Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jo takhle to dopadne když se motor podívá jen do 2.5tis.otáček a paní si pochvaluje jak je motor tichý.

musel jsem jet vyhnat pavouky. :-)

Jo pavouci, to jsou pěkný svině. :kol-46:

Vloženo

Stringo já v tom taky problém nevidím ale to protože nemám čárku mezi nohama. :-D

Pavouku ty sfině:-) zejtra jedu pro ten zázrak vif a to bude abych je nevyhnal naleju tam celou láhev :-:-)

• Pozitivní 1
Vloženo

Tak zejtra konečně pro nové čelní okno.

fízlove na mě házejí bobek asi se bojí že bych to na ně hodil, tak to budu muset dát ze svého připojištění.

Vloženo

Petře ty mně taky víš co ;-) neser.

Já se vifu zatím vyhýbal ale u fabule to asi jinak nepůjde zítra budu celý den bez chrochtáka tak budu Fabií dopovat VIFem a točit do červena tak snad to pomůže. Paní se dneska vrátila z práce a zase z toho měla vánoční stromek.

Vloženo

Zanešenej katalyzátor, nutno ho pořádně vypálit. :kol-46:  Anebo motor před smrtí. Zkus to pro zajímavost někde napíchnout, co tam bude za závady. Ono také mohlo něco odejít. Motor necuká? Na volnoběh to běží hladce?

Vloženo

Tak zejtra konečně pro nové čelní okno.

fízlove na mě házejí bobek asi se bojí že bych to na ně hodil, tak to budu muset dát ze svého připojištění.

ty tvoje TDI máš čím dál víc v servise.

Vloženo

Jo ráno to jedu nabodnout ale tuším že to bude opět přisraná škrtící klapka a egr .

Motor na volnoběh houpe ale jen když se to rozsvítí jinak motor jede v pohodě olej nežere.

Vloženo

Jo ráno to jedu nabodnout ale tuším že to bude opět přisraná škrtící klapka a egr .

Motor na volnoběh houpe ale jen když se to rozsvítí jinak motor jede v pohodě olej nežere.

Tak vyčistit a provést základní nastavení.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...