Petrrr Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 (editace) Ale ten jinej, jak se jmenuje, Kokta, ten už nepřijel ani nepamatuji, sere na své bratry piráty, ale už asi víme proč. Nedávno mu to totiž díky chipu skočilo a bojí se přijed, páč by nesnesl uštěpačnou a škodolibou kritiku, že jsme mu to říkali. Editováno: 27. Duben 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 (editace) Jojo, už ani nevíme jak ten Kokta vypadá, někdo snad říkal, že nosí trvalou a jsou mu malé kalhoty Editováno: 27. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Petrrre ještě si Zapoměl že jak jsme ty lupiče zahnaly tak jsem vzal čáru taky;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Tak jsem právě utratil jednu motos jednotku za hlídání auta. Jen budu muset jezdit o hodinu dříve a odjíždět taky dříve. Ještě budu muset vymyslet, kde budu skladovat ten dlouhý řetěz.[emoji23] [emoji6] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Tak že 30tis zase v prdeli. No to já se dnes dozvěděl, že škoda nasazuje do svých aut, nový typ LL olejů, v AS na to mají mít te´d školení. Nevím podrobnosti jestli nějakej 0w30 či co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Tipl bych 0w20 nebo 5w20. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 (editace) Jj, to je možné, za chvíli v tom bude rostlinej olej z řepky Ceresol . No taky je úsměvné, že mi byl nabídnut od známého mechanika z AS Shell Helix 5W30 LL za 400 litr - jaksi "ušetřený" zákazníky zaplacený olej. Mají prý už celý sud. No a myslí si jak levně to prodávají bokem za ty 400Kč. No jo, ale ani to by Clint nechtěl, to není originál v šedivém obalu přímo od Škody. Editováno: 27. Duben 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 (editace) Právě Za 395 ho kupuji v origo obalu přímo od Škody Já teď slyšel, že Škodovka začne mít svoji síť čerpacích stanic Škoda RepoOiL, budou nabízet Naftu DieselSuperior60 a Benzín RapidFire98, to mají být prémiové paliva, zbytek klasika. Hlavně to bude značkové palivo a tak je budu brát samozřejmě..... Editováno: 27. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 jj, toto je ovšem LL olej, ne jen tak nějaký obyčejný 5w40 co Mountfield leje do sekaček od Mogolu. Děláš si te´d s tou benzínkou srandu nebo to je pravda. U tebe člověk nikdy neví. Jo a benzín (naftu) Ti budou prodávat v šedivých 5l kanystrech za 60kč/litr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 pekny, trochu zavidim, ja mel jen parek v rohliku na benzince jestli chces tak te pak muzu svezt poradnym TSI, kdyz se to stihne, abys vedel, co porad pomlouva Clint ty jo, maji slusnou ucast, takhle nejak to ale vypada i na OC srazech v praze. Jinak temi jsem asi natrvalo nahradil prazske srazy SkodaHome, ktere nikdo neporada. Je to jednou za pet tydnu, takze i pri smenovani to vychazi ok... JJ, to víš Praha je asi malý město na to aby se dalo dohromady pár škodovkářů... OC srazy sleduji ale nejezdím, byl jsem zatím na jednom a to u Liberce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Já jsem tu furt,jen více čtu než píšu.Ve vinohradě sem ještě letos nebyl,ale zrovna ted o víkendu jsem pomáhal kámošovi upravit terén před sklepem a hnul jsem si ze zádama.Ani sedmička muškátu to nespravila. Sanku, ale ty máš absenci dlouhou tady. To jsi furt na vinohradu či co? Co, že to máš za motor ? A jeje TDI 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 (editace) Ovšem dnes jsem jako poctivý člen pirátského klubu zaplatil členský příspěvek,tudíž bych mohl kandidovat na řadového člena klubu. Kapitáne Clinte,co ty na to?! Vivat diesel:-))) Editováno: 27. Duben 2015, autor: Sanek81 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Zradlo pro psa je nasobne kvalitnejsi a levnejsi, nez detske parky od Kosteleckych uzenin - kureci parky, 16 % kureci zbytky strojne oddelene - to je to, kdyz ti zbyde kost a na ni jsou ty milimetrove koisocky masa, ty strojne oddeli a pomelou. Cili proc to jsou kureci parky, kdyz je tam jen 16% kurecich zbytku? Ja mam cerveneho Hyundaie, ale mam cerne ramecky spz, tak, chci do technicaku napsat cernou barvu. Mimochodem kdo to nevi, tak dezske potraviny jsou ty nejhorsi sracky. Spolehaj na to, ze rodic vidi slovo detske a etiketu cist nebude. Navic, na tom obalu je vyfocenej usmivajici se malej zmetek. Žrádlo pro psa kvalitnější? Naivita. http://hobby.idnes.cz/kocky-by-kupovaly-mysi-07o-/hobby-mazlicci.aspx?c=A150212_154212_hobby-mazlicci_tro http://zena.centrum.cz/zdravi/clanek.phtml?id=806562 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Jo a kdyz jsme u te administrativy, jak Ozak rikal o pojistovnach co te nuti jit do jejich smluvniho treba i neautorizovanyho servisu. Asi je to pravda, nahodou jsme s tim znamym servismanem na to v mezireci narazli z jeho strany vzhledem k vymene skel na pojistku. On neni smluvnim servisem zadne pojistovny a od zacatku roku uz neuhadal zadne proplaceni servisnich praci za zakazniky jako driv. No a dalsi libustka, on je servisem resp. Soucasti site servisu Elite - nezavisle servisy, tedy teoreticky muze potvrzovat servisni knizky. No hlavne ted co uz mu tam zacinaji jezdit auta pouze s elektronickou servisni knizkou zacina problem. Skoda se uctuje za pristup do te jejich Elsy aby tam ty prace mohl zapisovat 900kc/den. Nebo 40tis/rok. Jednoznacna likvidace konkurence, resp. Eliminace servisnich ukonu nezavislych servisu. No rikal ze je sam zvedav jak to Elite okaucuje. Jinak rozumejte 40tis za znacku tedy 40tis Skoda, 40tis Seat, 40tis Audi apod. A to si jako myslíš, že ŠA dá svoje draze vyvinuté postupy zadarmo kdejakému joudovi, aby si na servise mastil kapsu a když se něco podělá, tak tě pošle reklamovat to do autorizáku? Divná teorie. V tomto se musím autorizáků zastat, oni musejí investovat miliony a nějakej Franta Vomáčka s ručním hevírkem bude dávat razítka se stejnou platností jako oni? Tak padlá na hlavu není ani EU, aby tohle nařídila výrobcům a jejich servisům. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Tady bych řekl, že zaprvé se zase šetří na kvalitě materiálu za účelem snížení ceny (konkurence, vyšší zisky) a za druhé novější věci mají více elektroniky a dalších sračiček, složitější SW a tím pádem více věcí, co se může posrat. Stejně jako v autech. Hele my tu máme LandCruisera v práci, všechno v něm vrže, praská, loupe se volant, sedačky se trhají, odpadávají plasty, podběhy vypadávají, prostě všechno shit, ale motor....300tis Teď tedy po generálce. Pancho by z takového auta byl nešťastnej....Je vidět, že i v drahých autech se šetří. tvrdé plasty, vostřiky oken jak u stodvácy, kůže spíš koženka....a auto za 1,5 mega. Jo autu je tak 5 let. On už to tady mezitím někdo napsal. Tiskárny Canon jsou "proslavené" na celém světě. A ty kondenzátory záměrně umístněné blízko tepelného zdroje uvnitř zařízení jakbysmet. Prostě ti chybí informace z prostředí tohoto průmyslu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Tak mi dneska došlo nové turbo byl problém ho tam naroubovat ale výsledek je víc než dobrý a testovací jízda dopadla skvěle.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Pawouku vítej zpět. Jen do nich- pěkně ti ta pirátská sebranka zvlčela co jsi tu nebyl ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Jo, všimnul jsem si. Však já jim to vytmavím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 pěkná barva na hom hundaji, a to je vaše nebo to máš pučeny?Jo je nas, koupili jsme ho misto feldy a nakonec jsem rad, ze mam cim jezdit.Je to cervena metaliza, presna ta, nad kterou Clint slintal cca rok nazpet - kdyz do ni prebarvoval oktavku a daval to myslím i na FB. Clinte jakej Hnuj, tady jsi v hospode, samej Wydlak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Jo barva je pěkná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Pawouku, vsak ja se tech nezavislych taky nezastavam, nezastavam se ale ani SA. Konec koncu si stejne o AS myslim sve a vice verim tomu garaznikovi, ke kteremu chodim roky ( ktery jezdi taky na skoleni ted treba ohledne tech klimatizaci) a vzdy jsem s nim byl spokojeny a i on si me jako zakaznika vazi nez nejakymu AS, kde te vojebo. na kdecem. Viz. Muj prispevek vyse co se treba oleje tyce. Uctuji si 800 za litr a neni jim trapne zakaznikovi nauctovat vice nez je skutecnost. To jsem ale odbocil. At si uctuji co chteji, me je to uz stejne jedno. Hadas se s nima v zaruce kvuli kdejake kravine a o kulancich si nedelam iluze uz vubec. Jsem proste na AS alergicky ac mas treba pravdu. Ja k nim jeste jednou asi pujdu a pak off, budu od tech darmozroutu navzdy osvobozen a najdu slunce v dusi. Kdyz zajedu do svyho servisu a reknu ze chci to, to, to tak mi to bez jecu udela a nebudu je muset prosit na kolenou jako Motos aby mu udelali servis klimy nebo ho presvedcovali ze se neco delat nemusi a tak to neudelaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Tady se můžete dovzdělat - soubor všech učebních pomůcek, které mám k dispozici. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Tak dneska byl u mě pán s Hyundayem I40 - velká loď třídy Supa jestli se nemýlím. Měl skoro plnou palbu, jenom kůže chyběla. Jeli jsme na střelnici a tak mohu říci své dojmy a jeho vyprávění. S autem je celkem spokojený, má naftu 1,7 110kW (údajně - neověřoval jsem to), výtky měl ke kufru, že je špatně využitelný a má celý motor po výměně. Dostával se mu olej do chladící soustavy a nepřišli na to, proč. Jinak motor je tichý, tvrdí že i kultivovaný, ale žádný rychlík....V autě jinak poměrně dost věcí praskalo a vrzalo, z toho by mě odvezli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Duben 2015 Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 (editace) strejda ho má taky a nic tam nevrže. a špatně nevypadá, víc se mě líbí než O3. njn sere se vše. Editováno: 27. Duben 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2015 Ale ale ale..... http://www.autoforum.cz/technika/motory-tsi-od-vw-trapi-spotreba-oleje-pojistovna-uz-je-nepojisti/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky