Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

tak zkus dalnici bez radaru a potom se supem v zadech:)) to nebude nuda takova

Pancho jedina pouzitelna dalnice u nas je dalnice duchu - jedna za Taborem a druha u Ostravy, jinak to je spatny u nas...

ja osobne mam taky radsi okresky, je tam vetsi sranda, akorat vidim problem v tom jak si nakladaky zkracuji cestu kvuli poplatkum a ti nasi dementi nejsou schopni s tim neco udelat...

• Autor

Kurva, dneska je ale krásně a ráno to vypadalo na déšť....Nejste někdo v okolí? Že bychom dali někde kafe? ;)

Kokta: však tě neignoruji chlapče, ale nevšiml jsem s, že bys pořádal nějaký sraz někde a někdy....nebo to plánoval?

Upraveno od Clint

clinte prijed:))

Bude pršet....

povazujes Beroun za okoli? a kdyby si jel za pancakem, tak bys mu tam mohl ablizit gril ode me  :kol-28:

panco dneska mas den, nebo zase i noc?

jo a koktaku, jestli to udelas tam co si posilal odkaz tak pokud budu moct rad dorazim, vypadalo to moc pekne, tak posli nejaky termin a zarijove kafe muze byt u tebe ;)

clinte a kde je seznam ucastniku? bude Tomiik?

jinak jestli si jeste neobjednal podlozky, tak s tim pockej, budu aky objednavat... ;)

Nebude pršet,...nesmí pršet - suším seno  :kol-46:

clinte a kde je seznam ucastniku? bude Tomiik?

jinak jestli si jeste neobjednal podlozky, tak s tim pockej, budu aky objednavat... ;)

Clint už se nakazil od souseda s Merglem a bude objednávat zimní podložky pod gumy??? 

Jde to z jihu na SV

post-78646-1438508920,213_thumb.png

stringo pod gumy, ne pod kola ;)

motosman, ty nejses na slapech? nebo to tak zkresli ten puntik s lokaci?

Co to je za appku???

stringo podle me meteoradar ;)

Clinte, co: prednizadni - to by slo, ne?

Jj jsem na Slapech a je to meteoradar. Funguje spolehlivě.

podle tecky v meteoradaru to vypada spis na Zlicin :)

Ozi mam denní. Klidné se zastav. Je tu i Pavel. A je jedno relativne klid.

no ja nevvim jak budu stihat, musim dodelat apon kus kuchyne... ;)

Kuchyň počká. Ta neuteče.

uz neni kam uhnout v utery prijdou nandat desku, tak to po 5 mesicich musi trochu pohnout... ;)

• Autor

Hmmm koukám, jde ta oblačnost a chcavec v pásu a přímo na Prahu od jihovýchodu na severozápad. Nemine nás to. :(

Pancho...díky, ale k tobě nestíhám, večer zase noční. (musim ještě za bráchou odpoledne)

Ozi: podložky...ano, přemýšlím o nich. Má to ale i nevýhody. Více se zasírá bok auta a zadní nárazník (více z boku). Navíc otázka, zda nekoupit nějaké homologované kvůli pojišťovně, když totiž přijde problém, pojišťovna hledá drobnosti. Poslední věc, že nelze použít pojišťovací šrouby. O tloušťce jsem přemýšlel a nějak mi nejde do hlavy, že zadní náprava by měla větší rozchod, než přední. Pokud bych kupoval, tak stejně tlusté a max 15mm na všechna kola.... ;)

Upraveno od Clint

ono i když budeš mít podložky homologovaný a nebudeš je mít zapsaný ve VTP, tak ti to je stejně k hovnu ;) tuším že HR se dají zapsat.  pojištovací šrouby sou pro dobrý pocit jako zamykání zpátečky.

P.S. sou to nesmysly jako velké kola ;)

Upraveno od kokta7

Ozi je to ok. Já jsem ten s výhledem a vlevo je meteostanice v brdech.

Už prší [emoji1] [emoji1]

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.