Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Lenovo je samozrejme nabouchane v ine, ale ma trochu vyssi cenu na Cinu, protoze platis znacku.

OPO je podle me vpoho, znam 3 lidi co ho maji - mezi nimi je i Hurikan - a vsichni jsou spokojeni. Jakykoliv s predrazenych samsungu, ac jsem s nimi spokojeny mi nevydrzel pres 3 roky a pokud OPO da to same, tak to bude aspon za polovinu penez a to je super...

narozdíl od ostatních "čín" má tady Lenovo oficiální podporu, updatuje software a drahé opravdu není. Stačí porovnat s konkurencí (mezi kterou nepočítáme odpad jako prestigio, atp.)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jdu se mrknout na tu hru PixWords co to je za hovadinu. V telefonu mam jen Snejka, a tetris. [emoji1] Stare dobre.

Kluci to je jako skrable, trapne. U toho se musi premyslet, to me neba.

Nejaka jina hra?

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Stávající sup bude ještě 3 roky minimálně. Auto si konfiguruji sám a toho bohdá nebude, abych měl vyhřívané čelní sklo. Jezdím z garáže do garáže a benzín topí rychle.

sakra, tak to budu muset na sekyrku :) jen doufam, ze to nebude v duchu minule navstevy...

narozdíl od ostatních "čín" má tady Lenovo oficiální podporu, updatuje software a drahé opravdu není. Stačí porovnat s konkurencí (mezi kterou nepočítáme odpad jako prestigio, atp.)

Ja nerikam, ze je drahe, ale ma vyssi cenu, protoze pokud porovnavame ciny, porovnavame ciny komplet. Jinak Lenovo je samozrejme narozdil od jinych cin lepe pouzitelny a mistni podpora ano to je dobry, i kdyz i se starym sw se da zit. Na druhou stranu pak koupis lenovo v Mironetu a mas tam cinsky aplikace a je to sedivka jak vystrizena...

Odkaz ke komentáři

jo chlapci, já jsem se teď vrátil z restauračky, kolega nám jde do důchodu, no to bylo něco... Plzenčička 4 kousky, 3 cinkrlátka Jim Beama no a vynikající vepřový steak se žampionovo-smetanovou omáčkou a opečenými brambory... no prostě pohádka...

To se to bude chrnět  :kol-28:  tak dobrou piráti :kol-29:

Odkaz ke komentáři

Ty vole, a školení jak se jít vysrat a utřít si prdel nemáte? Zeptám se šéfa, jestli by jsme neměli mít školení jak si pentilkou nepropíchnout prst.  :kol-28:  A hlídáte i krtky, aby vám neprovrtali runway? Včera jsem malé četl krtečka, tak jsem si hned vzpoměl.  :kol-28:

Odkaz ke komentáři

Tak školení mám za sebou. Samozřejmě že nešlo o mrtvé zajíce, ty jsi se chytil jak slepice na flus :D

Měl jsem školení řidičů z povolání....Navíc takové opáčko předpisů není na škodu. Kort, když v červenci budu vyučovat v autoškole jízdy....

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Tak tohle doufam ze take maji zmerene u S3

Maximální vzdálenost, při které funguje klíček Kessy (zkratka z Keyless Entry, Start and exit System) pro bezklíčové zamykání a odemykání vozu, činí 1,5 metru

Abych si do kufru nenakladal limonady a auto neodjelo.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...