Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Pawouk ma po praci, tedy je zde a hned je tu sranda [emoji1] . Hosi dopoledne si tu muzeme delat co chceme, dopo na nas Pawouk nedosahne, to budu muset zitra dopo na skodahome rozhlasit. [emoji1]

Vloženo

Pawouk ma po praci, tedy je zde a hned je tu sranda [emoji1] . Hosi dopoledne si tu muzeme delat co chceme, dopo na nas Pawouk nedosahne, to budu muset zitra dopo na skodahome rozhlasit. [emoji1]

Já pak "rozhlásím" tebe. :kol-22::kol-36::kol-143:    :kol-48:

Vloženo

Pěkný kola.

attachicon.gif11.jpg

Jdu do města už mě z té lodi hrabe.

Tý jo, ty jsou fakt luxusní  :kol-47:

Je to vlastnost můžeš na čaji u Clinta odzkoušet :-D

Jo jo rád odzkouším jednou, ale co tam může dělat rány :kol-32: vždyť tam přece nic mechanického kromě naklápění není ne?

Vloženo

protože ten xenon svítí na svůj daný výkon a již dále produkované světlo nenavyšuje. Takže jak podotkl Motos správně, ta clona usměrňuje světlo na "tlumená" světla, aby neoslňovala a při použití dalkových se clona odsune světlo svítí celou plochou

Vloženo

Pánové já jsem v pohodě. Zajel jsem si na uzená pečená žebírka a teď jedu na jednu oslavičku. Tam se dodlábnu a pojedu se vykoupat k nějaké asistentce.

Vloženo (editace)

Ležím s horečkou, vidím v dálce auto, asi oktávka, bílá... Ne modrá, nějaká postava se kolem auta potácí v mlze, směje se, steakem čistí auto...už asi blouzním....

Pepř a sůl...pepř a sůl... Chuť masa

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 3
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...