Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Ted jsem vstaval. Do ruzova vyhajany. Jo kokto jeste tam ted ve 3 letech stari jedu naposled. Potrebuji prioadne na kulanci vyresit ten zadni sterac co mi blbne a klimatizovanou schranku u spolujezdce ktera nefunguje vubec. Jinak uz bych k nim asi nesel i kdyz uverem jsem do unora vazany k nim jezdit i kdyz auto uz v zaruce skoro rok nemam. Navic ted budu mit servisni prohlidku za 1kc pac minule to trochu posrali a udelali mi zmatek v servisnim intervalu. Tedy protoze se blizi 60tis a 3 roky bude olej brzdovka, svicky, vzduchac uz jsem menil ninule, a necham asi i geometrii preventivne.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmm to uz vypada lepe. Jinak ty vole od rana jsem nevstal z gauce. Myslis ze pujdu ven v trenkach na ulici kvuli fotce ? [emoji23] Jinak Plzen jede pekne. Posleme jim to do Prahy at je sranda a Clint bude mit konecne co delat v praci. V Praze by s touhle nadilkou i tramvaje jezdily smykem. [emoji1] Nemaji zimni obuti v Praglu.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Naštěstí mám volno :D  

U nás taky sněží, máme takovej poprašek.....ale už sem viděl dopoledne auto otočené ve škarpě, lidi neumí jezdit. Sedím doma, popíjím plzeň a koukám na prasárny :D

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...