kokta7 Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 Ale na maxidotu uvidí spotřebu 6litru a bude spokojen, na cenu velkých pneumatik taky už nikdo tolik nekouká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 Radius má víceméně pravdu. Motory s ADB totiž nemusí a nejsou tak "přiškrceny" = pracují v příznivějších režimech (nižší spotřeba a zatížení motoru), protože je jedno, kolik oxidů dusíku z něj vyletí, protože ty pak zlikviduje chemickou reakcí ADB ve výfuku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 To sice ano, ale rapidně se zvedá cena na km jízdy. A to nemluvím o pohodlnosti. Pak už padá argument nižší spotřeby. Většina bude jezdit za těžké prachy do servisu a zbytek to bude patlat doma. To nemluvím o smradu co jde ze všeho, čeho se tento zachránce planety dotkne. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 (editace) přesně, smrdí to neskutečně....jak jsme si psali Motosi, automobilky a servis z toho budou docela dobře žít Editováno: 3. Srpen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 Jj. Podlední dobou to řešim furt. Každej chce šetřit a pak volá, co má dělat, že musí dojet tam a tam a ukazuje mu to dojezd pár km. A to ty lidi aspoň jezdí. Vem si chudáka dědu, kterej najezdí 2000km ročně. Se chudák nedoplatí..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 Stryc ty mocoviny leje do kamionu po x litrech. Ma toho sudy. Nikdy bych neveril ze je to tak drahe. Se ho optam co za to dava. No dnes prohlidka hradu Choustnik a velbloudi farma. Vedro k chcipnuti, ale ochladil jsem se potem jak jsem tlacil do krpalu delsi za to horsi cestou spici dceru v kocarku na hrad. Ted se dochlazuji Regentem. Auto tady na ty couracky 4 osoby+dite+klima a 6.9, malem jsem upadl kdyz jsem to videl. To tam jeste nebylo. Asi do nadrze naleji ADB jestli se to nezlepsi. No jinak se zmensuje nadrz na naftu a bude se zvetsovat nadrz na ADB. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 http://www.autorevue.cz/seat-leon-st-cupra-vs-skoda-octavia-combi-rs-mereni-vykonu-dynamika#articleStart Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 Na Benzině 15,5 za litr. U škodovek to podle toho článku vychází na 0,8 - 1,2 litru na 1000 km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 Jj.PDF jsem někam šoupnul. Tuším téma Adblue. Klidně šiřte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 (editace) opravdu ti tech 0,5s rozdílu bude stát za ten výkon ? Tak hoši, zítra se jdu podívat na mondeo, ano je to tak možná ani nestihnu prodat moe ale pokusím se. Každopádně potřebuju v této chvilce auto které je skladem, né na něj čekat 3měsíce. Editováno: 3. Srpen 2015, autor: Hurikan88 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 Ty jova. Ford-jeste ze jsem pred veceri, mohlo by se mi udelat nevolno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 Základ je Ford, výbava je Jaguár a jistota je dobré asistenční služby. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 opravdu ti tech 0,5s rozdílu bude stát za ten výkon ? Tak hoši, zítra se jdu podívat na mondeo, ano je to tak možná ani nestihnu prodat moe ale pokusím se. Každopádně potřebuju v této chvilce auto které je skladem, né na něj čekat 3měsíce. Vždyť máš auto, tak na co bys čekal na nějakého Forda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 mondeo je náhodou krásný 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 (editace) tak to jsem měl vždycky jak jak to dopadlo.. Komfort je opravdu dobrej u mondea, líbí se mi budíky i to rádio, spotřeba menší se ted bude hodit do budoucna...stěrače katastrofa, ty mi vaděj jediný a hlavně bude mít zase 0km a musím než se dostanu s RS na cenu kterou jsem ho koupil třeba to neklapne zase...tak se na mě nezlobte Editováno: 3. Srpen 2015, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 A že jsi něco neřekl ? Ozi by ti nastavil 0 a Kokta za kofolu -50.000km. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 Mám jen 24tis, to je jak 0 aspon lidi to tak berou 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 však oni asi platí víc jak za nový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 (editace) Tak akce Motosmanova slapská grilovačka (požíračka a vožíračka) Koná se v sobotu 22.8. do neděle 23.8. Účastníci: Motosman Clint Pancho Petrrr Ozi Radius K pití bude točená Plznička, nebo Kozel, na grilu co dům dá Přespání v chatce (150Kč na osobu) Editováno: 3. Srpen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2015 Já pivo nepiju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 A kofola, ta prej taky bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 takže deme s ozim se věnovat motorsportu v čr :D http://www.ceskeokruhy.cz/octavia-cup-treti-generace-co-o-nem-vime/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 hele kucii, jakou naftu tankovat do auta, kteremu chci dat to nejlepsi? v ramci monosti - tedy diesel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 Benzin. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 4. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2015 dik, to jsem presne cekal ty umelce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky