Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Máš recht, lepší je stejně Rapid, převezu v něm krávu, jezdi za 6 litrů, servis je prakticky "zadarmo" co víc si přát.  :kol-28:  Co by Stringo za takového Rapida dal, ale protože na něj nemá tak ho haní  :kol-28: , o Motosovi, Panchovi, Koktovi, Pawoukovi ani nemluvím. Jsou rádi, že mají auta zralá na vyřazení z evidence do šrotu.  :kol-98:  Občas Motos nebo Stringo útratou 20 nebo 30tis za rádoby vylepšení do svých veteránů sami sebe přesvědčují, jaký mají ještě novotou zářící kousky. U Motose s těma zloději to bylo stejně domluvené divadlo za 500kč co jim dal na pivo ještě večer, proto chodil jako furt kouřit a za rohem jim to dal. Ty lampy na parkovišti byly samo sebou také domluvené, v jiných dnech normálně svítí.  :kol-98:

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty jo Petře, pravdu máš v tom, že něco mladšího bych bral, ale s tím že by to byl Rapid, to jsi opravdu vedle, navíc ho nehaním, jen říkám to co mi na tom autě vadí a jestli to čteš, tak víš, že jde ve většině případů o věci, které bych v dnešní době bral jako základ - např. bubnové brzdy, manuální klimatizace, 5-ti kvalt, švihadla na oknech, výhřev sedadel, atd.atd. není to nic, proč bych to auto špinil záměrně jen proto že je "levné"  :kol-28:

Odkaz ke komentáři

Ty Stringo, neber ten život zas tak vážně, vše byla nadsázka a sranda. Jak si umím dělat srandu z jiných, umím si ji dělat i ze sebe. O tom to i tady je a to je i důvod proč sem rád chodím a se zdejšími lidmi se rád stýkám. Někdo to snáší lépe, někdo hůře viď Clinte  :kol-28:, ale v zásadě vím, že se stane hovno, když si do někoho ze srandy rejpnu a hold tentokrát ses mi hodil do krámu. Jediné co mi lehce vadí je, že zrovna ty jsi tady taková paní Colombová a na živo jsem tě nikdy nepotkal, měl by ses už v tomto polepšit a někdy dorazit. Teď na gardengril šéfa Clinta máš příležitost, ale dej vědět, abych se když tak oholil, když by přijela samotná hooonorace Stringo - ten co stále nebojuje s větrnými mlýny, ale parními turbíny. 

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Však já to beru, jen někdy musí člověk osvětlit o co jde, protože ne každý to čte pravidelně (někdy taky když se sem dostanu po 3 dnech tak to zpětně nečtu, to bych se zbláznil)... Zrovna jsem psal Clintovi, že to mám 50/50. V sobotu jsem v práci na elektrárně Prunéřov, tak záleží jak to tu bude vypadat a jestli budu moct odpoledne dorazit alespoň na Kofolu, maso jsem ani neobjednával, protože to fakt uvidím až v sobotu jak to tu bude, jsou plánované nějaké zkoušky, tak uvidíme jak to bude. Ale určitě tě pozvu do Plzně, chtěli bychom se s Plzeňáky sejít 4.7. v Plzni. Jezdí tam dokonce i sám velký moderátor Pawouk  :kol-28:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...