Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

To jo, az na tu priskriplou brzdovou hadicku. Ze si dovoli na takovem otevrenem parkovisti krast. Lepsi klasicky tuctovy hlinikace a je vyhrano nebo plechace s poklicema.

Kez by to auto spadlo tomu zlodejovi n ruku ci nohu, pak by mi ani to poskozeni auta nevadilo.

Jo ta nosnost je osemetna. Do technicaku se toto myslim nepise.

...kolonka tam na to je, ale je prázdná, nenašel jsem oficialní číslo ani na netu...

ty wole krade z O1 ... :D

Chleidy, mne se ta hmotnost pise v navodu vozu. 75Kg, ale mam pricniky od Thule ktere umoznuji nizsi. Schvalne mrknu.

No tak Thule ma nosnost jen 60. V malem technicaku se to neuvadi, tak nevim z ceho policajti vychazeli kdyz vazili ty kola tedy bezpredmetne.

Upraveno od Petrrr

• Autor

Krade se prostě všechno :kol-32:

ta nosnost je uvedena na hagusech a pripadne pak na pricnicich, vim ze po tom policajti celkem jdou. Nicmene na O2 combiku je to myslim 80kg na hagusech.

ale do garaze kvuli tomu fakt nejdu  :kol-46:

...nosníky za rám dveří mají nosnost 75kg, sami váží 4kg + 4 x4kg nosiče kol, takže celkem 20kg, a to se prý váhově počítá všechno do celkového zatížení střechy, takže plus kola 63kg...tím pádem přetěžuju... Su z toho jelen...

Jak píšou kluci. Stáhni si manuál na škoda auto a koukni. Tam je celkové zatížení střechy.

• Autor

Tak si kup nafukovací kajak a budeš to mít OK :D

strany 112 a 113 navodu O3:

Přepravovaný náklad včetně střešního nosiče na střeše vozidla nesmí překročit hmotnost 75 kg a současně nesmí být překročena maximální přípustná hmotnost vozidla. Obsluha Pokud používáte nosiče s nižší nosností, nemůžete přípustné zatížení střechy využít. V takovém případě můžete nosič zatížit jen do hmotnosti uvedené v jeho návodu k montáži.

...není clinte nad dobrou radu... :kol-47:

...ozi díky...

saab tam klidně udrží 2 tuny na střeše....

...kluci...help,help...ve velkým TP není uvedena nosnost střechy, víte někdo kolik je ? Na fabii to bylo 75kg. Koupil jsem nosič thule a držáky pro ride 591 to má dohromady 20kg a čtyři kola mají 63kg...osobně jsem viděl jak policajti převažují kola, ale čeho se chytají, když nosnost není uvedena?...dík všem za reakci...

Ahoj akorát se hrabu v kufru a mám origo příčníky na hagusi a v návodu píšou max75kg jenže na obrázku je závaží do 100kg takže jsem z toho taky zmatenej.

post-92365-0-02765100-1434896237_thumb.j

post-92365-1304213_thumb.jpg

Tak a já mám taky jednu otázku hledám zdroj pazvuku v kufru. Rozebral jsem dvojitou podlahu a na bočnicich jsem našel nepřilepene nějaké krabičky asi nějaké senzory. K čemu slouží?post-92365-0-10025600-1434896592_thumb.j

GPs pro škodovku, aby věděla kde s autem jezdíš a jak rychle, abys pak nic nezreklamoval!

• Autor

To je tajná krabička satelitního vyhledávání :D

Aha takže když jsou na obou stranách tak asi počítají s tím že ho budu chtít rozpulit. :'(

Jo a clinte ty se moc nesmej máš taky dvojitou podlahu takže je máš taky odlepené a poposkakujou ti tam jako mě kolem nich je oklepana barva. No ať už jsou to krabičky k čemukoliv jsou zpět nalepené lepší oboustrannou páskou.

A není to senzor na dálku/ kessy?

Fakt nevím ale spíš bych řek nivelace xenonu.

Ta je na nápravě.

Opravdu na nápravě ta je přeci pořád stejně vysoko tyhle krabice jsou přímo nad nápravou u podběhu v kufru.

Myslel jsem náprava versus kastle. Je to taková tyčka. Alespoň vpředu. Předpokládám, že vzadu to bude obdobné.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.