Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Každý večer to nemam a ja si to platím sám. Takže tak. A v loni byl večírek koncem roku. Ale ja tam nebyl. Proc. Abych se zadarmo najedl a tak a při tom poslouchal kecy šéfů. Za to mne to nestojí. Vy to máte třeba lepší. Ale u nás takhle. Radši uvidím a pokecám s vámi. Tak to je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potvrzuji svoji účast. Jinak koukám, že je to tady pořád stejné. :kol-131: Tak zase za rok čau. :kol-48:

Jinak ta restaurace přeci jen zásadní vadu má!!!!!!!!!! Nemají tam KOFOLU! KOLALOKU! ZUZU KOLU A NIC TOMU PODOBNÉ!!!!!!!Tak nevím. To je zásadní nedostatek, ještě že tam nejedu.

Ehm, samozřejmě, že tam mají Zulu Colu i Zulu Malinovku - stačí se přece podívat do nápojového lístku. To si Petře jenom namlouváš, aby ti to nebylo líto, že nepřijedeš. :kol-48:

• Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři

Já to samozřejmě trochu zveličil, ale můj šéf je i mým kolegou a toto je příležitost z jeho strany nám oplatit nebo dát trochu úctu naší práci a že si naší práce váží. Je to taky příležitost s kolegy pokecat a popít také v jiném než pracovním duchu. Nejde jen o kolegy, ale zváni jsou i partnerky, partneři zaměstnanců stejně tak bývalí zaměstnanci co třeba v minulosti pro firmu také dělali. Navíc toto je už přes měsíc plánované a ne jako Clint, že se podívá z okna a řekne si, dnska by to šlo a ze dne na den uspořádá sešlost, když navíc jindy jsme se domlouvali vždy nějaký týden dopředu. Rozhodně není nic ve zlém z mé strany, jednou jsem hold jediný komu to nevychází a jak jsem psal, v jiných případech nejednalo by se o rodinu bych určitě rád také dorazil, ale nerozkrájím se. Myslete tedy na mě, dejte si na jedno místo mou fotku aby vám chutnalo a užijte si to. já snad přijedu zase někdy příště. 

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

pawouku, tak to jsem přehlédl, zajisté jsem se koukal. Jinak pokud pro mě máte vánoční dary, do SZ vám napíšu adresu poštovní, to není problém.  :kol-28:  Alespoň mi udělejte jednu hromadnou fotku abych vám věřil. Po takové době zase všichni pohromadě až na mě no. 

Odkaz ke komentáři

Jenom v rychlosti, protože jsme se teď vrátil z Plzně z nákupu ještě chybějících pár (asi 100ks) dárků...

1. Petr už by teď cestu do Krušovic nezvládl, v žaludku mu kručí, má křeče do břicha jak už od pátku nejedl, aby byl připraven na free-žádlo a nenechal šéfovi nic dlužen za ty roky když jde pryč, aproto nám to chce zkazit!

2. Potvrzuji na 100% svou účast, takže Pancho doval, ať mě taky konečně vidíš  :kol-47:

3. Pawouku, je to tu pořád stejný, jiný to tu už nebude, ale zase kde bych sbíral ty komenty a doháněl Petra a Tebe v žebříčku ukecanosti tady na foru, už jsem na 2.stránce, tak se těšte chlapci moji zlatí, teď jak mám tem tapatalk, jsem tu furt a jsem ještě větší fantom než jste čekali  :kol-31:

4. Kokto, na kartu to musí být nějak upravené, já to neumím udělat. Beru mapy sebou, tak si sedmeme spolu, dáš to šrotit do booku, dáme to na SD kartu a uvidíme, jo a přemýšlej cestou na sraz, co umíš nakódovat na předFL OII co ještě nemám  :kol-28:

Jo a nesmíme zapomenout na ten DIAG LOG nebo jak se to píše nevím k čemu je to dobré, ale mám si to nechat někde vyjet a u nás na to chlapci koukali jak na sáňky v létě, co že to chci po nich... :kol-46:

Odkaz ke komentáři

No ještě že nejsem věřící. To je ježíš v důchodu co? Není mi nějak zřejmé že by se Ježíš dožil důchodu, ani v bibli se o tom nic nepíše, tam je, že byl ukřižován ve 33. letech a to jsou mé roky. Toho z té fotky raději smaž nebo Ti islamisti zatopí.  :kol-28:

Odkaz ke komentáři

pancho, víš v čemje problém? Že ty narozdíl od nás máš firemní grilovací večírky každej večer v práci. My co tu možnost nemáme a šéf se chce jednou za rok plácnout přes kapsu , tak to nejde odmítnout. Ale nevěř všemu co stringo píše, náhle mu onemocní babička, manželka a nevím kdo ještě a stejně nepřijede. páč to by pak přestal být Coloumbo.  :kol-28:

Hochu hochu, my na rozdíl od Tebe Stringa známe osobně (alespoň někteří z nás), páč máme dospělácký auta, a na naše předchozí srazy takovej potěr jako máš ty nesměl  :kol-46:

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...