Stringo Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Pište se do těch termínů a uvidíme, zatím je nás stejně málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Kluci, tak zatím to vyhrává termín 4.7. - sobota... ale je nás zatím jen 5... dáme tedy termín za tohoto počtu a budeme doufat že ještě někdo přibude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wén@ Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Kdo neprijede,jeho problem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 9. Červen 2015 Sdílet Vloženo 9. Červen 2015 (editace) Takže zkusíme dát oficiálně datum dalšího srazu podle hlasování: Plzeňský ŠkodaSraz 04.07.2015 Pokud se nevymyslí něco lepšího, necháme zatím Tesco Rokycanská vedle Electro Worldu? Případně pište návrhy Editováno: 9. Červen 2015, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanislav Fáč Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 4.7. se budu vracet s Alp tak nevím zda dorazím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 (editace) Plzeňský ŠkodaSraz 04.07.2015 (sobota) v EDIT = 10:00hod!!! u Tesca na Rokycanské v Plzni (pokud se nedomluvíme jinak) Pokud bude pěkně tak na horním parkovišti ZDE: Pokud bude pršet tak na podzemním parkovišti ZDE: Účast potvrdil: 1. Stringo 2. Kacany 3. Wén@ 4. Janysek 5. Tomáš Slabý ??? Stanislav Fáč ??? Petrrr ??? Vlasta Editováno: 30. Červen 2015, autor: Stringo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Tenhle týden jsem koukal i po nějakých přírodnějších lokalitách, ale nic vhodného jsem nenašel. Tesco je asi nejlepší a nejdostupnější i pro lidi, co přijedou po dálnici ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Tak já bych měl za vsí plac na louce, posekal bych ho, ale je to 30km od Plzně směr na Kralovice... To je ale trochu z ruky pro Plzeňský... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Jo to jo, ale pro mě by to bylo za rohem :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Odkud jsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Petrovice u Rakovníka ;-) Kralovice mám téměř za kopcem :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Tak můžeme jet na sraz spolu, nabereš mě po cestě a Janysek se k nám přidá taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Jo klidně ;-) Ale doufám, že mi nebudete po cestě ujíždět :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kacany Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Já bych to nekomplikoval, Tesco je nejlepší volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Jo klidně ;-) Ale doufám, že mi nebudete po cestě ujíždět :-D Jedem normálně Já bych to nekomplikoval, Tesco je nejlepší volba Já nejsem proti, vždyť jsem to prve vymyslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Stringo: No jen aby :-D Pamatujte že mám jen poloviční motor :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Tohle nejsou závody, tohle je sraz ... On Janysek stejně jede jako by táhl přísvěs s koňmi, co má tu rodinu, tak se hlídá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Ty vole kluci, čumím do mapy a zase místo na druhém konci Plzně, ale na mě přespolního ohledy neberte, sám nevím ještě jestli budu moci. Taky tady nikoho z vás neznám krom virtuálního Stringa a ani nevím co máte za káry, ale od toho se to dělá abychom jsme se poznali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Petře tohle je jediné místo, kde se dá případně zaparkovat v suchu a pokecat i za špatného počasí, proto jsem to vybíral tam, abychom nemuseli rušit sraz kdyby chcalo, nebo aby to někoho při předpovědi neodradilo, zaparkujeme případně v podzemní garáži Jinak vozový park předchozích srazů máš TADY a TADY a neboj KinderKár tam byl vždycky také no a možná přijede zase i Pawouk, když mu to vyjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Jasný, chápu. Já si taky nestěžuji. To víš jsem zvyklý z Krušárny, ale tam už ani tak nejde o auta jako o lidi a tak nevadí když na auta prší, zatím co my sedíme s kofolou u stolu v knajpě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Však ono by se dalo někde sednout, ale nějak jsem v okolí Plzně nenašel vhodnou knajpu s parkingem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Musíme obsadit Spilku v pivovaru, tam kde teče to nejlepší pivo na světě. To bych pak jel domů tramvají až do Varů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Ale to Vadi když na auto prsí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 Ty vole kluci, čumím do mapy a zase místo na druhém konci Plzně, ale na mě přespolního ohledy neberte, sám nevím ještě jestli budu moci. Taky tady nikoho z vás neznám krom virtuálního Stringa a ani nevím co máte za káry, ale od toho se to dělá abychom jsme se poznali. V klidu, taky nikoho osobně neznám krom Wény, od toho to snad je ne :-) Poznat se, pokecat a tak. No a s tím cestováním přes celou Plzeň, takových nas bude asi víc :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Červen 2015 Sdílet Vloženo 11. Červen 2015 (editace) Jo je to blbě postavené, vlastně kdo nepojede po dálnici, je to přes celou Plzeň pro každého, ale jak jsem psal, je to jediné kryté místo, kde se dá "schůzovat" s auty i za deště Navíc spoustu lidí přijelo s rodinkou a ti šli na čumendu po krámech, takže to je spojené i s tím Editováno: 11. Červen 2015, autor: Stringo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.