Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Chlebíčky vypadají pěkně, Johny je asi nějakej fajnovej. kaviár to hold není. Jinak to víte, že chlebíčky jsou takovou česko-slovesnkou specialitou stejně jako párek v rohlíku? Nikde jinde to nemají. 

Stringo bereme tě za slovo, jednou se hold Ti Pražáci projedou k nám na západ. Země zaslíbená Tam kde pivo teče proudem a kde země zrodila hrdinu (ale to je vlastně jinej příběh)  :kol-28:

Vloženo

me tyhle naprosto stacili, nejak jich zustalo hodne tak je asi dneska budu jist celej den a jen budu kombinovat jake si dam... ;)

jinak zitra posledni den v praci, to je parada  :kol-46:

Vloženo (editace)

ale hubený mi nebereme. On i ten Barbossa by se měl polepšit. Je třeba v autě dělat závaží, aby to lépe sedělo. Stejně tak cholesterol, kdo nemá nad 6 není pravej pirát.  :kol-28: Zelenina a sluníčkáři patří na hnůj. My tady razíme, těžkej průmysl a těžařství.

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 3
Vloženo

Ja jím co mě baví a co mi chutná, takže klidně i saláty  :kol-47:

To víš, musim nějak vypadat  :kol-46:

když chlebíčky tak s lososem, parmskou šunkou, roast beefem, caprese salatem... olivy jsou příjemnej bonus  :kol-28:

post-4531-0-65808900-1433410980_thumb.jp

Vloženo

Stringo, ještě existuje spojka, tuším od sachse pro sportovní užití. Měla by být lépe dimenzovaná.

No v tom odkazu co jsem dával na skoda-dily byla sada od Sachse o 5000,- dražší než originál LUK

Vloženo (editace)

na dovču za chvíli zapomeneš, ale s autem jezdíš denně.  :kol-28: a dovolená je na max. 14 dní, ale auto ti pak dělá radost every day. 

• Pozitivní 2
Vloženo

ale hubený mi nebereme. On i ten Barbossa by se měl polepšit. Je třeba v autě dělat závaží, aby to lépe sedělo. Stejně tak cholesterol, kdo nemá nad 6 není pravej pirát. :kol-28: Zelenina a sluníčkáři patří na hnůj. My tady razíme, těžkej průmysl a těžařství.

Pétrs ono já mám taky už bachora jen se mi ho úspěšně daří držet pod trikem od narození mlaďase jsem přibral na 86 kg a už 7 let se to nezměnilo. A cholesterol se bude dědit tatík má stále kolem 9.
Vloženo

No dobře, už jsem si o tebe chtěl dělat starosti Barbosso. 86 jsem měl před vojnou, to už je ale dávno, ale jen tak dál aby si splynul s kolektivem klubu. No 9 to už je masakr, to jsem břídil. 

Vloženo

Kluci potřebuju předFL TDi RS OII combi. 

Clinte právě že já musím a pokud mi udělají zajímavou cenu za set RS tak proč ne... a na dovču zatím stejně nejedem, až manželka začne dělat aby si toho vážila  :kol-28:

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

To víš, dnes se zveřejňuje úplně všechno, když Clint ,může mít nafocený celý byt včetně zahrady i s polonahou manželkou na FB, tak nějakej vin u auta už je drobnost.  :kol-28:

Vloženo

Pétrs ono já mám taky už bachora jen se mi ho úspěšně daří držet pod trikem od narození mlaďase jsem přibral na 86 kg a už 7 let se to nezměnilo. A cholesterol se bude dědit tatík má stále kolem 9.

To víš, po porodu se to blbě shazuje....

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...