motosman Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 A k čemu ti je dodávka, když v Hradci máš všude zákaz vjezdu.[emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Ted jsem vstaval. Do ruzova vyhajany. Jo kokto jeste tam ted ve 3 letech stari jedu naposled. Potrebuji prioadne na kulanci vyresit ten zadni sterac co mi blbne a klimatizovanou schranku u spolujezdce ktera nefunguje vubec. Jinak uz bych k nim asi nesel i kdyz uverem jsem do unora vazany k nim jezdit i kdyz auto uz v zaruce skoro rok nemam. Navic ted budu mit servisni prohlidku za 1kc pac minule to trochu posrali a udelali mi zmatek v servisnim intervalu. Tedy protoze se blizi 60tis a 3 roky bude olej brzdovka, svicky, vzduchac uz jsem menil ninule, a necham asi i geometrii preventivne. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Kokto jo a v zadnem klubu nejsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Co je, prazaci jsou v praci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Jo jo. Musíme si odpočinout po vánocích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 A jake mate pocasi. Tady snezi. Uz mate 2cm kalamitu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 V Práglu sucho a Chvalky taky. -5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 V Plzni je cca 1cm a už je plno bouraček. Je fakt že to klouže pěkně... Mě zamrzlá voda v ostřikovačích takže budu doma genem rozmrazovat. Měl jsem jen do -5°C a už to nevydrželo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 No to uz jsem si letos uzil z roztrhlym zpetnym ventilkem. Od te doby -30. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 (editace) Editováno: 4. leden 2016, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Tohle ze je snih [emoji23] [emoji23] [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Potomek tapatalk... Neumí rovnou vložit celou fotku... Říkám že je tu 1 cm sněhu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 To v pravo je nase fofr auto Thalie. Car The best of. [emoji12] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Tak ty to fotíš před barákem, kde nikdo nejezdí. Tohle je v centru Plzně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Hmm to uz vypada lepe. Jinak ty vole od rana jsem nevstal z gauce. Myslis ze pujdu ven v trenkach na ulici kvuli fotce ? [emoji23] Jinak Plzen jede pekne. Posleme jim to do Prahy at je sranda a Clint bude mit konecne co delat v praci. V Praze by s touhle nadilkou i tramvaje jezdily smykem. [emoji1] Nemaji zimni obuti v Praglu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2016 (editace) Naštěstí mám volno U nás taky sněží, máme takovej poprašek.....ale už sem viděl dopoledne auto otočené ve škarpě, lidi neumí jezdit. Sedím doma, popíjím plzeň a koukám na prasárny Editováno: 4. leden 2016, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Jsem nejak unavenej po dnesku. Tak si jdu schrupnout. [emoji23] At je vam pracovni doba kratka. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 To ještě chrápete? Já si užíval sněhovou nadílku. Nebejt blbýho dsg a pitomců na silnicích, mohlo to být ještě lepší. Už se těším na zítřek.;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 4. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Já oktávku hodil pod střechu a jezdím fábkou. Nechci zasrat obě auta :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Fábka taky dobrá, když má plnou nádrž. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Já si užíval s dětmi, po hodině "hraní" jsem byl mrtvej... No není to nádhera mít dětičky? [emoji23] Před hodinou zase cca 1cm připadl... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 (editace) Si je měl zaprahnout za kouli ne? Editováno: 4. leden 2016, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Ja byl jen omest snih z auta abych zitra rano nemel tolik prace. Jo a bobovali jsme take. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 4. leden 2016 Sdílet Vloženo 4. leden 2016 Jen aby jsi nastartoval.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky