Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Chlebíčky vypadají pěkně, Johny je asi nějakej fajnovej. kaviár to hold není. Jinak to víte, že chlebíčky jsou takovou česko-slovesnkou specialitou stejně jako párek v rohlíku? Nikde jinde to nemají. 

Stringo bereme tě za slovo, jednou se hold Ti Pražáci projedou k nám na západ. Země zaslíbená Tam kde pivo teče proudem a kde země zrodila hrdinu (ale to je vlastně jinej příběh)  :kol-28:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ale hubený mi nebereme. On i ten Barbossa by se měl polepšit. Je třeba v autě dělat závaží, aby to lépe sedělo. Stejně tak cholesterol, kdo nemá nad 6 není pravej pirát.  :kol-28: Zelenina a sluníčkáři patří na hnůj. My tady razíme, těžkej průmysl a těžařství.

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři

ale hubený mi nebereme. On i ten Barbossa by se měl polepšit. Je třeba v autě dělat závaží, aby to lépe sedělo. Stejně tak cholesterol, kdo nemá nad 6 není pravej pirát. :kol-28: Zelenina a sluníčkáři patří na hnůj. My tady razíme, těžkej průmysl a těžařství.

Pétrs ono já mám taky už bachora jen se mi ho úspěšně daří držet pod trikem od narození mlaďase jsem přibral na 86 kg a už 7 let se to nezměnilo. A cholesterol se bude dědit tatík má stále kolem 9.
Odkaz ke komentáři

Pétrs ono já mám taky už bachora jen se mi ho úspěšně daří držet pod trikem od narození mlaďase jsem přibral na 86 kg a už 7 let se to nezměnilo. A cholesterol se bude dědit tatík má stále kolem 9.

To víš, po porodu se to blbě shazuje....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...