Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Však já myslel Tebe Clinte, Pawouk mi nic minule nesliboval. Navíc nadupaná auta a přijeli jste pozdě. Já z takové dálky s mojí malou 1,2TSI a přijel jsem včas....

To víš, zkoordinovat tu bandu není snadné a to tam bylo ještě jedno mezipřistání, zatímco tys jel sám. :kol-31:

kokto: Tak to je nářez, konečně po dlouhé době zase pěkné Subaru, něco takového bych potřeboval, na ty naše silnice :-) Co to může stát ? Nevím nikdy jsem se moc o SU nezajímal.

Pawouku: však jo, já už jsem vám to odpustil, škoda že nemůžu přijed nyní, přijedu příště. 

edit: už jsem si to zjistil tedy alespoň o nynějším subaru wrx sti, z 0-100 za 5.2s, cena kolem 1mil., spotřeba 10.5, (to Sub 3,6fsi má teda méně  :kol-138: ) No mohl by z něj být bijec chlupatých Passatů.  :kol-48: Jinak pro zajímavost, olej se mění po 15tis /1rok, servisní prohlídka 24měsíců/30tis - normální automobilka

Upraveno od Petrrr

no já ti to řeknu tak, jak sem měl svoji oktávku v servise, tak sem si půjčil superba. prodřel jsem někde 17" pneu u zimáku, takže mě to stálo 5000kč a ještě sem pracně pneumatiku schálně na internetu(Continental T810 XL sport do 240km/h 225/45 R17) se blbě scháněla, neměli ji moc nikde skladem)... Jak sem se přesvědčil, není problém po českych silnících zníčit i 17 kolo :(

njn .... ještě narazait na autorizák a je to moc pěkny autíčko

• Autor

Dobré ráno Vietname ;)

post-32269-0-76922400-1389774198_thumb.j

Ty ses přestěhoval? Jo taky máme pěknou nadílku, nelekla se Octávka té nadílky? Neklepala se když jsi ráno přišel?

Upraveno od Petrrr

ty jo a u nas v Prahe nic, musel sem dojet na jednani az do Modletic rano, abych videl aspon dest se snehem... :(

Chomutovsko hlásí nehorázné sračky a 1°C  :kol-29:

Pánové,omlouvám se ze sobotního odpoledního dýchánku při čaji,ale vedoucí mi volno neposvětil....

vite jak se zdravi majitele koncernovych TSI kdyz se potkaji na silnici ? Nijak, pac se zdravili uz rano v servisu na vymene rozvodu (převzato z oc)  :kol-29:  :kol-46:  :kol-44:  :kol-35: 

se moc nesměj, na Tebe taky dojde!!

nene na mě ne, mě v autorizáku přesvědčovali že na poslední verzi 2012 a na motorech CDAA už ty problémy nejsou :D :D

Však oni naslibují kde co každému  :kol-31:

však sem se tam řechtal smíchy :) na reklamace se chovají strašně achjo...

Tak zřejmě dorazím, když už Clint sehnal ten sníh :-).

A taky, kdo by vás vytáhl nahoru, až zapadnete. ;-)

Motosmane, co sebou bereš? Neříkej, že Supa  :kol-26:

Mám v Octě haldex a lopatu. ;-)

Sup bude spinkat v garáži vyleštěn na pondělí.

ja zase mám hasičák, kdyby náhodou začalo clintovi hořet auto.

Ty jova, to asi nemělo vysokopevnostní plechy co? 

Ten samy problém byl i ve favoritovi

Ani se nedivim...

• Autor

Favorit na tom byl lépe, byl novější a hlavně, měl motor ve předu...

presne tak Clinte

Jojo hoši, ještě že mám New Rapid, který je na tom s nárazovými testy euro NCAP (5 hvězd dle nejnovější přísnější metodiky) ještě lépe než ty vaše starý nadupaný plechovky  :kol-48: - sranda, né že se někdo urazí. Asi jedinej klad rapida oproti Vám no, tak mi ho neberte.

tak znas to, nas zivot v nadupanych plechovkach se ridi jinymi pravidly - treba Rychlost je zivotni styl, ktery si uzijes az do konce ;)

Upraveno od Ozi Toretto

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.