Petrrr Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Ja chlastal v sobotu Gambac 10 sud na bratrancovo narozkach, nic jineho nebylo a nic moc, Kinderpiti clovek je z toho nafouklej, funguje jak prutokovej ohrivac no proste takova voda, mozna dobre misto limonady. Jo jeste jedna zajimavost z AS. Srovnal jsem lonsky protokol s tim sobotnim. Samozrejme tlak pneu rezervniho kola v obou pripadech ne v poradku muselo se dofouknout, ale asi nejak bezdratove ani v loni ani nyni kolo venku nebylo. A mereni vzorku rezervy, vloni jsem mel 9mm, letos uz jen 6 ac to kolo venku nikdy nebylo, asi mi ten vzorek ohlodavaji kuny [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Jj. Díky. Hooters je podnik, kde nosí jídlo holky v kraťasech s velkým výstřihem a kozama od 3 výše. Koukni na web. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Tyyyy vole a to me Clint nepozve, nejake koleno na Krusarne ano, ale tady ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Jo jeste jedna zajimavost z AS. Srovnal jsem lonsky protokol s tim sobotnim. Samozrejme tlak pneu rezervniho kola v obou pripadech ne v poradku muselo se dofouknout, ale asi nejak bezdratove ani v loni ani nyni kolo venku nebylo. A mereni vzorku rezervy, vloni jsem mel 9mm, letos uz jen 6 ac to kolo venku nikdy nebylo, asi mi ten vzorek ohlodavaji kuny [emoji23] Vtipné by bylo dát to auto do AS úplně bez rezervy a pak při předávání po servisu otevřít kufr a s tím protokolem chtít po nich vysvětlit, na jaké rezervě to bylo vlastně změřeno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 (editace) Jo to udelam priste [emoji23] to je treba duvod proc chci videt vsechny menene filtry krom olejoveho. Uz mi je davaji do krabicky na zem u spolujezdce. Pylovej si vzdy oznacim tak vim ze ho menili. No menil jsem na mou iniciativu predcasne i vzduchovej o 15tis drive a trochu zbytecne pac byl uplne cistej. Az me zamrzelo zbytecne vyhodit 600kc. Priste ho tam tech predepsanych 60tis necham. Hold tady nemame smog jako v Praglu. [emoji1] Editováno: 13. Červenec 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 A teď.. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Petrr: to bys pak mohl ještě vyndat ty filtry, jestli jsou opravdu nové..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Clinte: dneska jsem měl domácí na domácím olivovým oleji a téměř zadarmo. Mamina běhala v upnutém triku a já nevěděl na co mám koukat dřív. [emoji12] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 A úplně teď... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 TWL. Dyť jsou úplně plochý. Chtěl bych slevu. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 13. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Jsou dobré a mlaďounké 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Ajaj, nějaké patálie? Malá jde na trhání nosní mandle, takže běháme po vyšetřeních... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Clinte, tak se s nima vyfoť ty, tohle ti posílá určitě malej a ty sedíš doma u televize s manželkou a čučíš na červenou knihovnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Ajaj. To máme už za sebou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Tenhle Passat R se mi ale vůbec nelíbí, ten předchozí model vypadal s Rpaketem luxusně, tohle je na mě strašně přeplácaný http://www.auto.cz/test-volkswagen-passat-1-8-tsi-r-line-svihak-benzinovy-88156 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Přátelé, vzhledem k tomu, že se mi zhatily plány na zahraniční cestu, těším se na setkání s Vámi na středečním čaji o 5 !! 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Jupiii Stanmare, uz ani nevim jak vypadas, alespon uvidis jak mi Clint bude platit kolinko. Ty holky to by mohli by mohla byt Motosovo dcera, ta starsi. By mu rikali tati. To jsou jeste kuzlatka na brigade. Ale jo, vypadaji pekne. My stari kocouri ohne Geld muzeme uz jenom koukat, pripadne platit v bordelu. Tak to resi kamarad, ale to uz jsme probirali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 13. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2015 Clinte, tak se s nima vyfoť ty, tohle ti posílá určitě malej a ty sedíš doma u televize s manželkou a čučíš na červenou knihovnu Stringo to uz jsme zde probirali, kazdy neni podpantoflak aby doma musel koukat s manzelkou na Rodina pouta. Ne na vse se da pouzit podle sebe soudim tebe. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Nojo, my skončili na Václaváku v Hot Peppers clubu, chlastali malou Plzeň za 90 a koukali na striptýzy luxusních kurviček, co nám neustále nabízeli za dva klacky privátní show. No byl to krásnej večer :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Tenhle Passat R se mi ale vůbec nelíbí, ten předchozí model vypadal s Rpaketem luxusně, tohle je na mě strašně přeplácaný http://www.auto.cz/test-volkswagen-passat-1-8-tsi-r-line-svihak-benzinovy-88156 Stringo, ja ho vcera shodou nahod potkal na pumpe a v realu to nevypada tak preplacane 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Stringo, ja ho vcera shodou nahod potkal na pumpe a v realu to nevypada tak preplacane Já ho ještě na živo neviděl, tale z těch fotek, možná tou barvou se mi to vůbec nelíbí... Stringo to uz jsme zde probirali, kazdy neni podpantoflak aby doma musel koukat s manzelkou na Rodina pouta. Ne na vse se da pouzit podle sebe soudim tebe. Ono taky musíš bejt chlap a přiznat si to, že hlavou kroutí krk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 Hlavou u chlapa kroutí úplně něco jiného, podívej na Clinta, včera si mohl v té restauraci u těch kozatek hlavu ukroutit, manželka nemanželka. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 (editace) passat modrá denim v kombíku, z dálky sem si myslel že má tak 19" kola a šel sem očumovat zblízka a měl jenom 17"..... Editováno: 14. Červenec 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 passata v myslivci bych bral pořád více než náhražku papundeklovou v podobě S3, kdybych měl na výběr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 (editace) ale houby, superb v 2.0 TSI laurina s hnědou barvou s 19" koly je pěknej Editováno: 14. Červenec 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky