Pawouk Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 Jo takhle to dopadne když se motor podívá jen do 2.5tis.otáček a paní si pochvaluje jak je motor tichý. musel jsem jet vyhnat pavouky. :-) Jo pavouci, to jsou pěkný svině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 Stringo já v tom taky problém nevidím ale to protože nemám čárku mezi nohama. :-D Pavouku ty sfině:-) zejtra jedu pro ten zázrak vif a to bude abych je nevyhnal naleju tam celou láhev :-:-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 Hlavně to nepij, to by jsi se asi zakuckal !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 Twl, se ti rozpadne motor. Paříž zakázala vjezd autům starším dvaceti let. A omezení bude přísnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 S tím souhlasím. Takhle starý auta jsou samá díra a při stavu jejich silnic a hladiny vody by je utopili. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 (editace) Mě neee ;-) Dneska s paní v ústí na steaku Editováno: 2. Červen 2016, autor: Barbossa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 To já včera podpořil Řízkárnu. Měli výročí 46 bomby od ledna a 5 spálené auto. Jaky vždy půl kilový řízek s br.salátem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 Tak steaky měli jen 300g ale za lidovou cenu 220ká. A byly fakt dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 Drahý.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 Kapitan uz se napil rumu jinak by napsal "mně". To jen tak, kdyz se tu po MNE vozite take s cestinou. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 VIF leju do obou aut uz davno. Prinos snad poznam az po letech. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 Tak zejtra konečně pro nové čelní okno. fízlove na mě házejí bobek asi se bojí že bych to na ně hodil, tak to budu muset dát ze svého připojištění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 Petře ty mně taky víš co ;-) neser. Já se vifu zatím vyhýbal ale u fabule to asi jinak nepůjde zítra budu celý den bez chrochtáka tak budu Fabií dopovat VIFem a točit do červena tak snad to pomůže. Paní se dneska vrátila z práce a zase z toho měla vánoční stromek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 Jj, az pujdes na new emision oni ti ten stromek pekne vysvetli i kdyz uz nebude svitit. [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 Zanešenej katalyzátor, nutno ho pořádně vypálit. Anebo motor před smrtí. Zkus to pro zajímavost někde napíchnout, co tam bude za závady. Ono také mohlo něco odejít. Motor necuká? Na volnoběh to běží hladce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 Na kat jsou taky vodičky. Ale bylo by to zajímavé napíchnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 Tak zejtra konečně pro nové čelní okno. fízlove na mě házejí bobek asi se bojí že bych to na ně hodil, tak to budu muset dát ze svého připojištění. ty tvoje TDI máš čím dál víc v servise. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 Jo ráno to jedu nabodnout ale tuším že to bude opět přisraná škrtící klapka a egr . Motor na volnoběh houpe ale jen když se to rozsvítí jinak motor jede v pohodě olej nežere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 Jo na TDI se lepí poslední dobou smůla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 Jo ráno to jedu nabodnout ale tuším že to bude opět přisraná škrtící klapka a egr . Motor na volnoběh houpe ale jen když se to rozsvítí jinak motor jede v pohodě olej nežere. Tak vyčistit a provést základní nastavení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 jj slivovice na to bude dobrá a ještě se ožereš. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Červen 2016 Sdílet Vloženo 2. Červen 2016 Chlapci, je na EGR ventilu na přírubách těsnění, tmel nebo je to kov na kov? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 3. Červen 2016 Sdílet Vloženo 3. Červen 2016 Tesneni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Červen 2016 Sdílet Vloženo 3. Červen 2016 LucasCZE a mohl bys mi sehnat čísla těch těsnění? ...tuším že máš ETKU [emoji4] BKD 103kw 2.0TDi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky