kokta7 Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Tak ty ses s nim ted kamos preci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Jo kokto a o tech cvrnkanych holubech v interieru si Clintovi rikal? Nebo pochcanych rukach z benzinky na volantu. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 No kamos to je virtualni, ale jakte ziv ho nikdy nikdo nevidel. UFO je oproti nemu s Akta X hovno. Jeste na seznamu pribyl Standa +cislo taky tajemnik. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 To auto je hnus. U mě se v autě nekouří. Alespoň dodržuji bezpečnostní přestávky.[emoji23] A mamina nejede. Bude se válet u vody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 A u grilu s nekym jinym. [emoji12] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 Klíd. Bude pod dozorem mojí mamky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Dobré slunečné ráno všem chlapečci Já už dávno makám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Dneska volno, je dobry, umet si v pulce tydne odpocinout :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 TOHLE chci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Mně by zase stačilo tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Nechte si zajít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Tak kofolu objednáno. Doufám že ten sud je vrátný. Za ten chtějí 1200. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Máš recht, lepší je stejně Rapid, převezu v něm krávu, jezdi za 6 litrů, servis je prakticky "zadarmo" co víc si přát. Co by Stringo za takového Rapida dal, ale protože na něj nemá tak ho haní , o Motosovi, Panchovi, Koktovi, Pawoukovi ani nemluvím. Jsou rádi, že mají auta zralá na vyřazení z evidence do šrotu. Občas Motos nebo Stringo útratou 20 nebo 30tis za rádoby vylepšení do svých veteránů sami sebe přesvědčují, jaký mají ještě novotou zářící kousky. U Motose s těma zloději to bylo stejně domluvené divadlo za 500kč co jim dal na pivo ještě večer, proto chodil jako furt kouřit a za rohem jim to dal. Ty lampy na parkovišti byly samo sebou také domluvené, v jiných dnech normálně svítí. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Pancho, jasně že je vratný a když ne, můžeš si z něj udělat do kufru super Subwolfer (nebo jak se to píše). Tady chtěli taky myslím 1200. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Nechci nic do kufru. Tam patří jen hadříky a vysavač. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 (editace) Tak kofolu objednáno. Doufám že ten sud je vrátný. Za ten chtějí 1200. Já ho když tak vrátím Editováno: 10. Červen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Ty jo Petře, pravdu máš v tom, že něco mladšího bych bral, ale s tím že by to byl Rapid, to jsi opravdu vedle, navíc ho nehaním, jen říkám to co mi na tom autě vadí a jestli to čteš, tak víš, že jde ve většině případů o věci, které bych v dnešní době bral jako základ - např. bubnové brzdy, manuální klimatizace, 5-ti kvalt, švihadla na oknech, výhřev sedadel, atd.atd. není to nic, proč bych to auto špinil záměrně jen proto že je "levné" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 hosi ja nevim o co vam jde, ja budu mit od stredy fabii = nejlepsi offroad a nejrychlejsi auto v okrese 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 A já jsem spokojený. Pravda, šiklo by se něco většího, ale dnes už bohužel nevím co. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Ty Stringo, neber ten život zas tak vážně, vše byla nadsázka a sranda. Jak si umím dělat srandu z jiných, umím si ji dělat i ze sebe. O tom to i tady je a to je i důvod proč sem rád chodím a se zdejšími lidmi se rád stýkám. Někdo to snáší lépe, někdo hůře viď Clinte , ale v zásadě vím, že se stane hovno, když si do někoho ze srandy rejpnu a hold tentokrát ses mi hodil do krámu. Jediné co mi lehce vadí je, že zrovna ty jsi tady taková paní Colombová a na živo jsem tě nikdy nepotkal, měl by ses už v tomto polepšit a někdy dorazit. Teď na gardengril šéfa Clinta máš příležitost, ale dej vědět, abych se když tak oholil, když by přijela samotná hooonorace Stringo - ten co stále nebojuje s větrnými mlýny, ale parními turbíny. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Však já to beru, jen někdy musí člověk osvětlit o co jde, protože ne každý to čte pravidelně (někdy taky když se sem dostanu po 3 dnech tak to zpětně nečtu, to bych se zbláznil)... Zrovna jsem psal Clintovi, že to mám 50/50. V sobotu jsem v práci na elektrárně Prunéřov, tak záleží jak to tu bude vypadat a jestli budu moct odpoledne dorazit alespoň na Kofolu, maso jsem ani neobjednával, protože to fakt uvidím až v sobotu jak to tu bude, jsou plánované nějaké zkoušky, tak uvidíme jak to bude. Ale určitě tě pozvu do Plzně, chtěli bychom se s Plzeňáky sejít 4.7. v Plzni. Jezdí tam dokonce i sám velký moderátor Pawouk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 (editace) Jo a Petře teď mám zase Rapida, ale zase místo 1.2 TSi mám tu 1.6 TDi Pokud přijedu v sobotu, můžeš se povozit s Dieselem Editováno: 10. Červen 2015, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 v PArdubicích sem před pár týdny potkal toho hyundaje genesise, fakt to vypadá jako pěknej sedan. já jedině tohle, sem věrný své značce http://www.sportovnivozy.cz/64772-volkswagen-golf-r-20-tfsi-4x4-310ps-abt-most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 ty jo, celkem pěknej kousek, ale ta cena je podle mě hodně natažená vzhledem ke stáří auta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Natažena? Se podívej za jaký nesmysly se prodávají o2 RS TDI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky