motosman Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Tak to se Pawouka musím zastat. Vždy si objednává nějaké ekoveget jídla. Pořádnou flákotu, vidí jen u nás. Jináč příští týden mám fofr, ale snad to nějak dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Jsem celkem zmatenej, pač každej vč. Oziho máte jiné nároky a já mám ten tejden taky uplně jinak. Tak nevím, co z toho dám dohromady, mrksnu to na papír A to jsme mužský. Představ si, kdyby se na datu měly domluvit ženský..... to by bylo teprve něco ! 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Tak to se Pawouka musím zastat. Vždy si objednává nějaké ekoveget jídla. Pořádnou flákotu, vidí jen u nás. Jináč příští týden mám fofr, ale snad to nějak dopadne. To je racionální uvažování - ty vaše flákoty bych žral týden. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Neni pravda, kdyby ses trochu snazil a vic trenoval tak bys to zvladl. Jen ze dnes uz je to jedno z klubu se stava klub dietaru a susenek. Poradna pecena kolena, Arlovo klobasky, hambace atd. uz nikdo nechce ani videt. Jen soja, Tofu, varena kurata, varene ve vode uplne vsechno. Nejak tedy nemam motivaci abych prijel [emoji3] Odeslano postovnim holubem jmenem Pepik 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Nemám důvod se takto přežírat. A neboj, není to kvůli tomu, že bych držel nějakou dietu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Jednu motivaci bych měl. FORD. Nyní po velkém servisu za směšný peníz. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Já se taky nepřežírám...je zdravější jíst průběžně celý den [emoji3] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Jednu motivaci bych měl. FORD. Nyní po velkém servisu za směšný peníz. ;-)To je fakt, nebo ironie [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Jednu motivaci bych měl. FORD. Nyní po velkém servisu za směšný peníz. ;-) Prodáváš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Nn. Koupil jsem. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 To je subjektivni. Treba ja snim pul kurete a neprijde mi ze bych byl prezranej. Nekdo sni ctvrtku a mysli si, ze tyden nemusi jist. Jedine trening dela mistra. Ty dietu opravdu drzet nemusis. Ale muzes ted klukum prednaset o brokolici +50g hoveziho uvarene ve vode bez soli a bez niceho jak je to vyborne a jak vlastne jeste usetri. Misto kofoly jen rajcatova stava. No to bude sraz. [emoji23] Odeslano postovnim holubem jmenem Pepik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Twl, takový sajrajty nejím. Kdes na to přišel? S tím Fordem mi to nějak uniká. To myslíš toho Fusiona? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 No jasně. Zatím spokojenost i se servisem. Tak uvidíme, jak bude sloužit. Jinak v servisu tenhle automatickej typ viděli poprvé. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Jinak v servisu tenhle automatickej typ viděli poprvé. Ehm, to nezní příliš optimisticky. Navíc automaty od Fordu nikdy nebyly nějak extra spolehlivé... Alespoň u Mondea ne. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Oni mají více typů. Tenhle by měl být v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Vyckej casu jako Ford vlaku. [emoji23] Pawouku az se rozpovida Ozi s Panchem co ted jedi. Rad budes vzpominat na nase kolenozroutske seance. [emoji23] Odeslano postovnim holubem jmenem Pepik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Petrrrře vypni si toho Pepíka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Muj pepik uz je davno vyplej. Sve si uz odmakal. Bude to dlouhych 6 mesicu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 To je hrozná kraviny, bych ty Tapatalky zakázal. To ti uživatelé na tom telefonu nevidí, že to tam háže tu dementní hlášku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 v nastavení to vidíš jinak ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Něco pro šetřílky: http://www.chytrakara.cz/v3?utm_source=Facebook&utm_medium=Social+Adv&utm_campaign=Chtr%C3%A1K%C3%A1ra+-+test&utm_content=AdSet+8%3AAd+103 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 v nastavení to vidíš jinak ne.Ale je to vidět i na TapaTalku... při každé aktualizaci se to zapne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Já mám VIP verzi a nezapíná. U jiných verzí nevím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Květen 2016 Sdílet Vloženo 16. Květen 2016 Mě jakmile přijde update, hned se to aktivuje a musím to v nastavení vypnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2016 Mně to naštěstí nepíše [emoji6] Odesláno z božské Sony X-peria Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky