kokta7 Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Už sem vyjel, z fabie ta 1.8 tsi je jak raketa. Startovala déle, ale jak švýcarský hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Já nevyjedu. Otevřel jsem slivku. [emoji12] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Tak panáčci, už začínám mít slinu na něco ostřejšího, tak radši dokud na ten mobil vidím Vám chci popřát krásného Silvestra, pěknou oslavu Nového roku a do tohoto nového roku všem přeju hodně štěstí, zdraví a mnoho osobních i pracovních úspěchů!!! [emoji6] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 A ať se nám vyhýbají technické a dopravní problémy. A ať nám dobře tráví....[emoji23] [emoji23] [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Včerejší tour de řezník... Jen ukázka. Kolena se už koupou v lázni. ;-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Přeci si ho nebudu špinit, když je felda před barákem. [emoji12]A co jako, ja mam obe auta pred barakem, tak jezdim s obema. Samozrejme na stridacku. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Jinak to ja dnes rano v tom mrazu asi taky po 4 dnech nastartoval Rapida a pustil hned vyhrev sedacek a chudak to trochu rozdejchaval. U pojistkove skrine se rozeznela relatkova symfonie D-dur a pri kazdem cvaknuti zakolisaly otacky tak o 50. Prvnich par chvil. Hold ta kinderbaterie 36Ah do hodinek se asi lehce zapotila po tom startu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Nejvyšší čas koupit powerbox. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Spíš to prodat za pětikilo do šmelcu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Všem pirátům přeji do nového roku co nejméně radarů a prázdné silnice. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Diky. Ty co tancis mezi brehy. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Hoši, já vám tak závidím, budete pěkně doma, žrát steaky a chlebíčky, chlastat plzeň (Kokta Budvar) a šampaňský, koukat na Menšíka s Bohdalkou, smát se a já??? Já budu sedět v práci, sledovat, jak mrzne a hlídat, kdy začne padat sníh, abych vzal hrablo, koště a šel zametat runway Sice žádná letadla nepoletěj, ale co kdyby Tak vám tady všem v klubu taky přeju vše nejlepší do Nového roku a ať se zase všichni zdraví shledáme 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Podle radaru je to někde u Petra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Však už sem teď akorát od zákazníka přijel a potom se vydal jako správnej čech ve Fabia COOOOMBIÍÍÍÍÍÍÍÍÍ na nákup do kapitalistckého kauflandu a koupil si Budvary a k tomu jeden tmavý v balení..'Petr: ta stejná akorát AGM baterie kvůli start/stopu je i na Fabii. Dávají tam tak slabé baterky, to je šílený.... Kapitalisti jedni.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Tak už je to tady. Baterka klekla. :-) Budu muset udělat novoroční výlet.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Jak jsem tu četl o tataráku tak jsem si ho hned musel koupit Jinak vše nejlepší do nového roku kluci a snad vás příští rok i uvidím 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Jj, ja zavezl maso k rodicum odpo a nyni si k nim zajel pro hotovej tatarak. Protoze tata umi ten nejlepsi na svete. Clinte normalne bych se ti smal, ale dnes mam s tebou slitovani. Jj Pawouku. Snezi tu jako prase, silnice katastrofa, ted jsem jel ze Sokolova a samozrejme drobne bouracky pri ceste byly. Lidi hold neumi reagovat na zmenu podminek. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Tak sem to ještě nedošlo, ale už jdu nahrčet pluhy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Prej nahrcet. Nejdriv z nich vytaha par litranku nafty. Ostraha dnes bude pry spat. Uz chapu ten prechod z benzinu na dehet. Kdyz clovek muze jezdit zadara a je u zdroje. To si Clinte mel rict hned a usetrilo by se mnoho popsanych stran. [emoji38] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 (editace) Dneska budou prázdný nádrže, už to vidím :D Ještě plánuju tažný a budu tahat za autem cisternu s nápisem pitná voda. Nechal jsem si v kantýně usmažit alespoň vepřové průhledné řízky a koupil pár housek.....Kola je v lednici a brambůrky na stole.... Editováno: 31. Prosinec 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Petrrr neumí udělat ani tatarák.... Musí vozit maso tátovi, aby mu ho namlel a zamíchal s vařeným vajíčkem a kečupem :D A to si ještě táta určitě půlku svíčkové ulil do špajzu a nastavil to sekanou 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Nemusi ulejvat, je to i pro ne, za chvili prijdou. Ale kdyz se nesni, karbose to zitra jisti. I kdyz dostal jsem k tomu tataraku nalozenou cinu. Ta zitra bodne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 31. Prosinec 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Kokta už se válí vožralej mezi plechovkama Budvaru a plakátama s Cuprou 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 Prej mlátí pendrekem do baterky, aby jí řádně dobil.[emoji1] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 31. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2015 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky