Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Pro oziho, tomíka,strejdu a kormidelníka

post-78913-0-32681500-1451214293_thumb.j

Upraveno od kokta7

Nejake lego je predrazenej srac, jako vse pro deti, pocinaje detskymi vyzivami, pres detske potreby a hracekami konce. Hold kapitalismus - zlati komunisti.

• Autor

Musíš umět nakupovat Lego za půlku :D

Kokta konecne to tvoje idealne auto si si kupil??? :D :D :D bez chybicky, bez problemov... Jaaj zabudol som ze si pisal Jeziskovi aby ti ho priniesol :D

Musíš umět nakupovat Lego za půlku :D

A to je jak? Napadá mě Kladno, ale nenašel jsem nikde, jestli mají i přímo firemní prodejnu a jaké mají ceny oproti krámu...

Kokta konecne to tvoje idealne auto si si kupil??? :D :D :D bez chybicky, bez problemov... Jaaj zabudol som ze si pisal Jeziskovi aby ti ho priniesol :D

moc si nedělej srandu z E36, luxusní auto ;) jéžišek nic nepřinesl, já vánoce ani neslavím.

Vánoce? A co to jako je? :kol-138:  Mně na nich nejvíc zajímá to, že nemusím do práce. :kol-48:

Tak to ja v práci ještě sem. Takže vánoce vím jenom tím ze byli chlebíčky doma a svítil stromek. A to bylo vše.

• Autor

A to je jak? Napadá mě Kladno, ale nenašel jsem nikde, jestli mají i přímo firemní prodejnu a jaké mají ceny oproti krámu...

Firemní prodejnu mají, ale smějí do ní jen zaměstnanci a jejich rodinní příslušníci. Tito všichni nakupují v této prodejně za 50% :)   Stačí mít někoho z rodiny v Legu zaměstnaného ;)

Tak to si budu muset najit novou samici z Lega abych mel za pulku.

Jinak ja jsem od Vanoc everyday v lihu. Tata dnes ma natozky tak ze zase a k tomu jsem chytl nejaky Clintuv moribundus a ten ethanol ho ne a ne vymlatit. Jeste ze mam do pristi nedele volno.

Než koroze sežere rám u RAMky, bude jakákoli Škodovka už dávno na šrotišti. Zbytek je u této kraksny jen okrasa. :kol-28:  

K cemu Ti je kastle co nerezne, kdyz Ti motor po 4 letech a 100tis zere galon oleje na 10tis km. ( v tom lepsim pripade) Nebo kdyz u TDI pri 180 tis se vydiraji zdvihatka a praska klikova hridel.

Jinak RAM je samozrejme uplne neco jineho. [emoji1] Dodge je Dodge a RAM je RAM - samostatna automobilka. [emoji12]

• Autor

RAMu tak maximálně na chleba :D

I na myčce padá bordel

post-85810-1451257869,8523_thumb.jpg

U nás teď prodávají Tundru za stejné prachy co RAMku.

Jo Tundra taky dobra, ale v klasickem provedeni je mensi bych rekl. A bude mit kindermotor.

Je stejně velká a V8 5,7 motor. Ovšem Japan kvalita.

Tak to je potom ovsem jina. Ja myslel nejakou EU verzi ( ta urcite mit 5.7 V8 nebude).

Upraveno od Petrrr

• Autor

Tak sem dneska provětral mašinu. Úplná paráda

to víš, benzín je benzín :)

V takové zimě bych na motorce nikam nejel...

On si nasadil snehove retezy a koupil si v pracovnich odevech vatak. [emoji1]

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.