Pawouk Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 V Etce to nebude vidět, ale několik modifikací tam je - teď je tam už třetí varianta. Dívám se na obrázek z příručky - podle mě to vypadá stejně. Možná, že pohled ze spodní strany trochu klame. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Hele tak co ta Kofola? Mrknu se sám do Makra, jestli se tam nedá koupit. Nemůžeme čekat, až se někdo rozhodne z vás ji někdy koupit.....To bychom chlastali vodu ze sudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Mě přijde že na té fotce je profil do u a u mě je do v. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Clinte ta voda ze sudu by byla nakonec to nejlepsi. V tech velkoobchodech s napoji to maji bezne. To neni samoska u vas ve vsi. Jinak Pancho se nepokaka a vezme ho ne? Da si deku do kufru no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 (editace) PEtře widle 10 vyjdou až na konci července nebo kdy.... sory klint, ale já ti vozit kofulu z Hradce fakt nebudu Editováno: 1. Červen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Pripadne Motos ma nastradano tu pramenitou vodu z prirody, vodu s Dejvicka. Vysoky obsah mineralu, vcetne zeleza ze zrezlych trubek, kvalitni hovna a chcanky co jezdi v siti tobogan az k vam domu. [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Ne, zkusim jí sehnat a když bych nepořídil, dám vědět....konec konců, jsem organizátor ne? Taky bude půlitr za 50 korun .D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 No jo ale to budes muset sehnat ZuLu kolu, klasicka kofola postupne ztratila certifikaci ISO 9001 a atesty s homologaci pro Clintovo caje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Clinte, kdyz to nepujde jinak tak ja ji privezu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Díky Ozi, dám vědět, jak jsem pochodil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 dpc, vlastne ja uz budu ten tyden prvne na druhem konci prahy :-D a johhny nebo hurikan prijedou? ty by to mohl vzit cestou taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 prijedou, jen ja konkretne nevim, odkud tam pojedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 nevíte někdo o rozbité loketní opěrce na OII? Sháním tu kovovou konstrukci s krycím plastem, bez všeho ostatního Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 tak dycky jedes pres cernak, neee? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 (editace) Hurry mi dneska psal, že přijede od Krušovic, pač před tím sfoukne nějaké známé... Stringo by rád přijel, uvidí, jestli ho pustí zvýšená radioaktivita v Temelíně, prej tam teď lehce bouchnul nějakej reaktor či co, jeho šéf prej se někam vypařil, ale jinak nic vážného Stalo se to když prej zmáčknul nějaké tlačítko a čekal, že mu to natočí Laté Machiáto s cukrem.... Editováno: 1. Červen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 tak dycky jedes pres cernak, neee? Vzdycky prave ne, ja mozna budu uz od ctvrtka pryc a pojedu pak az primo na sraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 aha, no tak ok, tak ja to kdyztak holt nejak protocim no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Ty woe Clinte ... sice už se jedná o jadernou havárii, ale není přímo ohrožena jaderná bezpečnost. Jenom pro upřesnění (sice se o tom nesmí mluvit, ale stejně už se to hlásilo do Rakouska na tu radiační centrálu nebo co)... na primáru druhého reaktoru se plnil reaktor po výměně paliva vodou s kyselinou boritou a neměli oživenou signalizaci hladiny, no a tlakovali až jim to vyteklo ven z reaktoru. Teď ta kyselina boritá všechno poleptala, takže se bude vysoušet čistit a měnit, odstávka se prodlužuje o 20 dní. Už teď je škoda vyčíslena na 750 000 000 kč... Je to vč. ušlého zisku za těch nevýrobních 20 dní.. To abyste věděli o čem je řeš až to na NOVĚ v nejbližší době bude ve zprávách 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 (editace) Tak jsem to omrknul, koupím tu kofoličku v Makru. (50 litrů sud) Protože mám doma 0,3 sklenice z Ikey, vychází jedna taková sklenice lahodného moku na rovných 5Kč. Což je přímo luxusní cena.... Nicméně můžeme to rozpočítat potom na osoby a pít bude kdo chce kolik chce, bylo by to asi jednodušší... Editováno: 1. Červen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 a na kolik je pullitr? na 8? samozrejme si privezu vlastni, ale kofola hodne peni a tocit ji je peklo, tak to napocitej spis na vetsi sklenku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 takže petky sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 (editace) Potom tedy to nějak rozpočítáme na počet osob a hotovo, někdo může pít velké, někdo malé.... Ono nás málo nebude, já myslím, že ten sud dáme Editováno: 1. Červen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 A z nějaké hospody, by nám ten sud nepůjčili? Zvýší si obrat a nám daj nižší cenu. Jinak já nemám problém ho někde naložit, ale časově bych to zvládl v SO 13tého dopo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 to vypadá že vyjedu už v 13h ale vezmu to asi přes Mělník Ozi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 1. Červen 2015 Sdílet Vloženo 1. Červen 2015 Motos, ja beru v pivnim nonstopu, proto jsem premyslel jestli kluci tudy nepoleti. V hospodach co maj kolem klinte maj vsude tu zululolu, nebo co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky