Petrrr Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 Chlebíčky vypadají pěkně, Johny je asi nějakej fajnovej. kaviár to hold není. Jinak to víte, že chlebíčky jsou takovou česko-slovesnkou specialitou stejně jako párek v rohlíku? Nikde jinde to nemají. Stringo bereme tě za slovo, jednou se hold Ti Pražáci projedou k nám na západ. Země zaslíbená Tam kde pivo teče proudem a kde země zrodila hrdinu (ale to je vlastně jinej příběh) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 me tyhle naprosto stacili, nejak jich zustalo hodne tak je asi dneska budu jist celej den a jen budu kombinovat jake si dam... jinak zitra posledni den v praci, to je parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 Johny zere jenom zeleninu aby byl z nas nejhubenejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 (editace) ale hubený mi nebereme. On i ten Barbossa by se měl polepšit. Je třeba v autě dělat závaží, aby to lépe sedělo. Stejně tak cholesterol, kdo nemá nad 6 není pravej pirát. Zelenina a sluníčkáři patří na hnůj. My tady razíme, těžkej průmysl a těžařství. Editováno: 4. Červen 2015, autor: Petrrr 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 Ja jím co mě baví a co mi chutná, takže klidně i saláty To víš, musim nějak vypadat když chlebíčky tak s lososem, parmskou šunkou, roast beefem, caprese salatem... olivy jsou příjemnej bonus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 Stringo, ještě existuje spojka, tuším od sachse pro sportovní užití. Měla by být lépe dimenzovaná. No v tom odkazu co jsem dával na skoda-dily byla sada od Sachse o 5000,- dražší než originál LUK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 Kluci znáte někoho s RS Octavii II combi? potřebuju VIN, aby mi nacenili RS podvozek na CCdílech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 Oziho carcoolka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 Tomik mel zeptej se jeho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 (editace) Ozi nema tdi Editováno: 4. Červen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 Stringo, vyprdni se na to, stejně to nevylepšíš. Lepší ušetřit peníze a jet někam na dovču Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 (editace) na dovču za chvíli zapomeneš, ale s autem jezdíš denně. a dovolená je na max. 14 dní, ale auto ti pak dělá radost every day. Editováno: 4. Červen 2015, autor: Petrrr 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 klinte on nevylepšuje, on opravuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 ale hubený mi nebereme. On i ten Barbossa by se měl polepšit. Je třeba v autě dělat závaží, aby to lépe sedělo. Stejně tak cholesterol, kdo nemá nad 6 není pravej pirát. Zelenina a sluníčkáři patří na hnůj. My tady razíme, těžkej průmysl a těžařství.Pétrs ono já mám taky už bachora jen se mi ho úspěšně daří držet pod trikem od narození mlaďase jsem přibral na 86 kg a už 7 let se to nezměnilo. A cholesterol se bude dědit tatík má stále kolem 9. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 Pitrs2 ma, ale ma FL, je ti to jedno, nebo chces predFL? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 No dobře, už jsem si o tebe chtěl dělat starosti Barbosso. 86 jsem měl před vojnou, to už je ale dávno, ale jen tak dál aby si splynul s kolektivem klubu. No 9 to už je masakr, to jsem břídil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 Kluci potřebuju předFL TDi RS OII combi. Clinte právě že já musím a pokud mi udělají zajímavou cenu za set RS tak proč ne... a na dovču zatím stejně nejedem, až manželka začne dělat aby si toho vážila 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 stringo, ty vole, stačí trochu hledat, tady to máš i s vinem http://www.sbazar.cz/kamil.1800r/detail/11467897-skoda-octavia-rs-combi-20-tdi-125kwmodel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 stringo soukromá zpárava., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 stringo, veřejná zpráva, ta nad tou koktovo zprávou o soukromé zprávě. Kokto, to mu přeci nemusíš hlásit, to vidí ne? 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 Petře, tohle mě nenapadlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 (editace) To víš, dnes se zveřejňuje úplně všechno, když Clint ,může mít nafocený celý byt včetně zahrady i s polonahou manželkou na FB, tak nějakej vin u auta už je drobnost. Editováno: 4. Červen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 To jo no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 Pétrs ono já mám taky už bachora jen se mi ho úspěšně daří držet pod trikem od narození mlaďase jsem přibral na 86 kg a už 7 let se to nezměnilo. A cholesterol se bude dědit tatík má stále kolem 9. To víš, po porodu se to blbě shazuje.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky