Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

panchovi to občas docela trvá než odepíše, on totiž na SZ neumí odepisovat jsem zjistil.  :kol-28:

tady se podívejte jak se pomáhá a chrání, kéž by to tak fungovalo i u nás. Ani přilby nepomohly. 

• Autor

Pancho: jakej sud? :D

Sud bez kofolu.

Pancho nemá čas odpovídat na zprávy. To auto muset zítra jezdit.c3ce94ba403a26e7fcbb2894ba7f29e4.jpg

já myslím, že když ho neumeješ jednou, že ono pojede určitě.  :kol-28:

lol 2.4 diesel :D zlatej 2.5 TDI 75kw ;)

Asi budoucí pracovni auto

e089e5428c522ba58b5e0b5f0ab0901b.jpg

Ozi: kdy si přijedeš pro chlazení a poncho? Kofola ještě je :D

Pancho: kdy si přijedeš pro gril? Steaky na něm ještě máš :D

Nevím kdy se to povede, někdy v týdnu to budu muset dát. Nebo bych si to mohl vyzvednout v práci jestli tam ještě chodíš ;-)

e089e5428c522ba58b5e0b5f0ab0901b.jpg

Co to je za pseudo RS...
  • Autor

No ještě to není propláchnuté, pač se furt stáčí ta sobotní kofola :D

Má jenom nárazník a křídlo. Jinak nafta.

• Autor

Tak jsem koukal na lokální srazy a zatím co Stringo na naše nejezdí a má tisíc a jednu výmluvu, tak do Plzně na sraz letí jako šílenec a je psanej pomalu jak hlavní osoba srazu :D Dokonce si tam nechává říkat "jeho excelence" a mladí hejsci se mu klaní a Stringo jim podepisuje památníčky.

A ještě chystá pro místní kumpány předváděcí jízdy jeho novým kostitřasem :D No a pokud auto ještě prej nebude, tak přijede i busem....

Upraveno od Clint

v ty novy fabii je díra pod světlem jak v superbu :D to je zase nějaká kabanova mánie :D takže mě je jasny, jaky světlo bude mít O3 FL :D

Upraveno od kokta7

Tak jsem koukal na lokální srazy a zatím co Stringo na naše nejezdí a má tisíc a jednu výmluvu, tak do Plzně na sraz letí jako šílenec a je psanej pomalu jak hlavní osoba srazu :D Dokonce si tam nechává říkat "jeho excelence" a mladí hejsci se mu klaní a Stringo jim podepisuje památníčky.

A ještě chystá pro místní kumpány předváděcí jízdy jeho novým kostitřasem :D No a pokud auto ještě prej nebude, tak přijede i busem....

Seš wůl  :kol-46:  už jsem to jednou řešil tady, já do Plzně i když jsem v Práci můžu na 2 hodiny se zdejchnout a zase pak pádim do práce, do Lán je to pro mě na celej den a když jsem pryč, tak to nejde, když přijedu domů po měsíci domů a náhodou je sraz, tak se nemůžu zdejchnout na celej den do prdele, když pak zase měsíc jsem v hajzlu, to snad musíš pochopit i ty... A v Plzni když se to tak vezme, tak jsem ty srazy rozjel já, protože to má pro mě prostě výhodu bydliště...

A jinak jo, nechávám si říkat Plzeňský Boos  :kol-31:  jestli mě pěkně poprosíš, možná bych tě nechal se přijet za námi podívat spolu-deheťáku  :kol-28:

Teď vážně, jestli to vyjde, tak mám být doma a budu rád, když se nás pár sejde... A navíc to není klasický sraz, spíš každej vyveze rodinku na nákup a při tom pokecáme  :kol-28:

• Autor

No až to budete pořádat někde v knajpě u pořádnýho steaku nebo kolínka, tak mě nalákáš a přijedu. Pač jet takovou dálku, abych to prostál někde u Tesca na parkovišti, to už není nic pro moje staré pohodlné nohy :D

Upraveno od Clint

Si to špatně pochopil. Tam chtějí jejich manželky na nákup a oni se tam náhodou potkají. Vždy je nalákají na nějakou bezva slevu.[emoji23]

• Autor

[emoji23] [emoji23]

To musi jen stringo, jak uz vime on je podpantoflak. On musi manzelku lakat na nakupy aby si mohl na chvili pokecat na parkovisti. Hold, jake si to udelas, takove to mas. Ja doma jen oznamuji. A kdyz bouchnu do stolu .......[emoji1]

Tak se ozve rána.

Petrrre nechci se zastávat stringa nedej bože nějakého podpantofláka ale neříkalo se že ten kdo o tom nejvíc mluví ten to je.;-)

Má jenom nárazník a křídlo. Jinak nafta.

doufam, ze tam das aspon zadni rs naraznik at to je symetricky  :kol-28:

Příště přijedu Thálií, tak tě svezu. Zážitek na který budeš vzpomínat nadosmrti. 

ja sem včera seděl ve fabii na zadním sedadle, to byl zažítek jak v rapidu nebo v O3 s normal nápravou.... vytřesalo to ze mě duši.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.