Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Ty vole to jsou ty Ozakovo. [emoji3]

Jasně že jo, potom co jsme mu je v té garáži vyčórovali a ty jsi na mě tlačil, že je musíme hned prodat i pod cenou, nabídl sem je tady jednomu týpkovi překupníkovi, zrovna je odváží pryč a hledá kupce...:D 

Doufal jsem, že to neprokecneš a že si je Kozák koupí nazpátek ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To kvůli němu skočíš pod auto (nebo třeba vlak)? :kol-44:

Proc bych mel, v clanku bylo jasne psano, ze prechazel na cervenou a kde nic tu nic. Pletes si to s alcni hrou z 80 let, kdy zabicka prechazela silnici za provozu. Zkus ten kulatak, pripady, kdy ma auto a chodec cervenou je tam dost, takze co.

Kor kdyz kdyz tam chodis denne, tak intervaly uz mas v oku a vis, kdy a kdo muze kam jet.

Ono v idealnim svete by neexistovaly treba zamky a stacilo by sekat ruce za kradeze (nasledne bez naroku podpory statu), sekat hlavy za zabiti apod...

Odkaz ke komentáři

Moto,

ja jsem chudy cech, ktery ze sveho platu financuje 5 spoluobcanu, ktery kazdy bere po 20tis a dale zivi 12 deti a 1 dospeleho. Dale z meho platu zivim 1 dospelou osobu, fenku, 2 auta a bydleni. Myslis ze mam jeste penize na to zivit pneuservis?

A chleba nechcu, ten mam doma :D, tady jde o to, ze moje zadost nebyla akceptovana, ne ze nedorazim kvuli penezum jako Peetrrrr - chleba s sebou.

Odkaz ke komentáři

Radius, já už ani nevím, kde ten seznam je. Párkrát jsem ho aktualizoval a poslední dobou už ne. Tak si to neber osobně, že bychom tě na srazu nechtěli. Samozřejmě tě rádi uvidíme i s tvým populárním seznamem závad :D

Teď jsem byl přezout manželky auto v pneuservisu na letní, přehazovali kola za kola, vyvážení, dofouknutí a umytí zimních kol v myčce. Cena celkem 250Kč....slovy dvěstěpadesát, mohu doložit. ;)   To asi překonává i laciný Karlovarský kraj ;)

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...