Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Tak jsem dorazil taky celej, i kdyz srnky to obcas zkousely, mlha jako prase, tedy cesta relativne pomala, ale muj Eye asist skenoval cestu 300m pred vozem tak se nic nestalo. Ovsem oci jsem mel vyoceny az na vrch hlavy.

Jinak timto me podekovani hostiteli Clintovi a jeho pani za trpelivost s nami. Bylo to super. Od manzelky vim ze tady u nas parkrat kratke prehanky ale vedro porad. Nekdy je hold lepe i na zapade.

Dale tu jsou nekteri, kterym dela Pancho veritele, tedy az vam exekutor odstavi ucty, tak se nedivte. [emoji1]

Jinak Arlovo karbanatky nemaji chybu, priste chci taky !!! Johnymu se jeste jednou omlouvam ze jsem mu ohlodal z casti ten jeho, ale ja vas varoval ze vsechno sezeru. Ne johny, uz byl stejne studenej, nebylo o co stat. Jinak sis tam nechal ten spiz, Clint ti ho schoval ze si dnes pro nej zajedes. [emoji1]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja se Clintovi omlouvam, ale ja uz bych to fakt nezvladnul, byl jsem prejedenej...  :kol-47:

Ale kdyz mi to tam schova do priste, tak to samozrejme pak hned na dalsim srazu zbastim  :kol-46:

Nicmene taktez chci jeste jednou podekovat, za pekne posezeni, kvalitni jidlo a Clintovi za celou organizaci, diky moc  :kol-35:

P.S.: V mem pripade nesmim opomenout Arla, ktery dovezl supr masicko na burgery, diky taktez  :kol-24:

Odkaz ke komentáři

Dobré ráno, také se přidávám k díkům. Cesta taky nic moc, samá srnka a zajíc. Jeden chtěl se mnou závodit. Dali jsme to na 100m, rychlost kolem 30km/h. Zrovna jsem neměl hlad, tak jsem ho nechal vyhrát. [emoji23] Spotřeba 6,9.

Clint musel stoupnout v očích místních obyvatel, tolik aut v životě pohromadě neviděli.[emoji23]

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...