doufat, že ho dají dohromady tak, jak bylo z Bolky
Clerfayt Vloženo 24. Květen 2018 Vloženo 24. Květen 2018 před 6 minutami, kokta7 napsal: proč přidáváš na šestý stupen plný plyn? snad podřadím na trojku nebo na dvojku ne? co to máš za budíky? to je nějaký retro ? Tyhle budíky muluju. Co můžu mít lepšího? Snad né displej jak v Gripenu? Kokto neser, Plný plyn ve 2000 ot/min. už není za hranou. Pod 2000 ot by mě to samozřejmě svědomí nedovolilo :-) Každopádně, proklouzne to i po uzemění plynu ve 3000 ot/min na trojku. Zajímavé je, že když to od dvojky točím do 5000 pořád nahoru a přeřazuji výš a výš, pořád s požadavkem na plnou akceleraci, tak to neklouzne. Klouže to jen když dám plný plyn z relativního klidu. Asi to souvisí s teplotou intercooleru.
Clint Vloženo 24. Květen 2018 Autor Vloženo 24. Květen 2018 (editace) Nojo, já Klajfrtovi říkal, že nemá nechávat za jízdy opřenou nohu o pedál Mně dneska přišla obsílka z MB. Děkovný dopis plný překvapení. Píšou, že mé auto oslavilo narozeniny, 4 roky a že mi gratulují. Posílají mi volnou vstupenku do muzea Škodovky v MB pro celou rodinu, slevový šek na náhradní díly a doplňky a slevovou knížku na servisní práce.... Přejí mi vše nejlepší s mým vozem a mnoho dalších najetých statisíců To Plačkovi po čtyřech letech přijde pozvánka do kovošrotu s poukázkou na nákup pětilitrového balení Rezistinu Editováno: 24. Květen 2018, autor: Clint 2 3
Clerfayt Vloženo 24. Květen 2018 Vloženo 24. Květen 2018 No, a mě bolí ta noha, když ji nezapřu. A spojkový pedál je na to nejlepší. O plyn, nebo brzdu to není ono. Já jezdím do muzea v Bolce za prachy :-(. Ještě musím ženskou strkat k řezu 1.2 HTP, aby se pokochala co má v Toledu. A navíc mi naznačuje, že jsem debil.... Kdyby byl Clint pořádný šéf, domluví, aby v Bolce v sobotu pro nás otevřeli v muzeu depozitář a potom se jelo k němu na tu grilovačku. 1
beuticek Vloženo 24. Květen 2018 Vloženo 24. Květen 2018 před 33 minutami, Clint napsal: Nojo, já Klajfrtovi říkal, že nemá nechávat za jízdy opřenou nohu o pedál Mně dneska přišla obsílka z MB. Děkovný dopis plný překvapení. Píšou, že mé auto oslavilo narozeniny, 4 roky a že mi gratulují. Posílají mi volnou vstupenku do muzea Škodovky v MB pro celou rodinu, slevový šek na náhradní díly a doplňky a slevovou knížku na servisní práce.... Přejí mi vše nejlepší s mým vozem a mnoho dalších najetých statisíců To Plačkovi po čtyřech letech přijde pozvánka do kovošrotu s poukázkou na nákup pětilitrového balení Rezistinu Já už jsem dopis dostal minulý srpen . A fakt to potěší. 1
Doporučené příspěvky