Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

No pravdu máš částečně, Pancho to řekl správně, některé barvy jsou na to lepší a některé špatné a k těm patří zrovna stříbrná metla. Mám známého lakýrníka a mluvili jsme spolu o tom, záleží na množství pigmentu v barvě.

• Autor

Ale zprasit se dá i černá, to je jasný :)

Jedina modra je dobra.

bratr když měl ještě scouta, tak to lakovali a nebylo to vůbec poznat. jde o to kdo to dělá..

Jinak seatek opravenej, mezi krytem předního brzdového kotouče a náboji se zasekli kamínky z cesty. Doporučení: dát auto do garáže a nejezdit s ním, protože ti tam může vlétnout kamínek :D :D

takže ty vaše vtipy o tom,že sem něco zkurvil a cupra není na okruh, není pravda ;) hold tak to je.

Upraveno od kokta7

Petře myslíš tu tvojí pemprs modrou? Si se rychle otrkal v práci nebo píšeš ze záchodu.

Kokto a nebylo to tim že jsi s tím lítal na okruhu v kačírku a ještě při tom utrhl kolo.

Kurňa. Dorazil poslední tuning balíček na Forda. O víkendu budu montovat a hned z toho bude bussines class vignale. RZ už také jsou a jak jinak než kmotrovské.

• Autor

No ale

Jedina modra je dobra.

No ale modrá race a ty máš jestli se nepletu tu buzerantskou modrou - blue oyster :D

Nene Petr má modrou pro skoro chudé je v ní půl dávky Race modré a půl bílé pro totálně chudé.

No pravdu máš částečně, Pancho to řekl správně, některé barvy jsou na to lepší a některé špatné a k těm patří zrovna stříbrná metla. Mám známého lakýrníka a mluvili jsme spolu o tom, záleží na množství pigmentu v barvě.

Neni to jen o tom staci když jinak polozis smer zrna barvy. Uhel pistole A je to jiné. A stříbrná nema 7 odstínů .ale daleko vice.daleko a desitky pododstinu. Takze v důsledku hledá a ten zpráv jej odstín v treba 80 vzorniku.odstíny stříbrné

Odesláno z mého ASUS_Z00AD pomocí Tapatalk

Upraveno od PANCHO

• Autor

Já to tušil [emoji6]

Jo jo

Odesláno z mého ASUS_Z00AD pomocí Tapatalk

Tak já půjdu do rusty....

Super Avatar Pancho [emoji6]

Avatar zde dela osobnost. Tennkdo jej stale meni pak neni osobnost a s image tacina vzdy od znovu. Tady fiky tomu abych neco precetl vidim hned, ze kdyz mam cerveno pred ocima je to Pawouk, kdyz modro je to Motos atd.

Jo jenže mne zmizel.nebo aspoň ho nevidim

Vzal si dovolenou [emoji1]

taky si musím dát nějaký španělský avatar! sláva autorizákum

Asi jo

Ja si dam Rumunskej avatar. Protoze takova Dacia AS vubec nepotrebuje.

Jo jo, opravovat něco u Dacie se vůbec nevyplatí, ta je stavěná aby po koupi se začala samovolně rozpadat, sice nic neodchází vadou montáže (ani technologickou chybou, protože jde o desetileté ověřené komponenty že Žigula), ale rozpadá se to lineárně celkovým stavem, takže jakmile přijde první problém, nemá smysl to opravovat, protože to je ve stejném stavu celé [emoji23]

Jé ty jseš vtipnej, a hned po ránu.

Já už mám skoro poledne... Jinak spolupracovník si koupil před rokem Dustera v té TOP výbavě (nějak jsem nepochopil co u nich ta top výbava znamená, má volant, přední el.okna, výhřev zrcátek a klimatizaci a nějak něco navíc jsem nezahlédl). No a jak říkám, ověřené komponenty nic revolučního, minimum elektriky, minimum všeho... Po 50000km interiér ošoupaný, lak vybledlý, nevím všechno praská a vrže... Nějak mu to nevadí, měl před tím Favorita, já bych si tohle nikdy nekoupil, to radši něco jetého za ty peníze...

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.