Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Radius má víceméně pravdu. Motory s ADB totiž nemusí a nejsou tak "přiškrceny" = pracují v příznivějších režimech (nižší spotřeba a zatížení motoru), protože je jedno, kolik oxidů dusíku z něj vyletí, protože ty pak zlikviduje chemickou reakcí ADB ve výfuku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To sice ano, ale rapidně se zvedá cena na km jízdy. A to nemluvím o pohodlnosti. Pak už padá argument nižší spotřeby. Většina bude jezdit za těžké prachy do servisu a zbytek to bude patlat doma. To nemluvím o smradu co jde ze všeho, čeho se tento zachránce planety dotkne.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Jj. Podlední dobou to řešim furt. Každej chce šetřit a pak volá, co má dělat, že musí dojet tam a tam a ukazuje mu to dojezd pár km.

A to ty lidi aspoň jezdí. Vem si chudáka dědu, kterej najezdí 2000km ročně. Se chudák nedoplatí.....

Odkaz ke komentáři

Stryc ty mocoviny leje do kamionu po x litrech. Ma toho sudy. Nikdy bych neveril ze je to tak drahe. Se ho optam co za to dava. No dnes prohlidka hradu Choustnik a velbloudi farma. Vedro k chcipnuti, ale ochladil jsem se potem jak jsem tlacil do krpalu delsi za to horsi cestou spici dceru v kocarku na hrad. Ted se dochlazuji Regentem. Auto tady na ty couracky 4 osoby+dite+klima a 6.9, malem jsem upadl kdyz jsem to videl. To tam jeste nebylo. Asi do nadrze naleji ADB jestli se to nezlepsi.

No jinak se zmensuje nadrz na naftu a bude se zvetsovat nadrz na ADB. [emoji1]

Odkaz ke komentáři

opravdu ti tech 0,5s rozdílu bude stát za ten výkon ? :kol-47:

Tak hoši, zítra se jdu podívat na mondeo, ano je to tak :kol-46:  možná ani nestihnu prodat moe ale pokusím se. Každopádně potřebuju v této chvilce auto které je skladem, né na něj čekat 3měsíce.

Editováno: , autor: Hurikan88
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

opravdu ti tech 0,5s rozdílu bude stát za ten výkon ? :kol-47:

Tak hoši, zítra se jdu podívat na mondeo, ano je to tak :kol-46:  možná ani nestihnu prodat moe ale pokusím se. Každopádně potřebuju v této chvilce auto které je skladem, né na něj čekat 3měsíce.

Vždyť máš auto, tak na co bys čekal na nějakého Forda?

Odkaz ke komentáři

tak to jsem měl vždycky :kol-28:  jak jak to dopadlo..

Komfort je opravdu dobrej u mondea, líbí se mi budíky i to rádio, spotřeba menší se ted bude hodit do budoucna...stěrače katastrofa, ty mi vaděj jediný a hlavně bude mít zase 0km a musím než se dostanu s RS na cenu kterou jsem ho koupil  :kol-28:

třeba to neklapne zase...tak se na mě nezlobte :kol-138:

Editováno: , autor: Hurikan88
Odkaz ke komentáři

Tak akce

Motosmanova slapská grilovačka

(požíračka a vožíračka)

Koná se v sobotu 22.8. do neděle 23.8.

Účastníci:

Motosman

Clint

Pancho

Petrrr

Ozi

Radius

K pití bude točená Plznička, nebo Kozel, na grilu co dům dá :)

Přespání v chatce (150Kč na osobu)

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...