Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Dnes jsem nevěděl jestli se mám smát, nebo brečet...

V Brně na D1 mají  u OMV 1 litr naturalu za hezkých 32,90 Kč , tak jsem raději natankoval o kousek vedle v Makru za 24,30 Kč/ litr.

Bůhví co tam u OMV mají v palivu, že je to tak drahý ...

To má fakt někdo z managementu v hlavě asi piliny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No když už i v Praze je u OMV Natural 95 za 28 / litr...

Že je to na D1 předražený to vím, ale že o tolik..

Normálně u nich beru, ale tohle je fakt na mě moc, dnes jsem ušetřil na benzínu cca. 450 Kč a to je už docela znát - v podstatě jsem jel zadarmo z Brna do Prahy.

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

ja sem dneska taky bral na prumyslovy u šhellu v praglu za nějakych 28kč nebo kolik, ještě že jsem nabral. pak začalo chcát totálně... hold když potřebuju tak tankuju, jasně že je lepší tankovat za méně peněz.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

:D :D :D :D :D a to sem říkal že 1.2 TSi je sekačka, vše beru zpět je to suepr motor :)

Začínam novú tému týkajúcu sa zmien prichádzajúcich s modelovým rokom 2017.

Keď bude zmien viac, doplním celý zoznam tak ako každý rok palec.gif

Aktuálne je známe len toto:

• 21KT/16 končí výroba 1.2 TSI, aktuálne od 19.februára (února) ho už nie je možné objednávať
  • 22KT/16 nábeh motora 1.0 TSI (3-valec s turbom) v prevedení 85kw
Odkaz ke komentáři

Jdu zvracet a z te flasky cerveneho z Francie to nebude co jsem prave dopil, tak co nam to koncern pripravi u novych spickovych trivalcu za prekvapenicko. Kdo bude ovce a koupi jako prvni aby byl cool a mel super cuper nej novinku. Samozrejme se v motoristickych magazinech dovime jak to nevadi kde budou vycteny zapory puvodnich 1.2 TSI a jen same klady na novinku motoru od Skody.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Jdu zvracet a z te flasky cerveneho z Francie to nebude co jsem prave dopil, tak co nam to koncern pripravi u novych spickovych trivalcu za prekvapenicko. Kdo bude ovce a koupi jako prvni aby byl cool a mel super cuper nej novinku. Samozrejme se v motoristickych magazinech dovime jak to nevadi kde budou vycteny zapory puvodnich 1.2 TSI a jen same klady na novinku motoru od Skody.

Toto je nesprávné uvažování - zapomínáš, že naprostá většina zákazníků nemá o technice nacházející se pod kapotou žádné, nebo skoro žádné povědomí. Tím pádem je jim naprosto jedno, kolik válců má ten křáp od škodovky, či jiné automobilky. Nemůžeš to tudíž brát prizmatem fanoušků do aut, kteří se sdružují třeba tady v pirátském klubu. Je jich mizivé promile. Tak to prostě je. Pro mě je to pro budoucnost ulehčení výběru - auto s tříválcem mi z principiálních důvodů nesmí do garáže, takže můj případný výběr nové škodovky je již velmi omezen.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

NO hlavně je to o penězích, zase bude spousta dalších lidí, co najednou došáhnou na novou Fábii nebo kindera. Když se zeptají, jak to jede, tak jim řeknou že super, pač to má turbo. Když se zeptají,  kolik to žere, tak jim řeknou, že skoro nic, pač to má malej obsah. S tím souvisí i nízké povinné ručení. Ale co hlavně, žádný DPF, žádné AD Blue, možnost ježdění po městě za roh na poštu. No neberte takové auto ;)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Clinte nemyslim si, ze by mel Rapid ci Fabie nebo i Octavie prichodem trivalce zlevnit, to ani omylem. Spis naopak.

Jinak i Thalie od Tve secend Car je ctyrvalec a natrhne te Tve HTP prdel kdykoliv i s hasnutyma svetlama. Tedy ty jsi na trivalce zvyklej. Vcera jsem vezl segru s rodinou. Kufr Rapida pojal cely jeji kocarek a prozoze jsme pak chteli jed s zenou rovnou nakoupit tak jeste basu piv, cestovni tasku, a chladici box. Kdyz jsem je odvezl a oni si meli prelozit kocar do F2 Combi, tak se jim tam sotva vesel damotny kocar. K cemu pak myslivce nechapu. Kinder to je stehovak.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Clinte jaky jed, ja rozdavam jen usmev, stesti a lasku na zdejsim foru i v zivote. [emoji23] [emoji23] [emoji23]

To jen ty poveren SA siris nenavist lez a fales. Snazis se nam nakukat jak jsou Skodovky dobre, ale od toho jsem tady ja KAZATEL, ochrance. Nas neuhranes. [emoji23] [emoji23] [emoji23]

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...