Stringo Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Teď mě tak napadlo,... že jestli máma Petrovi řekne, že se ji ten pajzl kam přijdou nelíbí a že chce jinam, tak co bude Peťan chudák dělat, když to měl takhle odkaučované a nepředpokládá vytažení šrajtofle natož ještě oprášit zlatou kreditní kartu [emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 V nejhorším to jistí lavička u nádraží s kamarádem Vencou 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Joo hosi ta firma kam jdu, delala dost veci ve Kvasinach ci co. Tedy pokud na to treba zase dojde budu mit moznost sabotaze. Hold oni me prodali ksunt auto, tak jim zase nepotece casto voda ve fabrice. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Petrrr:žádná sabotáž,navrhneš potrubí,kterým budeme vynášet díly z fabriky.Ideálně pojízdné pásy,ať se s tím nemusíme tahat. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Tak ještě někoho s náklaďákem a je to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Jinak hosi ztraceni. Pac splacim Rapida ted v unoru uz ted mi prisla nabidka pojisteni vozu nasledne po doplaceni uveru. Je to od Kooperativy a havarijni + povinne + pojisteni celniho skla s limitem 5tis bez spoluucasti 5tis za vse. To jde. Asi jim to podepisu. Akorad limit povinneho chci 100mil ne 70, skla chci pojistens vsechny ne jen celni atd. Dotaz zni jestli uz je v havarijku aztomaticky stret se zveri, to jsem se nejak nedopatral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Ne všude tam máš zvěř. Chce to poptat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Jinak hosi ztraceni. Pac splacim Rapida ted v unoru uz ted mi prisla nabidka pojisteni vozu nasledne po doplaceni uveru. Je to od Kooperativy a havarijni + povinne + pojisteni celniho skla s limitem 5tis bez spoluucasti 5tis za vse. To jde. Asi jim to podepisu. Akorad limit povinneho chci 100mil ne 70, skla chci pojistens vsechny ne jen celni atd. Dotaz zni jestli uz je v havarijku aztomaticky stret se zveri, to jsem se nejak nedopatral. Tak odvijí se to z ceny auta, to tvoje je jen o něco málo dražší než můj bicykl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Já mám u ČP pojištění střetu se zvěří za 350,- na rok se spoluúčastí 5 tisíc a pojistná částka je 100 tisíc. Je to připojištění nad rámec základu havarijní pojistky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 (editace) Já mám připojištěnej střet se zvěří a okus v motoru, spoluúčast 1000Kč. Kooperativa...(Ale stojí to kolem 900 ročně) Editováno: 19. Prosinec 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Já mám u ČSOB připojištění (střet se zvěří, živelné pohromy, krádež a vandalismus) k povku za 1200,- ročně... Spoluúčast je tam myslím taky 1000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 Dekuji. Budu to muset radeji poptat. Stret se zveri je pro me mozna vic dulezite nez nejakr havarijko jako takove. Blbe je ze na vse je jen cas do konce roku. Termin od pojistovny resp Skofinu. Od noveho roku budou zdrazovat hadam a tak chteji podpis uz letos. Uvidime, snad pristi tyden tam v Praglu jeste nekdo hakuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2015 (editace) Ty bys to měl pojistit i proti odvátí větrem, rozšlápnutí v pískovišti a odcizení špagátu Editováno: 20. Prosinec 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 Zkus tu ČSOB já na to že jsem v rizikové skupině (ještě rok) tak mám dobré ceny. Navíc tam máš k povku to co jsem psal jako připojištění a nemusíš mít kompletní hvarijko... Ten balíček se u nich jmenuje tuším KASKOmini... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 Detektor radarů Genevo One za speciální cenu 9 895Kč, navíc včetně doživotních aktualizací v hodnotě 1 500Kč ZDARMA. Celková sleva 3 500Kč platí pouze do pondělního poledne. Při objednávce uveďte do poznámky heslo "VÁNOCE" a výsledná cena Vám bude automaticky upravena. Pozor! Akce platí pouze pro naše stávající zákazníky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 Tak kdyby někdo chtěl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 fabie 3 combi, 6500kč 0% havarijko se spolučuastí 500kč, všechny skla a gap na 3 roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 Ja ve splatkach platil rocne 9900 . Se vsim vsude. Kdyz jsme nedavno hledsli pojisteni pro mamzelky auto . Jednoznacne kooperativa byla nejvyhodnrjsi. Mozna i proto ji ted sam nabizi Skofin. Vznesl jsem fotazy emalem tsk uvidime. Obo sd ma totiz od noveho roku zdrazovat proto to nejspis posloucha i kdyz to ma 2 mesice cas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2015 Tak zejtra mi snad konečně přivezou domů mašinu...no a já zejtra frčím do servisu s oktou kvůli tomu pazvuku v Amundsenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2015 JJ, užij si značkových pazvuků jménem Škoda, tam se ještě brachu najezdíš a neboj bude hůř. Budeš ještě z láskou a řetízkovým sevřením srdíčka vzpomínat na F2 v tomto ohledu. I když tobě i kdyby upadlo kolo, vyskočil motor atd. budeš vždy tvrdit, že Škoda The Best Of. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2015 (editace) Aby ses stihnul ze servisu přesunout na večeři [emoji6] Editováno: 21. Prosinec 2015, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2015 Kokto, budeš sebou mít diagnostiku? Něco bych potřeboval vyčíst... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2015 já mám 3 diagnostiky, ozi jednu. takže budeme mít 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2015 Super. Potřebuju udělat nějakej DIAG LOG (nevím co to je, něco asi s jednotkami v autě)... Jo a nemáš Kokto nové mapy do Columbuse? Já mám 79xx a už jsou 83xx myslím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2015 Jinak přijedu už na 90% do práce už bychom zítra jít neměli.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky