Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Jo jinak chlapci, ani jsem vám neřekl, koupil jsem celé rodině nová kola s výbavou  a tak jsem zvědavej, jak to využijeme. Dneska jsem poprvé vyjel a najel prvních 7 kilometrů!!!! :D :D Dal jsem se na sport.... :)

V obchodě, když jsem scháněl hadry, mi doporučili nějakej dres a já povidám, že mám vanu, že chci něco volného a když mi dal největší volnou velikost, stejně jsem měl pocit, že se to na mě lepí...asi koupim normální triko a hotovo.

Ještě lepší bylo kupovat kraťasy s tou měkkou vložkou na prdeli. Dali mi jednodílné s vložkou a já nosím kalhoty hodně dole, takže po obléknutí mi ta vložka plandala u kolen :D Nakonec jsem pořídil ty dvoudílné se spodkama s vložkou.

Začátky po mnoha letech jsou krušný, třeba já si koupil letos kolo po více než 20 letech co jsem na tom v podstatě neseděl....

S tím oblečenín je to u mě podobný, ale moc to neřeším a u těch kraťasí s měkčenou vložkou si holt aspoň dřív zvykneš na důchod ...až budeš mít plíny. Ale zase Tě tolik nebude bolet sedací část těla.

Já mám pedály bez těch vymožeností, možná to časem vyměním.

Ostatně se teprve rozjíždím a nejvíc jsem najel zatím dnes ..celých 22km

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to je dobře, musíš být kontrolován. ale vaše firma je teda nic moc, já už instaluji dávno otisky prstů. a lidi mají po ptákách ;)

Jo, to znám, to má bratranec ve fabrice už nějaký ten pátek... To víš, naše miliardářská společnost je poněkud out. A to ve všem. Nic tam nefunguje normálně, nic nemůže jít normálně, nic se nedotáhne do úspěšného konce a za ty roky, co tam dělám, můžu říct, že to jde pořád z kopce... Teď nás chtějí prodat a vypadá to na rychlou akci, tak uvidím, co nový majitel. Mám ovšem obavu, že lepší už to nikdy nebude. Tyhlety nadnárodní korporace jsou hrozný administrativní obludy.

Odkaz ke komentáři

Já dneska nakupoval nějaká trika, ponožky a boty....abych nejezdil v sandálech s ponožkama :D

Jo, jak bude trochu počasí, hned vyjíždím. Trika jsem koupil pořádně velká, aby skryla mojí fantasticky sportovní postavu :D a samice mě chtíčem hned neschazovaly z kola :D

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Já dneska nakupoval nějaká trika, ponožky a boty....abych nejezdil v sandálech s ponožkama :D

Jo, jak bude trochu počasí, hned vyjíždím. Trika jsem koupil pořádně velká, aby skryla mojí fantasticky sportovní postavu :D a samice mě chtíčem hned neschazovaly z kola :D

No mě zatím stačí tenisky, já to beru tak, že když jsem přestal na kole jezdit, tak takovýhle finesy měli jen závodníci.

A to nemluvím o tom, že jsem měl kdysi tříkolečko a vepředu jeden tác... holt podpultovej Favorit na mě nezbyl.

Odkaz ke komentáři

To jeden známý pracuje v povodí Labe a zavedli jim monitoring do aut. Ale stále píšou knihu jízd, prostě bordel :D

Twl, to je jak u nás - GPS od CCS a na konci měsíce tisku jak debil celý výpis a musím ve speciálním formuláři udělat uzávěrku. A to není měsíc, aby tam CCS neměla chyby. Například teď tam chybělo poslední tankování. :kol-44:   A to byl přijat druhý člověk do oddělení, které se zabývá správou autoparku. :kol-32:

Odkaz ke komentáři

Na nášlapy přejdu, až se trochu na kole naučím, taky jsem 20 let nejezdil....jsme na tom stejně. Já mám za sebou prvních 7km, z toho jeden ukrutnej stometrovej stoupák, že jsem musel přehodit přední tác dolů.... :D

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Ani nevím, jak svou abstinenci dohnat.

Teď mám Note4 a fakt raketa.

Chcete auto? Rychle kupte youngtimera. Zbytek je jak falešný kozy.

Já vstávám ve 4:50 a končím kolem 19:00 hod.

Teď nevím..... jo Hnůjdej je dobrá sekačka na trávu, benzínové motory mají budoucnost, je na čase srovnat daň z nafty s benzínem, a aby bylo jasno a pro klid duše vyrazit pod vedením Clinta na nějaké na sprinty.

A jinak po kvalitní práci, kvalitní odpočinek na Slapech. Dnes 27°C, pivo 11°.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...