Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Moje baterie o kapacite zavratnych 36 Ah samozrejme nastartuje. Ono zase s kibdermotorem nema tolik prace. I kdyz kamarad v F1 1.2 HTP tedy trivalec a tam byla osazena standartni 44Ah. Hold uspory. Baterie at si vydrzi zaruku a zakaznik si koupi novou uz za sve. Zase na druhou stranu abych nehanil je tam 170 A alternator. Ten znamej ma 90.

spíš dnešní auta si fakt žijí vlastním životem.... njn kdybys měl start/stop, tak bys dostal lepší startér, alternátor a baterku :) pak to krásně vypnu diagnostikou a prodejkyně z toho byla udělaná, co si to tam ladím na notasu :D

Prodejkyni si mel hned ohnout o kapotu. Nicemu jinemu stejne urcite nerozumela. Stacilo mi jednou pri cekani na servis jak stehovali auta ze showroomu - vystavena a pocitala zuby pri kazdem zarazeni. Mel jsem chut ji ta auta vyparkovat sam.

• Autor

Moje baterie o kapacite zavratnych 36 Ah samozrejme nastartuje. Ono zase s kibdermotorem nema tolik prace. I kdyz kamarad v F1 1.2 HTP tedy trivalec a tam byla osazena standartni 44Ah. Hold uspory. Baterie at si vydrzi zaruku a zakaznik si koupi novou uz za sve. Zase na druhou stranu abych nehanil je tam 170 A alternator. Ten znamej ma 90.

Takovou baterku máme doma na zdi v hodinách :D

To si koupíš Pancho až budeš velkej? [emoji23]

Jo jo. A to bude za dva roky.

[emoji2]

• Autor

To bych bral raději tu štětku, co z toho vystoupila ;)

protože bys z toho zvuku ohluchnul :D

Kdyz budes mit takove auto tak jich budes mit kazdy den jinou,holt na naftu moc nejdou

90% ženskejch nepozná co máš v autě za motor. Poznají tak akorát jestli to auto je do mega, nebo jestli je dražší a jestli se jim líbí...

tim sem myslel ze do octavie nepujdou jako do lamba, a never tomu ze nepozna,staci kdyz je svezes:))  

• Autor

Na motorky ale jdou a nemusej bejt drahý. Samozřejmě na Simsona žádnou neulovíš. Na velkejch mašinách jezděj totiž pořádný chlapáci, co se nebojej. Drahý auta mají i děti, stačí bohatej fotr

to jezdej i na masinach,ale vetsinou ne moc dlouho

• Autor

To je pravda :-)

Hošani, stačí mít image jako Kokta a budou se na vás samice lepit i když půjdete v trenýrkách s odpadky do popelnice... Nemám pravdu???

• Autor

Kdyby Kokta doma sem tam umyl nádobí, vyluxoval, nebo si uklidil hračky v pokojíčku, tak by mu jeho prachatej fotřík taky tu Cupru koupil [emoji6]

• Autor

Ale já vím, to dělá ta jeho megatrvalá, že na něj tolik ty samice jdou, připomíná jim asi Johna Lenona [emoji23]

Tady nějakej feromon pro Petrrra.

post-78646-1452003393,0421_thumb.jpgpost-78646-1452003400,4119_thumb.jpg

Pak maj ještě Mustanga 5.0 V8.

Beru od každého jedno, rovnou mi to tam zamluv a slož za mě zálohu.  :kol-28:

Ha ha. S prodavačem jsem hodil řeč a prý kinderauta protiúčtem neberou. Za to prodávají skládačky.

Nehci nic říkat, ale moje Kindercára má nyní hodnotu 250tis ( dle pojišťovny) což bude pořád více než ten Tvůj muzejní kousek. Tvé investice v podobě motosjednotek se do ceny vozu bohužel nezahrnují.  :kol-98:

Tak to si tam honem zaběhni. ( do pojišťovny). To nestálo ani nové. ;-)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.