stanmar Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Pancho, tys nepil jen kofolu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Klinte co to tam máte za retardní policajty? otočím se na začátku jednosměrky a hned mě zastavujou.... ukecal sem to na 100kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Jenom kofolu. Asi tři litry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Všichni přežraný, přelemtaný a žádný action photos??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 13. Červen 2015 Sdílet Vloženo 13. Červen 2015 Dohled nad srazem - velkej a malej Clint Maso jelo, Pancho leštil a všichni se měli dobře 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 tak sem doma,diky vsem, fajn den a hlavne panu domacimu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Tak jsem dorazil taky celej, i kdyz srnky to obcas zkousely, mlha jako prase, tedy cesta relativne pomala, ale muj Eye asist skenoval cestu 300m pred vozem tak se nic nestalo. Ovsem oci jsem mel vyoceny az na vrch hlavy. Jinak timto me podekovani hostiteli Clintovi a jeho pani za trpelivost s nami. Bylo to super. Od manzelky vim ze tady u nas parkrat kratke prehanky ale vedro porad. Nekdy je hold lepe i na zapade. Dale tu jsou nekteri, kterym dela Pancho veritele, tedy az vam exekutor odstavi ucty, tak se nedivte. [emoji1] Jinak Arlovo karbanatky nemaji chybu, priste chci taky !!! Johnymu se jeste jednou omlouvam ze jsem mu ohlodal z casti ten jeho, ale ja vas varoval ze vsechno sezeru. Ne johny, uz byl stejne studenej, nebylo o co stat. Jinak sis tam nechal ten spiz, Clint ti ho schoval ze si dnes pro nej zajedes. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Taky diky a pak se musime vyrovnat za tu kofolu atd priste! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Jo, ale Clint s Panchem asi lezi s otravou z kofoly v Motole [emoji1] Ono dopit jeste pul sudu dalo zabrat. Pancho never koktovi ten uz se na cajich zase neukaze, sem prijel jen kvuli Arlovo zradlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Právě jsem se probudil. Pěkná akcička, moje poděkování patří Clintovi za organizaci a hlavně za to, že připravil nějakou tu dobrotu i pro mě. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Ja se Clintovi omlouvam, ale ja uz bych to fakt nezvladnul, byl jsem prejedenej... Ale kdyz mi to tam schova do priste, tak to samozrejme pak hned na dalsim srazu zbastim Nicmene taktez chci jeste jednou podekovat, za pekne posezeni, kvalitni jidlo a Clintovi za celou organizaci, diky moc P.S.: V mem pripade nesmim opomenout Arla, ktery dovezl supr masicko na burgery, diky taktez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Jo burgery ( karbanatky) nejlepsi, jake jsem kdy jedl. Kokta si to tajemstvi nechal pro sebe a ja tak odjel domu zbytecne s prazdnou. Jo a ted me tak napada ze to uhli jsme taky nepreuctovali. Kdo ho vlastne platil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 a kdo ti maso zařídil hm hm. koho to byl nápad? no jo, na nejlepšího se vždy zapomíná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 No kdyby mi nenechal kousek Ozi a kdybych nesezral kousek Johnymu toho poslednoho mohykana uschlyho ani bych neochutnal. Arlovo nabidku jsem neznal a navic sem moc nechodi a kontakt na nej jsem nemel. Motosi ma ten reznik nejake sve www stranky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Dobré ráno, také se přidávám k díkům. Cesta taky nic moc, samá srnka a zajíc. Jeden chtěl se mnou závodit. Dali jsme to na 100m, rychlost kolem 30km/h. Zrovna jsem neměl hlad, tak jsem ho nechal vyhrát. [emoji23] Spotřeba 6,9. Clint musel stoupnout v očích místních obyvatel, tolik aut v životě pohromadě neviděli.[emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 (editace) Amaso petre http://www.amaso.cz/cz/#index Editováno: 14. Červen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Má. Je to na tom igelitu, co jsi odvezl domů ukázat, jak si žijou v středních čechách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Jaky maso, maso jsem mel svoje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Motosy igelitem jsem si tak mohl vytrit vis co. Kokta vsechno zbalil i s igelity aby mu nekdo trochu nevzal. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 http://www.amaso.cz/cz/#index Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 [emoji24] Njn. Ale viděl jsem to na popisku. Tak snad Kokta je už nesežral a dá ti vědět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Ten je rychlej, asi si dělá snídani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Byly i na streamu u toho jidla a.s. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Diky, konecne. Mam svagra pohybujici se v gastronomii, kdysi varil i Puppu a v rade lepsich restauracich v Praze, tak se ho optam jestli taky neumi okaucovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Červen 2015 Sdílet Vloženo 14. Červen 2015 Vsak tam mas eshop a muzes se proto stavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky