Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Ja chlastal v sobotu Gambac 10 sud na bratrancovo narozkach, nic jineho nebylo a nic moc, Kinderpiti clovek je z toho nafouklej, funguje jak prutokovej ohrivac no proste takova voda, mozna dobre misto limonady.

Jo jeste jedna zajimavost z AS. Srovnal jsem lonsky protokol s tim sobotnim. Samozrejme tlak pneu rezervniho kola v obou pripadech ne v poradku muselo se dofouknout, ale asi nejak bezdratove ani v loni ani nyni kolo venku nebylo. A mereni vzorku rezervy, vloni jsem mel 9mm, letos uz jen 6 ac to kolo venku nikdy nebylo, asi mi ten vzorek ohlodavaji kuny [emoji23]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo jeste jedna zajimavost z AS. Srovnal jsem lonsky protokol s tim sobotnim. Samozrejme tlak pneu rezervniho kola v obou pripadech ne v poradku muselo se dofouknout, ale asi nejak bezdratove ani v loni ani nyni kolo venku nebylo. A mereni vzorku rezervy, vloni jsem mel 9mm, letos uz jen 6 ac to kolo venku nikdy nebylo, asi mi ten vzorek ohlodavaji kuny [emoji23]

Vtipné by bylo dát to auto do AS úplně bez rezervy a pak při předávání po servisu otevřít kufr a s tím protokolem chtít po nich vysvětlit, na jaké rezervě to bylo vlastně změřeno...

Odkaz ke komentáři

Jo to udelam priste [emoji23] to je treba duvod proc chci videt vsechny menene filtry krom olejoveho. Uz mi je davaji do krabicky na zem u spolujezdce. Pylovej si vzdy oznacim tak vim ze ho menili.

No menil jsem na mou iniciativu predcasne i vzduchovej o 15tis drive a trochu zbytecne pac byl uplne cistej. Az me zamrzelo zbytecne vyhodit 600kc. Priste ho tam tech predepsanych 60tis necham. Hold tady nemame smog jako v Praglu. [emoji1]

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Jupiii Stanmare, uz ani nevim jak vypadas, alespon uvidis jak mi Clint bude platit kolinko.

Ty holky to by mohli by mohla byt Motosovo dcera, ta starsi. By mu rikali tati. To jsou jeste kuzlatka na brigade. Ale jo, vypadaji pekne. My stari kocouri ohne Geld muzeme uz jenom koukat, pripadne platit v bordelu. Tak to resi kamarad, ale to uz jsme probirali.

Odkaz ke komentáři

Clinte, tak se s nima vyfoť ty, tohle ti posílá určitě malej a ty sedíš doma u televize s manželkou a čučíš na červenou knihovnu :kol-46:

Stringo to uz jsme zde probirali, kazdy neni podpantoflak aby doma musel koukat s manzelkou na Rodina pouta. Ne na vse se da pouzit podle sebe soudim tebe.
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Stringo, ja ho vcera shodou nahod potkal na pumpe a v realu to nevypada tak preplacane ;)

Já ho ještě na živo neviděl, tale z těch fotek, možná tou barvou se mi to vůbec nelíbí...

Stringo to uz jsme zde probirali, kazdy neni podpantoflak aby doma musel koukat s manzelkou na Rodina pouta. Ne na vse se da pouzit podle sebe soudim tebe.

Ono taky musíš bejt chlap a přiznat si to, že hlavou kroutí krk  :kol-46:    

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...