stafa Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 Je tu nejaký uhlobaron od Sokolova alebo Karvinej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Červen 2018 Sdílet Vloženo 13. Červen 2018 Sto roků v šachtě žil, mlčel jsemsto roků kopal jsem uhlí,za sto let v rameni bezmasémsvaly mi v železo ztuhly.DUKLA 61Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot! 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 No twl, tomu říkám černý humor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 V 10. 6. 2018 na 21:53, kokta7 napsal: ani měřit čas na TF nesmíš Jsem přsvědčený, že tam zavedou devadesátku a nakreslej jízdní pruhy. Nyní je tam nebezpečný chaos! 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 Já se pomlátím smíchy, škodovka je fakt nejlepší Dynamic Sound Boost, díky němuž i turbodiesel má znít sportovně. http://www.auto.cz/skoda-kodiaq-rs-rekord-severni-smycka-nurburgring-a-vykon-122458?utm_source=facebook&utm_medium=dave 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 Dotaz pro vás obchoďáky, když máte služebák i pro soukromé účely, jak je to tam, to vám něco přičítávají k daním ne nějaké to 1% a jak je to s pohonnýma hmotama? Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 Existují 2 způsoby. Strejda google ti napoví. Má i kalkulačku rovnou z platu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 Že by mal Plačka nafasovať služobnú oktávku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 ne, dají mu Rapida, ať má s čím porovnávat 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 Rapida, ale v základnej výbave, aby mal zase na čo nadávať... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 Já bych mu ho dal ve full výbavě, tam je větší předpoklad, že se to bude srát [emoji3] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 Sám ho téměř ve full výbavě mám až na nějaký drobnosti z té doby samozřejmě. No na Motodromu na polygonu jsem jednu chvíli jezdil i s Rapidem, ale v dehtu. Asi o rok novější se 100tis km. A to je doba, člověk šlápne na plyn a než to začne táhnout bych si uvařil kafe, navíc pedál spojky tuhý jako kráva. Pak jsem jezdil s O3RS - černej tapec ( jak v rakvi jsem si připadal) taky v dehtu, tam jsem si mohl ty kafe udělat dvě než to začlo táhnout. Jako nic ve zlym, ale Ta moje benzínová chrchla reaguje na plyn teda mnohem dříve nečekám až do nějakých 2,5tis otáček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 Protože neumíš jezdit s dieselem [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 Stačí neprepínať na ECO režim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 Teda, mám octu v servisu na garančce a teď volali, že mám přední kotouče totál v hajzlu. No chápete to? Po 120tis. a 9 letech. Prej zepředu jakštakš, ale zezadu masakr. Dneska nic nevydží. Jsem zvědavý, jak moc se pohne moje konstanta.[emoji16] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 To máš ešte dobré... Jeden môj kolega, ktorému kúpili fotrovci /špekulanti - ušetríme/ Ford Mondeo v Poľsku ako nové v saloone, bol na garančke po 8000km... Vrátil sa s tým, že mu menili komplet brzdy aj s kotúčmi, že vraj tak je to predpísané... Na reakciu, že ho ojebali, pokrčil ramenami, že on na to má... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 Tak Motos se svým jezdí na spotřebu. Já mám necelých 90tis a nevím nevím jestli dají alespoň těch 100tis. Jeden kotouč z vnější strany na předku se začíná blbě sjíždět, myslím si, že je tam zatuhlá destička a nehejbe se a při brždění se hejbe jen to vnitřní prasátko. Ostatní jsou v cajku včetně zadních. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 TWL dyť mi ta 1.8ma žere víc jak sup. Se supem jezdim do 9ti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 Vnitřní se sjíždějí vždycky rychleji a víc, už z principu fungování a uložení destiček... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 (editace) když mě destičky vydrží půl roku tak je to úspěch Editováno: 14. Červen 2018, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 120 tis. je na brzdy slušnej výkon! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 Já je měním cca po 70tis. Ale je to trasou kterou jezdím denně. Samé zatáčky a členitý terén. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 před 15 minutami, beuticek napsal: 120 tis. je na brzdy slušnej výkon! když nebrzdíte tak 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 Destičky jsem měl 160 tmk a ještě tak 30 by v poho daly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Červen 2018 Sdílet Vloženo 14. Červen 2018 Si s tim jezdil americky dalnice ne? [emoji23]Ovce pro sebevrazdu, Rapid pro zivot! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky