kokta7 Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 (editace) Pro oziho, tomíka,strejdu a kormidelníka Editováno: 27. Prosinec 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Nejake lego je predrazenej srac, jako vse pro deti, pocinaje detskymi vyzivami, pres detske potreby a hracekami konce. Hold kapitalismus - zlati komunisti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Musíš umět nakupovat Lego za půlku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomiq07 Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Kokta konecne to tvoje idealne auto si si kupil??? :D bez chybicky, bez problemov... Jaaj zabudol som ze si pisal Jeziskovi aby ti ho priniesol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Musíš umět nakupovat Lego za půlku A to je jak? Napadá mě Kladno, ale nenašel jsem nikde, jestli mají i přímo firemní prodejnu a jaké mají ceny oproti krámu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Kokta konecne to tvoje idealne auto si si kupil??? :D bez chybicky, bez problemov... Jaaj zabudol som ze si pisal Jeziskovi aby ti ho priniesol moc si nedělej srandu z E36, luxusní auto jéžišek nic nepřinesl, já vánoce ani neslavím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Vánoce? A co to jako je? Mně na nich nejvíc zajímá to, že nemusím do práce. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Tak to ja v práci ještě sem. Takže vánoce vím jenom tím ze byli chlebíčky doma a svítil stromek. A to bylo vše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 A to je jak? Napadá mě Kladno, ale nenašel jsem nikde, jestli mají i přímo firemní prodejnu a jaké mají ceny oproti krámu... Firemní prodejnu mají, ale smějí do ní jen zaměstnanci a jejich rodinní příslušníci. Tito všichni nakupují v této prodejně za 50% Stačí mít někoho z rodiny v Legu zaměstnaného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Tak to si budu muset najit novou samici z Lega abych mel za pulku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Jinak ja jsem od Vanoc everyday v lihu. Tata dnes ma natozky tak ze zase a k tomu jsem chytl nejaky Clintuv moribundus a ten ethanol ho ne a ne vymlatit. Jeste ze mam do pristi nedele volno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/18-aut-ktera-porad-reznou-koroze-neni-minulosti/ Tak klasika, Mazdy jsou tím pověstné, však jim kapota vlaje za jízdy jako ruská vlajka No a na druhém místě Dodge....Myslím že RAMka, vysněný pěkáč našeho kinderPetrrra na tom bude stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Než koroze sežere rám u RAMky, bude jakákoli Škodovka už dávno na šrotišti. Zbytek je u této kraksny jen okrasa. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 K cemu Ti je kastle co nerezne, kdyz Ti motor po 4 letech a 100tis zere galon oleje na 10tis km. ( v tom lepsim pripade) Nebo kdyz u TDI pri 180 tis se vydiraji zdvihatka a praska klikova hridel. Jinak RAM je samozrejme uplne neco jineho. [emoji1] Dodge je Dodge a RAM je RAM - samostatna automobilka. [emoji12] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 RAMu tak maximálně na chleba 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 I na myčce padá bordel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 27. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 U nás teď prodávají Tundru za stejné prachy co RAMku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 Jo Tundra taky dobra, ale v klasickem provedeni je mensi bych rekl. A bude mit kindermotor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 Je stejně velká a V8 5,7 motor. Ovšem Japan kvalita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 (editace) Tak to je potom ovsem jina. Ja myslel nejakou EU verzi ( ta urcite mit 5.7 V8 nebude). Editováno: 28. Prosinec 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 Tak sem dneska provětral mašinu. Úplná paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 to víš, benzín je benzín 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 V takové zimě bych na motorce nikam nejel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 On si nasadil snehove retezy a koupil si v pracovnich odevech vatak. [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky