Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ja jim vsechny ryby co plavou krom pangase, protoze to je svinstvo a ne ryba. Jim rybi polevku atd. Ten,komu zaskoci kost svedci jen o jednom, ze ryby neumi proste jist a to je pak jeho problem ze je kvuli tomu neji. [emoji12]

• Pozitivní 1
Vloženo

Tak mi psal Petrrr, že k Vánocům dostal nafukovaciho Obamu a tou pumpičkou, co ho nafukuje, může přifouknout i kinder kárku a v lednu přijet na sraz dospělým autem, jako máme my [emoji23]

• Pozitivní 2
Vloženo

Ja jsem treba uplne klidnej. Pancho uz me jen tak neprekvapi.

Kdyz nekdo miluje kus plechu a plastu tak at. Ja miluji svou zenu, co mi prave donesla rybi polevku. No a protoze jsem nemel nachlazenou Plzen, musim se spokojit s Radegastem 12.

Vloženo

njn protože seš namyšlenej rusák kapitalistickej, nemyslíš na náš národ a na naše národní zájmy a podniky což je budvar. tak si změn občanství a piš rusky ty pizdiec.

• Pozitivní 1
Vloženo

Ten Kokta kurva, ten to taky umi, ne ze ne. To je vlastenec, pivo jen od Budvaru. Auta jen od "ceske" Skody, elektriku jen od CEZu, mleko jen od Madety atd. Jo a benzin kupuje u ONA [emoji23]

• Pozitivní 2
Vloženo

Boha, takže podle teorie nazvané "koktův domácí ekonomický zázrak" si mám kupovat a jíst, nebo používat výrobky českých firem i když stojí za starou belu? To máš z vlastní hlavy, nebo se to někde učí? Asi v Plzni, ne? A Budvar, mezi některými pivaři známý jako samoser, je toho příkladem. A který zdejší významný pivovar je ruský? :kol-46:  Ještě, že tyto patoky nepiju.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...