Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jo motosmane tuhle fičurynu jsem ve předu našel a v zadu je pěkně schovaná ale taky tam je.

Takže by opravdu ta kessy?

Petrrre kdyby jsi měl xenony tak je tam máš taky ale poloviční no prostě kinder. :-P

Vloženo

ono možna kdybys vyfotil to číslo, tak si to vygooglíš :D

Jaký číslo snad ne těch krabiček. Už to mám zas poskládané, zalepené, přivařené aby nic nevrzalo ,nebouchalo atd. Teď už se do toho dostanu jen otvírákem na konzervy. ;-)
Vloženo

Nedele vecer a nic se tu nedeje, to je moralka teda. Asi ma kazdej manzelske povinnosti. No stastni to lide. Ja si jdu hold otevrit Plzen. [emoji106]

Vloženo

Kokto s tim WDckem uz mi to jeden rikal, jsem se smal a neveril mu. Tedy je to pravda, zitra jdu kupovat WD, kdepak nejaky dodo za tisice. [emoji1]

• Pozitivní 1
Vloženo (editace)

Jo clinte běž to rozdělat! bez tak ti to tam bouchá :-D jo a když to tam nenajdeš tak už možná vím co to je.B-)

No něco mi tam opravdu vzadu bouchá :( Kde to přesně je a jak je složité se k tomu dostat? Co to tedy je?

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

No něco mi tam opravdu vzadu bouchá :( Kde to přesně je a jak je složité se k tomu dostat? Co to tedy je?

Jdu to řešit k tobě tady si z nás budou jen utahovat a u tebe se to ztratí ;-)

Vloženo

Kluci tady se nemusíte stydět, že u nových aut zn. Škoda za 600 a více tisíc vám dělá někde boucháníčko a vrzáníčko. No být simply normal, nevím co by jste chtěli za tu cenu. :kol-98:

• Pozitivní 1
Vloženo

Barboso, k těm krabičkám... máš tažné a parkováky zadní? mohly by to být jednotky od těchto věcí. Jednotka pro nivelace xenonů je vpředu u řidiče u Octavie II, předpokládám že to bude stejné, já mám vzadu za tapecem jednotky tažného a parkováků...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...