Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

V Etce to nebude vidět, ale několik modifikací tam je - teď je tam už třetí varianta. Dívám se na obrázek z příručky - podle mě to vypadá stejně. Možná, že pohled ze spodní strany trochu klame.  :kol-32:

• Autor

Hele tak co ta Kofola?   Mrknu se sám do Makra, jestli se tam nedá koupit. Nemůžeme čekat, až se někdo rozhodne z vás ji někdy koupit.....To bychom chlastali vodu ze sudu.

Mě přijde že na té fotce je profil do u a u mě je do v.

Clinte ta voda ze sudu by byla nakonec to nejlepsi. V tech velkoobchodech s napoji to maji bezne. To neni samoska u vas ve vsi. Jinak Pancho se nepokaka a vezme ho ne? Da si deku do kufru no.

PEtře widle 10 vyjdou až na konci července nebo kdy.... sory klint, ale já ti vozit kofulu z Hradce fakt nebudu :D

Upraveno od kokta7

Pripadne Motos ma nastradano tu pramenitou vodu z prirody, vodu s Dejvicka. Vysoky obsah mineralu, vcetne zeleza ze zrezlych trubek, kvalitni hovna a chcanky co jezdi v siti tobogan az k vam domu. [emoji1]

• Autor

Ne, zkusim jí sehnat a když bych nepořídil, dám vědět....konec konců, jsem organizátor ne? ;) Taky bude půlitr za 50 korun :D .D

No jo ale to budes muset sehnat ZuLu kolu, klasicka kofola postupne ztratila certifikaci ISO 9001 a atesty s homologaci pro Clintovo caje.

Clinte, kdyz to nepujde jinak tak ja ji privezu ;)

• Autor

Díky Ozi, dám vědět, jak jsem pochodil

dpc, vlastne ja uz budu ten tyden prvne na druhem konci prahy :-D a johhny nebo hurikan prijedou? ty by to mohl vzit cestou taky ;)

prijedou, jen ja konkretne nevim, odkud tam pojedu  :kol-47:

nevíte někdo o rozbité loketní opěrce na OII? Sháním tu kovovou konstrukci s krycím plastem, bez všeho ostatního  :kol-32:

tak dycky jedes pres cernak, neee? :)

• Autor

Hurry mi dneska psal, že přijede od Krušovic, pač před tím sfoukne nějaké známé...

Stringo by rád přijel, uvidí, jestli ho pustí zvýšená radioaktivita v Temelíně, prej tam teď lehce bouchnul nějakej reaktor či co, jeho šéf prej se někam vypařil, ale jinak nic vážného ;) Stalo se to když prej zmáčknul nějaké tlačítko a čekal, že mu to natočí Laté Machiáto s cukrem....

Upraveno od Clint

tak dycky jedes pres cernak, neee? :)

Vzdycky prave ne, ja mozna budu uz od ctvrtka pryc a pojedu pak az primo na sraz

aha, no tak ok, tak ja to kdyztak holt nejak protocim no...

Ty woe Clinte   :_icon_smich2:

... sice už se jedná o jadernou havárii, ale není přímo ohrožena jaderná bezpečnost. Jenom pro upřesnění (sice se o tom nesmí mluvit, ale stejně už se to hlásilo do Rakouska na tu radiační centrálu nebo co)... na primáru druhého reaktoru se plnil reaktor po výměně paliva vodou s kyselinou boritou a neměli oživenou signalizaci hladiny, no a tlakovali až jim to vyteklo ven z reaktoru. Teď ta kyselina boritá všechno poleptala, takže se bude vysoušet čistit a měnit, odstávka se prodlužuje o 20 dní. Už teď je škoda vyčíslena na 750 000 000 kč... Je to vč. ušlého zisku za těch nevýrobních 20 dní..

To abyste věděli o čem je řeš až to na NOVĚ v nejbližší době bude ve zprávách  :kol-31:

• Autor

Tak jsem to omrknul, koupím tu kofoličku v Makru. (50 litrů sud)

Protože mám doma 0,3 sklenice z Ikey, vychází jedna taková sklenice lahodného moku na rovných 5Kč.  Což je přímo luxusní cena.... ;)

Nicméně můžeme to rozpočítat potom na osoby a pít bude kdo chce kolik chce, bylo by to asi jednodušší...

Upraveno od Clint

a na kolik je pullitr? na 8? :) samozrejme si privezu vlastni, ale kofola hodne peni a tocit ji je peklo, tak to napocitej spis na vetsi sklenku... ;)

takže petky sebou :D

• Autor

Potom tedy to nějak rozpočítáme na počet osob a hotovo, někdo může pít velké, někdo malé....

Ono nás málo nebude, já myslím, že ten sud dáme :D

Upraveno od Clint

A z nějaké hospody, by nám ten sud nepůjčili? Zvýší si obrat a nám daj nižší cenu. Jinak já nemám problém ho někde naložit, ale časově bych to zvládl v SO 13tého dopo.

to vypadá že vyjedu už v 13h ale vezmu to asi přes Mělník Ozi..

Motos, ja beru v pivnim nonstopu, proto jsem premyslel jestli kluci tudy nepoleti. V hospodach co maj kolem klinte maj vsude tu zululolu, nebo co... ;)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.