PANCHO Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 S Tim jake je tvoje myšlení tak se divíme jak vypadá svět. Když uvidím ze někdo je v autě co třeba Hoří tak udělám vše abych ho dostal ven. Nebudu přemýšlet jestli je to pro mne výhodnější pomoc.nebo ne. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 (editace) Pancho nech Radiuse být, on to není zlej tvor, on jenom nad vším strašně přemýšlí a filozofuje . Já věřím, že tady dělá haury a stejně by pomohl. O sobě si troufám říci, že bych taky pomohl, jsem už prostě takovej. Koukám se na to z pohledu, že jednou já můžu potřebovat pomoct a budu vděčnej když někdo pomůže. Umělé dýchání dnes dávat nemusíš, dle posledních doporučení bohatě stačí masáž srdce do příjezdu sanitky, v těle je pořád dost kyslíku. Kurva fix, však tady jde o život a né o nákup Hyundae, člověk nemůže furt takhle Radiusy přemýšlet jako ty. Zbraně, to že máš třeba odpor ke zbraním z jedno jakého důvodu já respektuji a to u kohokoliv a nedělá mi to problém. Hold každý je jiný a není třeba někoho přesvědčovat v této rovině o svojí pravdě. Editováno: 22. Červenec 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 No i při nákupu hnujdaye jde o život.[emoji23] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 (editace) Petrr názor o zbraních vím Souhlasím. Ale názor o tech zdrojích. Bud budu člověk co zastává názor šetřit zdroje a tak. Ale ne jen v něčem co se mi hodi. Ne o tom jen kecat. Editováno: 22. Červenec 2015, autor: PANCHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 (editace) S tim cyklistou ten pribeh znam. Je to tezke ale co je spravne. Pomoct mu? Ano, ale co kdyz... a ted se to vetvi: 1) je to past za stromem ciha dalsi se zbrani - policie nikdy nic nevypatra (zkusenosti s nima mam dost) 2) co kdyz ma aids, dychani z ust do ust... AIDS se dýcháním z úst do úst nepřenáší, taktéž líbáním ne .... bys musel pít krev postiženého. Doplň si vzdělání doktore. Editováno: 22. Červenec 2015, autor: Korni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 To bych zakázal auta. To je horší zbraň. Zabije to daleko více lidi. Nevis co povídás. Je to jen o lidech. Nic více nic méně. A zdroje? Jaky? Promiň ale připadás mi někdy jak pomatenec. Jezdíš autem? Máš doma elektřinu? Kupuješ si výrobky z plastu a tak. To nejsou zdroje a placani. Tak nemel kraviny a sedni si do svého nejlepšího auta a bez se projed. A pozor aby ti to nezačalo hořet.Pancho souhlasim, opet jsem nemluvil o autech, ale o strelnych zbranich. Auto je take zbran, ale bylo zkonstruováno, aby nekoho prevezlo z A do B, strelna zbran byla zkonstruovana k jakemu jinemu ucelu nez zabit ci poranit? Napada mne zastrelit srnku na jidlo (hlavne doby minule), kolik lidi to dnes dela? A pak mozna svetlice (coz asi ale neni strelna zbran a ucel je zase jiny nez zabijet). Otacis a obracis a nemas pravdu. Kuchynsky nuz je take zbran a nákup nepodleha ani veku, je zkonstruovan prvorade k necemu jinemu. Az budou auta vyjizdet z tovarny s kulometem a radlici s nozema, tak hlasam zakazat, tam asi neni ucel prevozu z A do B.Az ty bude hořet auto. Tak řeknu to je nějaký člověk v i20. Nemam rad ty auta. Jedu dal. A ještě bych plácl svoje zdroje.Vsak to ale delas, kdo rikal ze hnujdaje ani neumeje? A to jsem te jen prosil, abys mi vysvetlil co k cemu je, jaky sampon je k cemu a jaky hadr použít, auto bych si pod dozorem umyl sam - nic vic jsem nechtel. Mam doma sadu a nevim co s tim. Porad jen rikas ze to neni Skodovka a kdyz jsem rekl, ok, tak ukazes na Felde a to zase nemas cas... takze ja sam vidim co rikas a jak se chovas. Ale tak o Skodovce ani Hnundaji to neni, tak te nepremlouvam, proste jsem se zeptal, dostal odpoved a dal neresim.S Tim jake je tvoje myšlení tak se divíme jak vypadá svět. Když uvidím ze někdo je v autě co třeba Hoří tak udělám vše abych ho dostal ven. Nebudu přemýšlet jestli je to pro mne výhodnější pomoc.nebo ne.Jedna vec je o necem mluvit a byt přesvědčen a druha je to udelat v te situaci. Ja sam bych treba taky pomohl, ackoliv si ted rikam, ze jedine blazen by sel k horicimu autu. Pancho nech Radiuse být, on to není zlej tvor, on jenom nad vším strašně přemýšlí a filozofuje . Já věřím, že tady dělá haury a stejně by pomohl. O sobě si troufám říci, že bych taky pomohl, jsem už prostě takovej. Koukám se na to z pohledu, že jednou já můžu potřebovat pomoct a budu vděčnej když někdo pomůže. Umělé dýchání dnes dávat nemusíš, dle posledních doporučení bohatě stačí masáž srdce do příjezdu sanitky, v těle je pořád dost kyslíku. Kurva fix, však tady jde o život a né o nákup Hyundae, člověk nemůže furt takhle Radiusy přemýšlet jako ty. Zbraně, to že máš třeba odpor ke zbraním z jedno jakého důvodu já respektuji a to u kohokoliv a nedělá mi to problém. Hold každý je jiný a není třeba někoho přesvědčovat v této rovině o svojí pravdě. Ja byl v kvetnu na skoleni ridic referent a opet jako kazdy rok - dychat z ust do ust. Nejsem lekar, tak to nerozhodnu, ale vim co nam tlucou do hlavy. Naopak, Ak-47, Magnum a dalsi podobne vecicky bych mel rad. Ale kdyz se na ne muzes jen legalne koukat, tak mi to prijde zbytecne. A zbytecna mi prijde i strelnice. AIDS se dýcháním z úst do úst nepřenáší, taktéž líbáním ne .... bys musel pít krev postiženého. Doplň si vzdělání doktore. Inženýre zjisti si neco o tom ty. Staci mala ranka na dasni a vezes se. A propo, nevim jak provozujes sexualni praktiky, ale i tim se to přenáší a myslim ze tam o piti krve nejde - ale vsechny praktiky neznam. Staci si rano vycistit zuby, ranky mate oba a uz se vezes jen muckanim. Jak by rekl Pancho, staci vzit jelenici a uz mas mikroskrabance - to je ten samy pripad. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Tak už to mám jak rapid, pravé přední sklo mě samo nezajíždí a samo nevyjíždí, takže další reklamace u okty 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Já sem ti řekl přijeď na myčku. Myslíš že pojedu někam a tam to budu mýt vodou v kyblíku. Klidné přijeď a ukážu ty co a jak. Ok na zbraně mas názor. Na to má každý právo. To ti neberu a uznávám to. Ale nemel nic o zdrojích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Jo a ten čas. Myslím že ty i Clint muže potvrdit ze se ted v práci nezastavíme. Takže to není žádna výmluva. Takže jedině v neděli přes den a nebo v noci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Inženýre zjisti si neco o tom ty. Staci mala ranka na dasni a vezes se. A propo, nevim jak provozujes sexualni praktiky, ale i tim se to přenáší a myslim ze tam o piti krve nejde - ale vsechny praktiky neznam. Staci si rano vycistit zuby, ranky mate oba a uz se vezes jen muckanim. Jak by rekl Pancho, staci vzit jelenici a uz mas mikroskrabance - to je ten samy pripad. .... tady se někdo bavil o sexuálních praktikách ... ty si říkal něco o krvi v ústech při dýchání z úst do úst, o rankách? Bys měl vědět že se AIDS přenáší převážně krví a jinými sekrety ale ne slinami (dýchání z úst do úst). Měl bys počíst chytráku ZDE Navíc % lidí co AIDS má je tak malé, to jsou jen ty tvé spekulace. Měl bys začít zjišťovat ty když chytračíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 No jestli je tak Radius hloubavý i v práci, tak by mě docela zajímalo jak se na to tváří jeho nadřízený - pač na jeho místě bych si nejspíš už hověl někde mezi ploty...anebo bych si hrál s pistolí (a pak by byly ty ploty) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Docela teplo venku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Já myslím že ve válce znamena zneškodnit zabít. J cenu ti bude protivník kterého jen postřelil a za půl roku půjde proti tobě znovu. a když při sebeobraně na tebe půjde parta fetek a ještě bude ohrožovat tvoji rodinu. Myslím že nebudeš střílet jen tak do ruky nebo do nohy. To ho nezastavíš. Jedině ze bys mu střelit do obou rukou a nohou. . Já si myslím že je pravidlo. Pokud nikoho nechci zabít tak na něj nestřílím. Nemáš tak úplně pravdu - když zabiješ nepřítele ve válce, tak ztratil jednoho člověka, víc se tím nikdo nezabývá. Jenže když ho jenom zraníš a pokud možno tak, abys ho na delší dobu vyřadil z boje, vyčerpáváš tím zdroje a lidi nepřítele. Někdo ho musí z boje vytáhnout, ošetřit, odvézt do polní nemocnice, pak třeba dál do týlu. To všechno stojí čas, peníze, zdroje a hlavně to zaměstnává další lidi, kteří by jinak třeba bojovali. Radius se dnes přehřál? Přečetl jsem asi tři věty a dál to nějak nemá význam. Může to někdo vysvětlit ve zkratce? A četl to vůbec někdo celé? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Docela teplo venku20150722_154414.jpg Jenom? Před chvílí jsem dorazil z práce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Jo mas tak trochu pravdu,to je treba taktika vedeni,ale vojaci tak nemyslej,cetl sem nejake pameti vojaku z druhe svetove, a par knizek od autora bejvaleho nemeckeho vojaka,co si prosel zapadni i vychodni frontou,zazel boje o monte cassino,a tam jim slo o to co nejrychleji zabit,znicit aby sam prezil,zabij nez budes zabit, a treba take tam narezavali kulky. A kdyz tam popisuje boje potom telo na telo,jak se sekali lopatkama a tak. Valka a vse okolo je svinstvo ale umim si predstavit kdyz ti jde o zivot udelas vse abys nepritele rychleji zabil nez on tebe a bude ti jedno ze pouzijes zakazane strelivo a nebo ho rozsekas lopatkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Jenom? Před chvílí jsem dorazil z práce... Obraz082.jpg kdyz sem vyjizdel z prace tak tam bylo 41,tohle po 25km,trochu se ochladilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Samozřejmě, že za určitých okolností je zabití výhodnější - třeba když dojde na "bodáky". Obecně ovšem v konfliktech, kde nemáš totální převahu, platí víceméně to, co jsem napsal. Ono to narušuje, kromě jiného, i morálku a disciplínu vojáků i civilistů v zázemí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 (editace) to jo,ale cim vice zabijes a brutalneji tim take narusujes moralku a disciplinu,a stejne vetsinou ty zranene se neodnaseli,kdyz byl moc tak ho tam nechali,kdyz malo tak tak musel bojovat dal,nebo ho ss nechali popravit a na ruske strane zase komisari,tohle se delo hlavne ke konci valky, Editováno: 22. Červenec 2015, autor: PANCHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 No jo, jenže dnes nejsou čtyřicátá léta minulého století, to je trochu něco jiného. A sakra, ještě, že mám hloupé auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Pawouku jestli rad ctes doporucuji toho autora opravdu jeho knizky stoji za to. Sven Hassel V roce 1936 po ukončení základní vojenské služby se pro velkou nezaměstnanost v Dánsku přidal jako dobrovolník do Wermachtu. Po prvním útoku na Polsko, kterého se zúčastnil, se Hassel rozhodl dezertovat. Byl však chycen a odvezen do koncentračního tábora. Odtud byl později opětovně poslán do armády jako člen trestního praporu a poslán na východní frontu. Kromě severní Afriky si prošel téměř všemi frontami. V letech 1945 - 1949 by zajat nepřítelem a pobýval v ruských, amerických, francouzských a dánských zajateckých táborech. Od roku 1964 žije v Barceloně ve Španělsku. Zemřel 21.9.2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 (editace) to sou jenze kazda valka je stejne,umiraji tam lide,kolikrat pro nic za nic,a myslim ze dnes je to horsi,vzdyt vidis co se deje,co dokaze udelat clovek cloveku. A bude hur Editováno: 22. Červenec 2015, autor: PANCHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Pawouku jestli rad ctes doporucuji toho autora opravdu jeho knizky stoji za to. Sven Hassel Mrknu na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 Kdyby si chtěl. Nějaké knížky od něho mam. Jinak už mám doma nového hlídače 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2015 ten je kjaaasnej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky