Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

No jo, ale to by chtelo rostenky, ktere pancho ma ale nikdy nedoveze. Nebo jako myslis ze bychom clenove skodahome nekde obsadili nejakou diskosku kinderparty na Kladne jo? Nam vsude reknou at se vratime do hrobu, az na koktu a johnyho, to jsou jeste mladi nezkuseni srneckove. [emoji1]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taky si myslim a jestli se toho Petr boji tak ho muzeme nechat doma :)

ja ci taky nekam na zivou muziku, ja si tak max poustim nejaky cedesa :(

Clinte, jestli tu tuzku mas, mohl by mi ji prosim pujcit? chtel bych si opravit ten naraznik co mi nekdo odrel... :)

Odkaz ke komentáři

No jasný, že půjčím. Ale je to prostě štěteček s barvou, vidět to bude samozřejmě.

No já si myslím, že bychom mohli udělat nějakou sobotní akci v tom klubu, co hraje Tomiikk, nechal by zahrát jen pro nás, členy Clintova klubu ;)  Vožereme se, jak zákon káže a uděláme ostudu ;),

Odkaz ke komentáři

Jo to se domluvíme. Petrrr by zazpíval nějaké karaoke, to mu s Tomíkem domluvíme, roštěnky se na něj hned nalepí. Má prej hlas jako Václav Neckář....a fousy jako Matuška :kol-48: (třeba tu písničku "Když jdou na mužského léta")

Potom je může po Kladně v půlnoci vozit v Kinderu, ruku z okna, audio na plné koule a tmavý brejle....

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...