Stringo Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 Já to zrušil hned po prvním zjištění... Jinak já mám doma už taky zpátky svou motorku. Brácha ji u mě zaparkoval [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 Jo to je ta co ti ji jeste nezaplatil. [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 Proto stringo jezdí ve starém tdi Odesláno z mého D5503 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 Tak nějak [emoji23] On se z baráku přestěhoval do bytu a nemá parking. Takže ji dal ke mě a rozhodně se co s ní dál. Teď je nově servis za 10 litrů (gumy, olej, atd.)... Najeto kolem 30000km... Uvidíme co s ní dál. Dál mi za ní prvně 20000,- tak buď si ji nechám a bude to tak, nebo ji střelíme a zbytek beru já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 (editace) Tak budeme spolu jezdit Stringo Motos zklamal, ačkoliv se chvástal, že koupí pro sebe chlapácké GSRo , tak koupil manželce volítanou a stočenou pixlu Němci si teď mnou pařáty radostí Editováno: 10. Duben 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 Nemci ani tak ne jako AAA. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 Jojo, na Motose čekali celej den a jak odešel, radostně si rozdělovali mamon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Duben 2016 Sdílet Vloženo 10. Duben 2016 Jj bude to jeho kasicka Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 Dneska jde spíš o to, jak až moc je to auto v hajzlu. Je jedno jestli to prodá Pepík, nebo Karel. Dneska se nikdo bezproblémového auta nezbavuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 Tak budeme spolu jezdit Stringo Motos zklamal, ačkoliv se chvástal, že koupí pro sebe chlapácké GSRo , tak koupil manželce volítanou a stočenou pixlu Němci si teď mnou pařáty radostí Jestli mě manželka motorku schválí [emoji23] Moc se netvářila, když jsem ji zaparkoval doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 (editace) Dneska jde spíš o to, jak až moc je to auto v hajzlu. Je jedno jestli to prodá Pepík, nebo Karel. Dneska se nikdo bezproblémového auta nezbavuje. ale tak zbavuje, se mrkni po netu. kdo je trošku majetnější, tak si koupí nějaký supersport na 6 měsíců a bere si zase novej... běžná praxe. to samý i u téhle střední třídy. Editováno: 11. Duben 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 Ja jsem nizka trida. Ja se zbavuji auta az po te co prestane jezdit. Coz pri dnesnich autech netrva zas az tak dlouho. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 motos prodá supa a koupí tohle za státní peníze na dotaci od Andreje https://www.facebook.com/AudiCzechRepublic/posts/1380949351931367 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 Chlapi, dubnový "Čaj o páté" pravděpodobně opět nezvládneme, mám teď nějaké jiné starosti a problémy (ne s autem). Jakmile to bude vypadat reálně, dám vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 tak 14.4 kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 Joo, zena ho nechce pustit. Pry uz toho ma dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 Tak ho uděláme v Chomutově... Jsem zase na EPRU [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 stanmaruv ikarus v akci https://www.facebook.com/KOTRHUN/videos/1066225693436271/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 14této by šlo a Chomutov mám za kopcem a chrochtáka už mám taky konečně doma. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 No je to raketa vysolit 200 papouchů. Holt X5 není pro každého Rádiuse Tvl ja ti za 200tis sezenu nove auto s klimou, dalkacem a metlou! Me rict 200tis za prevodovku (ps na feldu me stala 1500Kc), tak jim prorvu tim autem vylohu a reknu drobny si nechte z nahradnich dilu.Asi vpredu nad 70km/h to dela vrn vrn vrn. Je jedno jestli jedes na kvalt nebo neutral, je fuk jestli zatacis nebo ne. Cim jedes rychleji tak to dela casteji vrn vrn vrn.Asi mas zavirovanej sound generator, ze tys to napojoval na ntb s wydlema. První ochutnávka. Mas podpis Harise Forda?Jj. Už je doma 1.6 74kw automat.Hele a jak jsi to sehnal? Napis mi sz.Klasika hydro. A ta 1.6ka s tím docela cvičí. Jinak normál po 1 majitelce, jako nové z Němec. ;-)Si dovezl sam?A vsimete si prosim kolik ta Thalie najela. Jooo tam kde Koncern konci, Thalie teprve zacina. [emoji1]Tak to je podvod, je stocena min o 200tis Můj tchán, má kindera a nereklamoval vůbec nic, je maximálně spokojen. Já myslím, že se v tom moc šťouráme Odesláno z mého D6603 pomocí Tapatalk A umi nastartovat?jj přítelkyně ho má firemní a je to pro 4... ale je možný, že tam mají nějaký různé výbavy CC nebo se to dá dokoupit.Ty mas pritelkyni?Dneska jde spíš o to, jak až moc je to auto v hajzlu. Je jedno jestli to prodá Pepík, nebo Karel. Dneska se nikdo bezproblémového auta nezbavuje.Tak tak, uz z autosalonu vyjizdi vrak.Chlapi, dubnový "Čaj o páté" pravděpodobně opět nezvládneme, mám teď nějaké jiné starosti a problémy (ne s autem). Jakmile to bude vypadat reálně, dám vědět.Clinte ale to je starim, kdyz nestoji, tak se fakt za tyden neprobere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 Gumicka pry stoji desitku. Davam to sem hlavne pro Peetra jako inspiraci. Ja tu Dacku snad fakt koupim a pak ji budu opravovat sam Tos rikal mi Clint, ze u 02 to mel kvuli autonehodam a odeslo mu auto, tak u 03 to ma kvuli odhaneni zavad a autonehody se nejak opravej. Pry vrzajici poloosa je neopravitelna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 Oktavka nalezena http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/123440-1,8-TSI-Spotřeba-motorového-oleje#entry2150418 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 Varuju vás i tady - bez milosti tam budu mazat jakékoli příspěvky mimo téma, což už jsem udělal. Speciálně to platí pro technického ignoranta Radiuse a koktu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 (editace) pawouku dej se do klidu, už ani se nemužu zeptat kde to koupil. za chvíli tady na foru budeš sám. vím pravděpodobně jaká je to oktávka, plive mu to olej z vejfuku a je to modrá barva.. to není klintova. Editováno: 11. Duben 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Duben 2016 Sdílet Vloženo 11. Duben 2016 A co je tady mimo tema? Abych byl v obraze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky