Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Hurry mi dneska psal, že přijede od Krušovic, pač před tím sfoukne nějaké známé...

Stringo by rád přijel, uvidí, jestli ho pustí zvýšená radioaktivita v Temelíně, prej tam teď lehce bouchnul nějakej reaktor či co, jeho šéf prej se někam vypařil, ale jinak nic vážného ;) Stalo se to když prej zmáčknul nějaké tlačítko a čekal, že mu to natočí Laté Machiáto s cukrem....

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty woe Clinte   :_icon_smich2:

... sice už se jedná o jadernou havárii, ale není přímo ohrožena jaderná bezpečnost. Jenom pro upřesnění (sice se o tom nesmí mluvit, ale stejně už se to hlásilo do Rakouska na tu radiační centrálu nebo co)... na primáru druhého reaktoru se plnil reaktor po výměně paliva vodou s kyselinou boritou a neměli oživenou signalizaci hladiny, no a tlakovali až jim to vyteklo ven z reaktoru. Teď ta kyselina boritá všechno poleptala, takže se bude vysoušet čistit a měnit, odstávka se prodlužuje o 20 dní. Už teď je škoda vyčíslena na 750 000 000 kč... Je to vč. ušlého zisku za těch nevýrobních 20 dní..

To abyste věděli o čem je řeš až to na NOVĚ v nejbližší době bude ve zprávách  :kol-31:

• Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři

Tak jsem to omrknul, koupím tu kofoličku v Makru. (50 litrů sud)

Protože mám doma 0,3 sklenice z Ikey, vychází jedna taková sklenice lahodného moku na rovných 5Kč.  Což je přímo luxusní cena.... ;)

Nicméně můžeme to rozpočítat potom na osoby a pít bude kdo chce kolik chce, bylo by to asi jednodušší...

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...