Clint Vloženo 28. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 Jel jsem na technickou Bylo krásně.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 (editace) Tohle doporučuji shlédnout, je to fakt sranda https://www.stream.cz/porady/autobazar Editováno: 28. Prosinec 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2015 MonteCarlo je pěkný☺ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Co je vsichni, kde jste? Nerikejte prazaci, ze makate. To by byl vtip roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Dělám mámu, tak objíždím příbuzný dle jejich jídelního lístku.[emoji12] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Koukáme na Monte Carlo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Dělám mámu, tak objíždím příbuzný dle jejich jídelního lístku.[emoji12] Stavil jsi se i u Kokty jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Zatim vyhrála kachna. Zítra mám rozjednané uzené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Já sem už tejden tak prežranej, že se ani neotáčím k telefonu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Monte carlo kdo sleduje pravidelne nepotrebuje pak cumet vsechny dily najednou o Vanocich. Motosy. Kachnu mi ani nemluv, jsem mel uz asi 3x. Jatra uz mi skoro cinkaji jak jsou tvrde a kdyby mi nekdo zmeril cholesterol tak takovou stupnici nemaji a do tabulek bych se nevesel. No ted obcas sklizim ze stromku plody. Uz dozraly. [emoji38] No a sousedi nejspis dostali k Jezisku cokla protoze porad steka, tak nabijim a pujdu sousedovi poprat pekny novy rok. Nechce nekdo super koberecky do auta se vzorem Dalmatina a napisem The Dog Haf line? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Tak udělej na přivítanou pěkný ohňostrj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Jaký koberečky [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Kachna, tu jsem měl třikrát, jednu ovšem jen z donucení, pač ji máma bohužel zkurvila :-) Ale na oko mi jako chutnala :-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 To mi je líto. Já ji budu taky 3x. Oběd, večeře a snídaně. Pak vyrážím na obchůzku. Kolín, Týnec a Kutná hora. Slíbil jsem v řeznictví, že se stavím..... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Aby ses toho nového roku dožil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Jak dožil? Hlavně, aby mi ty lahůdky nevyprodali. Vzpomeň na Žamberk, to uzené karé a ty klobásky a to nemluvím o uzeném a pečeném kolínku z Kolína. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 na Žamberk se těším, nejen dobré žrádlo, ale i pokoukáníčko bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Na co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Jinak takhle má vypadat bezpečnost prace[emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Jak dožil? Hlavně, aby mi ty lahůdky nevyprodali. Vzpomeň na Žamberk, to uzené karé a ty klobásky a to nemluvím o uzeném a pečeném kolínku z Kolína. [emoji23] No aby tě neschvátil nějaký záchvat, třeba žlučníkový. Jo, Žamberk, to bylo luxusní papání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 A to byla jen prezentace. Se slivovičkou to bude OK. Něco ugriluji, opeču,osmažím...... No a na dietu hodím koleno do papiňáku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Pawouk nerozumi reci Tvyho kmene. Ja jsem po dvou lahvich Chilske Terapaci ( cervene a bile) a rozumim velmi dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Ok. Jedeš mojí trasu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Na Slapy uz ted nejedu. Nezlob se. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2015 Jak Slapy. Myslel jsem Kolín, Týnec..... A končím někde u Zbraslavic. Takové tour po řeznictvích..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky