kokta7 Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 hele taxikář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Ja jedu severni cestou a prijedu az do Revnicova, bych vas na dalnici jeste zahambil. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Ty vole to jsou ty Ozakovo. [emoji3] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 a petr jak teda prijedes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Pancho na navstevu u tebe to vidim asi blede. Jdu ke znamymu na soud , pak ke zname na krajskou policii ( psal jsem ze mam policajty zname vsude) po obede ke znanemu zase do Klecan a uz by toho bylo asi hodne, ale diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 (editace) a za mnou nepřijedeš. nesnáším tě. já to mám ještě nahnutý jestli přijedu. je to dálka z Prahy Editováno: 16. Duben 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Videli jste ten novy Jaguar XF v AS ?, pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Ty vole to jsou ty Ozakovo. [emoji3] Jasně že jo, potom co jsme mu je v té garáži vyčórovali a ty jsi na mě tlačil, že je musíme hned prodat i pod cenou, nabídl sem je tady jednomu týpkovi překupníkovi, zrovna je odváží pryč a hledá kupce... Doufal jsem, že to neprokecneš a že si je Kozák koupí nazpátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Duben 2015 Sdílet Vloženo 16. Duben 2015 Petře tak to bys mi mohl nechat umazat nějaké bodíčky u známých policajtíčků né???? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Policajtíčci žádné bodíčky nemají a tudíž je obtížně mohou umazat. To bys musel mít někoho na magistrátě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Konec pirátů. http://domaci.ihned.cz/c1-63874410-silnice-ovladne-velky-bratr-ridice-bude-hlidat-vice-kamer-a-radaru http://zpravy.aktualne.cz/domaci/ridice-zacne-trestat-velky-bratr-u-dalnic-pribydou-kamery/r~a5720bb0e45711e4890a0025900fea04/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 (editace) Mazat to ani nejde. Jediný člověk s vyšším postavenim Tak hold nakoupime Antiradary S GPS no. A průměrná rychlost na mytnych branach ohcat nepůjde Editováno: 17. Duben 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Achjo, fakt budu jezdit radsi vlakem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 naopak panove pro prave piraty je tohle raj, vyzene nas to z dalnic na okresky to znamena vetsi piratsvi a mensi kontrolu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Na zabavu oka, ale az budu potrebovat otocit pulku republiky, tak me to vyrazne zpomali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 to bude jak v Anglii no, na každém sloupu radar.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Je super, ze rychlost bude trestana pomalu smrti, ale kuprikladu blinkry, "levoproudari" a atd. bude stale na klid. Tzn. kdyz se na silnici budu chovat jako dement, tak to bude v poradku, protoze jen rychlost vrazdi 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Jasný, když pojedeš pomalu, nepotřebuješ předjíždět :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 ale píšou tam o radarech na bezpečnou vzdálenost, čoveče v německu to už provozují od jak živa :D tady sou u nás fakt blesci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 To kvůli němu skočíš pod auto (nebo třeba vlak)? Proc bych mel, v clanku bylo jasne psano, ze prechazel na cervenou a kde nic tu nic. Pletes si to s alcni hrou z 80 let, kdy zabicka prechazela silnici za provozu. Zkus ten kulatak, pripady, kdy ma auto a chodec cervenou je tam dost, takze co.Kor kdyz kdyz tam chodis denne, tak intervaly uz mas v oku a vis, kdy a kdo muze kam jet. Ono v idealnim svete by neexistovaly treba zamky a stacilo by sekat ruce za kradeze (nasledne bez naroku podpory statu), sekat hlavy za zabiti apod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Inu koukam na soupis ucastniku a ja tam nejsem psan, ac jsem ucast hlasil. Cili ma ucast byla rozhodnuta sousedem. Chapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 (editace) Nebreč, jà se s tebou podělím o chleba z mého kolínka.[emoji6] A mám pro tebe levný pneuservis. Právě jsem za přezutí a uskladnění zaplatil 5.000,- Editováno: 17. Duben 2015, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Moto, ja jsem chudy cech, ktery ze sveho platu financuje 5 spoluobcanu, ktery kazdy bere po 20tis a dale zivi 12 deti a 1 dospeleho. Dale z meho platu zivim 1 dospelou osobu, fenku, 2 auta a bydleni. Myslis ze mam jeste penize na to zivit pneuservis? A chleba nechcu, ten mam doma , tady jde o to, ze moje zadost nebyla akceptovana, ne ze nedorazim kvuli penezum jako Peetrrrr - chleba s sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 (editace) Radius, já už ani nevím, kde ten seznam je. Párkrát jsem ho aktualizoval a poslední dobou už ne. Tak si to neber osobně, že bychom tě na srazu nechtěli. Samozřejmě tě rádi uvidíme i s tvým populárním seznamem závad Teď jsem byl přezout manželky auto v pneuservisu na letní, přehazovali kola za kola, vyvážení, dofouknutí a umytí zimních kol v myčce. Cena celkem 250Kč....slovy dvěstěpadesát, mohu doložit. To asi překonává i laciný Karlovarský kraj Editováno: 17. Duben 2015, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Duben 2015 Sdílet Vloženo 17. Duben 2015 Má si to někam zapsat, na co má chytrej telefon? Ostatní s tím problém nemají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky