Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

hmm, koukam, ze sem si blbe pamatoval blinkr, zlutej jede treti, prvni modrej, druhej zelenej...

modra  je dobra:))

Zelenej najede, žlutej, modrej a zelenej.

Zbytek vyřeší nehodovka a pojišťovna.[emoji23]

Zeleny, zluty, modry. V piratskem klubu se jezdi bez papiru? :kol-98:

Proč bez papírů?

Auto na papíry nejezdí.[emoji12]

Ja vim. Chtel jsem to napsat rovnou, ale nechtel jsem nikoho pohorsovat... :kol-28:

Tak hoši, nyní trochu teorie, zde žertovná křižovatka, v jakém pořadí pojedou jednotliví řidiči?

krizovatka2.png

Clinte to je jako nějakej nachytavák ?Nikdo nikam nejede jakože Stringuv sraz u Plzeňskýho globus:-D

co to je za auto :)

1540545_795710793882444_7389502217671011

To je jasne, priklanim se k variante zeleny, zluty modry. A zulu je doma. Ve zlutem jede Johny a jeste ze tam nejede bile clinta vy pres ten cmoud z vyfuku nebylo videt. V modrem jede Motos s mrazakem s masem v akci z Kauflandu.

Petrrre kdyby to tak mělo bejt tak to sem snad nedává ne.

To si mas prave myslet.

Že by byl Clint takhle mazanej.

Modrej veze kolena do globus takže má přednost aby se nezkazily a pak už normal zelenej, žlutej

• Autor

Tak pánové:

1/ Zelený vjede lehce do křižovatky, musí dát přednost modrému jako protijedoucímu.

2/ Další jede žlutý, pač má přednost před modrým, přijíždí vůči němu zprava, projede a odjede.

3/ Další jede modrý, projede a odjede

4/ Zelený dokončí odbočení

Takže Zelený to načne, pak žlutý, modrý a opět zelený ;)  Kdo to napsal, má ZULU ;) Nejlépe se vyjádřil Motosman! ;) Má ji u mě....

Petr a další psali zelený, žlutý, modrý....zapomněli, že zelený musí dát přednost modrému jako protijedoucímu a tak nemůže jen tak projet křižovatku. 

Upraveno od Clint

Clinte, jo tak nejak by to asi melo bejt, ale prakticky si to neumim moc predstavit... :(

Nicmene, ja bych to projel prvni s kterymkoliv autem, protoze bych byl suveren a nejrychlejsi...  :kol-46:

Nikdo nepoznal auto. Všechny sem nachytal

Fiat doblo.[emoji1]

No tak to je psycho. Asi bych to do nekoho naboril. :kol-34:

Sem to říkal že maj kolena do globus přednost:-D

Opět nikdo nepoznal

no predek odpovida fabii / roomseru

vedle jak ta jedle, řikám že sem nejlepší.

A proc si nejlepší?

protože já to vím a a vy ne.

Je to nejake cudne ta krizovatka nejak se mi to nezda a i kdyby to byla pravda v realu tezko pouzitelna, jak muze odbocit zlutej kdyz tam bude najetej zelenej. Jde mi z toho hlava kolem.

Jo, to je jen teoretizování podle zákonů, ovšem v praxi těžko použitelné. Normální lidi by si ukázali, kdo pojede. Dělám to tak běžně, když v nějaké konkrétní situaci mám přednost, ale ve skutečnosti bych těžko křižovatkou projel, tak toho druhého pustím a je to.

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.