Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Už sem vyjel, z fabie ta 1.8 tsi je jak raketa.

Startovala déle, ale jak švýcarský hodinky

Já nevyjedu. Otevřel jsem slivku. [emoji12]

Tak panáčci, už začínám mít slinu na něco ostřejšího, tak radši dokud na ten mobil vidím Vám chci popřát krásného Silvestra, pěknou oslavu Nového roku a do tohoto nového roku všem přeju hodně štěstí, zdraví a mnoho osobních i pracovních úspěchů!!! [emoji6]

A ať se nám vyhýbají technické a dopravní problémy.

A ať nám dobře tráví....[emoji23] [emoji23] [emoji23]

4eb849fee94a21665fe2ee88862180ce.jpg

Včerejší tour de řezník...

Jen ukázka.

Kolena se už koupou v lázni. ;-)

Přeci si ho nebudu špinit, když je felda před barákem. [emoji12]

A co jako, ja mam obe auta pred barakem, tak jezdim s obema. Samozrejme na stridacku. [emoji1]

Jinak to ja dnes rano v tom mrazu asi taky po 4 dnech nastartoval Rapida a pustil hned vyhrev sedacek a chudak to trochu rozdejchaval. U pojistkove skrine se rozeznela relatkova symfonie D-dur a pri kazdem cvaknuti zakolisaly otacky tak o 50. Prvnich par chvil. Hold ta kinderbaterie 36Ah do hodinek se asi lehce zapotila po tom startu.

Nejvyšší čas koupit powerbox.

• Autor

Spíš to prodat za pětikilo do šmelcu :D

Všem pirátům přeji do nového roku co nejméně radarů a prázdné silnice.

Diky. Ty co tancis mezi brehy.

• Autor

Hoši, já vám tak závidím, budete pěkně doma, žrát steaky a chlebíčky, chlastat plzeň (Kokta Budvar) a šampaňský, koukat na Menšíka s Bohdalkou, smát se a já???  Já budu sedět v práci, sledovat, jak mrzne a hlídat, kdy začne padat sníh, abych vzal hrablo, koště a šel zametat runway :)

Sice žádná letadla nepoletěj, ale co kdyby ;)

Tak vám tady všem v klubu taky přeju vše nejlepší do Nového roku a ať se zase všichni zdraví shledáme ;)

Však už sem teď akorát od zákazníka přijel a potom se vydal jako správnej čech ve Fabia COOOOMBIÍÍÍÍÍÍÍÍÍ na nákup do kapitalistckého kauflandu a koupil si Budvary a k tomu jeden tmavý v balení..'

Petr: ta stejná akorát AGM baterie kvůli start/stopu je i na Fabii. Dávají tam tak slabé baterky, to je šílený.... Kapitalisti jedni....

Tak už je to tady. Baterka klekla. :-)

Budu muset udělat novoroční výlet....

Jak jsem tu četl o tataráku tak jsem si ho hned musel koupit :kol-28:  Jinak vše nejlepší do nového roku kluci a snad vás příští rok i uvidím  :kol-47: 

Jj, ja zavezl maso k rodicum odpo a nyni si k nim zajel pro hotovej tatarak. Protoze tata umi ten nejlepsi na svete. Clinte normalne bych se ti smal, ale dnes mam s tebou slitovani.

Jj Pawouku. Snezi tu jako prase, silnice katastrofa, ted jsem jel ze Sokolova a samozrejme drobne bouracky pri ceste byly. Lidi hold neumi reagovat na zmenu podminek.

• Autor

Tak sem to ještě nedošlo, ale už jdu nahrčet pluhy....

Prej nahrcet. Nejdriv z nich vytaha par litranku nafty. Ostraha dnes bude pry spat. Uz chapu ten prechod z benzinu na dehet. Kdyz clovek muze jezdit zadara a je u zdroje. To si Clinte mel rict hned a usetrilo by se mnoho popsanych stran. [emoji38]

• Autor

Dneska budou prázdný nádrže, už to vidím :D :D Ještě plánuju tažný a budu tahat za autem cisternu s nápisem pitná voda.

Nechal jsem si v kantýně usmažit alespoň vepřové průhledné řízky a koupil pár housek.....Kola je v lednici a brambůrky na stole....

Upraveno od Clint

• Autor

Petrrr neumí udělat ani tatarák....:D   Musí vozit maso tátovi, aby mu ho namlel a zamíchal s vařeným vajíčkem a kečupem :D :D A to si ještě táta určitě půlku svíčkové ulil do špajzu a nastavil to sekanou :D

Nemusi ulejvat, je to i pro ne, za chvili prijdou. Ale kdyz se nesni, karbose to zitra jisti. I kdyz dostal jsem k tomu tataraku nalozenou cinu. Ta zitra bodne.

• Autor

Kokta už se válí vožralej mezi plechovkama Budvaru a plakátama s Cuprou :D

Prej mlátí pendrekem do baterky, aby jí řádně dobil.[emoji1]

post-78646-1451592693,4388_thumb.jpg
Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.