Petrrr Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 panchovi to občas docela trvá než odepíše, on totiž na SZ neumí odepisovat jsem zjistil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 tady se podívejte jak se pomáhá a chrání, kéž by to tak fungovalo i u nás. Ani přilby nepomohly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Pancho: jakej sud? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Sud bez kofolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Pancho nemá čas odpovídat na zprávy. To auto muset zítra jezdit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 já myslím, že když ho neumeješ jednou, že ono pojede určitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 2.4 diesel zlatej 2.5 TDI 75kw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Asi budoucí pracovni auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Ozi: kdy si přijedeš pro chlazení a poncho? Kofola ještě je Pancho: kdy si přijedeš pro gril? Steaky na něm ještě máš Nevím kdy se to povede, někdy v týdnu to budu muset dát. Nebo bych si to mohl vyzvednout v práci jestli tam ještě chodíš ;-)Co to je za pseudo RS... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 No ještě to není propláchnuté, pač se furt stáčí ta sobotní kofola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Má jenom nárazník a křídlo. Jinak nafta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 (editace) Tak jsem koukal na lokální srazy a zatím co Stringo na naše nejezdí a má tisíc a jednu výmluvu, tak do Plzně na sraz letí jako šílenec a je psanej pomalu jak hlavní osoba srazu Dokonce si tam nechává říkat "jeho excelence" a mladí hejsci se mu klaní a Stringo jim podepisuje památníčky. A ještě chystá pro místní kumpány předváděcí jízdy jeho novým kostitřasem No a pokud auto ještě prej nebude, tak přijede i busem.... Editováno: 18. Červen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 (editace) v ty novy fabii je díra pod světlem jak v superbu to je zase nějaká kabanova mánie takže mě je jasny, jaky světlo bude mít O3 FL Editováno: 18. Červen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Tak jsem koukal na lokální srazy a zatím co Stringo na naše nejezdí a má tisíc a jednu výmluvu, tak do Plzně na sraz letí jako šílenec a je psanej pomalu jak hlavní osoba srazu Dokonce si tam nechává říkat "jeho excelence" a mladí hejsci se mu klaní a Stringo jim podepisuje památníčky. A ještě chystá pro místní kumpány předváděcí jízdy jeho novým kostitřasem No a pokud auto ještě prej nebude, tak přijede i busem.... Seš wůl už jsem to jednou řešil tady, já do Plzně i když jsem v Práci můžu na 2 hodiny se zdejchnout a zase pak pádim do práce, do Lán je to pro mě na celej den a když jsem pryč, tak to nejde, když přijedu domů po měsíci domů a náhodou je sraz, tak se nemůžu zdejchnout na celej den do prdele, když pak zase měsíc jsem v hajzlu, to snad musíš pochopit i ty... A v Plzni když se to tak vezme, tak jsem ty srazy rozjel já, protože to má pro mě prostě výhodu bydliště... A jinak jo, nechávám si říkat Plzeňský Boos jestli mě pěkně poprosíš, možná bych tě nechal se přijet za námi podívat spolu-deheťáku Teď vážně, jestli to vyjde, tak mám být doma a budu rád, když se nás pár sejde... A navíc to není klasický sraz, spíš každej vyveze rodinku na nákup a při tom pokecáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 (editace) No až to budete pořádat někde v knajpě u pořádnýho steaku nebo kolínka, tak mě nalákáš a přijedu. Pač jet takovou dálku, abych to prostál někde u Tesca na parkovišti, to už není nic pro moje staré pohodlné nohy Editováno: 18. Červen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Si to špatně pochopil. Tam chtějí jejich manželky na nákup a oni se tam náhodou potkají. Vždy je nalákají na nějakou bezva slevu.[emoji23] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 To musi jen stringo, jak uz vime on je podpantoflak. On musi manzelku lakat na nakupy aby si mohl na chvili pokecat na parkovisti. Hold, jake si to udelas, takove to mas. Ja doma jen oznamuji. A kdyz bouchnu do stolu .......[emoji1] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Tak se ozve rána. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Petrrre nechci se zastávat stringa nedej bože nějakého podpantofláka ale neříkalo se že ten kdo o tom nejvíc mluví ten to je.;-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Červen 2015 Sdílet Vloženo 18. Červen 2015 Má jenom nárazník a křídlo. Jinak nafta. doufam, ze tam das aspon zadni rs naraznik at to je symetricky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 http://www.autoforum.cz/predstaveni/dacia-sandero-rs-je-venku-ma-152-atmosferickych-koni-a-logo-renault/ jo tak to chci, to je chladnokrevný hatbachk!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 Příště přijedu Thálií, tak tě svezu. Zážitek na který budeš vzpomínat nadosmrti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 19. Červen 2015 Sdílet Vloženo 19. Červen 2015 ja sem včera seděl ve fabii na zadním sedadle, to byl zažítek jak v rapidu nebo v O3 s normal nápravou.... vytřesalo to ze mě duši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky