Ozi Toretto Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 jak by rekl klasic 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Ty woe Ozi jako dobry:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Tak jsme sfoukli Kost, Trosky a Prachovské skály za jeden den. Musím říct, že super vejlet. Spotřeba byla nějakých 5,7/100, ale jel jsem dálnice furt 140 tempomat. Nazpátek mě předjížděl novej supák v myslivci, myslel, jsem, že ještě nejezděj....Vypadá luxusně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 bych je zabil tohle mi udelat https://www.youtube.com/watch?v=cWziTh3AP4o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Clinte jezdi a jsou krasny... Pancho to je zoufalost, ne jen ze to auto mas pak vic zaprasene nez umyte, ale jeste ty buchty se ani nesnazi a to je na tom nejsmutnejsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 no prave a houba na zem,takze plna bordelu a jeste ti jezdi zadkem po aute a ma tam zelezne krouzky, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Jo smudlaji to tam na sucho. Ale vetsina to auto mela stejne ciste, pak hold spinave. Tem holkam bychbza trest udelal neco uplne jineho, zabijet by byla skoda. Auto te v postely nezahreje ty vole. Leda by sis po prijezdu odmotoval zadni vyfuk do postele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 no nic chlapci, preji dobrou noc, dneska sem si dal vylet do klatov a zitra me ceka choustnik a mam tam byt cca na 6tou rano, takze brzo vstavat zase... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Clinte take bych ho bral noveho supa:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 ale zahreje, holku jen om...... a pryc s ni,na nic to vice neni pouzitelne:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Ozi tak se zitra zastav:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Ale koukal jsem dle obleceni divaku ze asi teplo nebylo. Chudinky vite jak asi museli mrznout. I holinky mela ta jedna. Bych ji polil VIFem a zapalil. Bylo by ji teplo hned. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Jdu taky haji. Zitra me ceka posledni den v praci a pak dov tak ze se na to musim vyspat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Skoda VIFu na to:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 jenom ja chudak pracuji:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Jo u grilu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Jo Supák v kombajnu je bomba ale jinak i sedan se mi líbí a to je už co říct u mě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Já taky makám Pancho... Jinak holky to dělaly pro prdel, nebylo to vůbec o nějakém mytí a viděli jste osazenstva v autech? Vždyť to bylo strašný, jakoby nikdy neviděli kozy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 (editace) supák v liftu to je kára, pohřebák je nuda. Editováno: 30. Červenec 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Prosím Tě, ty stejnak bys to nechtěl, ty sníš o Golfu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 na dayli joo nebo cupričku 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 31. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2015 viděl jsem to nové Clio, už z dálky vypadala jako Cuprička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2015 Tak jsem dnes potkal toho supa myslivce a moc odvařenej jsem z toho teda nebyl. Na fotkách vypadá lépe. Asi to chce čas, než si člověk zvykne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2015 Mně se na fotkách taky zdá lepší než v reálu když jsem na něj čuměl v autosalonu. O interieru ani nemluvím. Jinak před chvílí klasik N95 na Eurooilu za 31,50 + poprvé dávka VIF, když jsem nastartoval jak si motor jen mlaskal a na PP se mi objevilo JEŠTĚ, JEŠTĚ. Ale žádné rozmazlování, nic se nemá přehánět jsem mu řekl. Cena benálu opravdu super - hold centrální sklad v Hájku u Ostrova, u EO o 15km dále v Lokti, který mám sice při cestě ale hned o 0,90 kč více. To se mi vyplatí těch 8km zajed. No za chvíli jedu na ruční mytí za 200 a ještě kontrola tlaku v pneu a auto je připraveno na dov, ještě ostřikovače teda doleju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 31. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2015 (editace) a zdvojnásobil cenu auta když koupil dál. známku Editováno: 31. Červenec 2015, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky