Petrrr Vloženo 23. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2016 Clintovi vzdy vsechno funguje, se vsim je spokojen, nic mu nevadi, ma vse nejlepsi. [emoji3] 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 23. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2016 Šťastný to člověk tak mu to přej a nezáviď 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 23. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2016 Já jsem na Moravě pinďouri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 23. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2016 Tak do sklípku a nevylejzat!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 23. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2016 Houby sklípek. Cpe se Štramberskýma ušima... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 23. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2016 A vinem pro Prazaky. Specialni odruda. S kolou je pry nejlepsi. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 24. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2016 Ví někdo jak na PC zobrazit na foru "můj obsah"? Byla to moje nejčastější volba, abych prolejzal jen vlákna, kde jsem psal. Teď jsem to zapnul a to forum je uplně překopaný sakra! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 24. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2016 Stojí to teď za howno... Aneb když něco funguje, je třeba to rozesrat... jako všude jinde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2016 Activity a pak unread content. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2016 Musím vymyslet nějaký termín srazu. Tentokrát všem zavolám osobně, tak si promyslete dopředu nějaké výmluvy [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2016 Tak brácha je s úžasným superkoktovým Leonem v servisu s poruchou klima a nemůžou přijít už dvě hodiny, kde je závada. Vypadá to na elektroniku a je týden po záruce [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 26. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2016 To jsem zvědav co na to kokta - že by se mu jeho modla taky sypala ? Není přece možná, to jen škodárna je šunt přeci.... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2016 Všechno je dneska šunt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2016 njn má si dát prodlouženou záruku, ale třeba mu vezmou kulanci. ne naše modla se nesype a zatím jezdí. hold moderní auta a škoda jsou šunky no, podobnej model nemá v nabídce ani VW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2016 Jenže to není tím, že by to bylo nějaké extra auto, ale protože se Seat koncernu prodává nejhůř a tak potřebují zvednout prodeje [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2016 (editace) Jinak má problém jako Klint, takže ty vaše sračkoidní klapky a klint z toho dělá noční muru, když ten stejnej problém měl i u své oktavie a to ji měl měsíc hold naštve no = řešení delší záruka Petr Špalek pro SEAT LEON 5F Česká republika 15 min · Tak mám měsíc po záruce a první problém :-( Špatně mi chladí klimatizace (automatická). Řekl bych, že z levého výdechu fouká studený vzduch, ale z ostatních (středové a pravý) už jen vlažný. Byl jsem s tím dneska v servisu (Pyramida), náplň je o.k., kompresor běží, ale zřejmě odešla nějaká klapka. Prý budou muset rozebrat palubní desku (z toho samotného mě jímá hrůza, protože to podle mě už nikdo nedá dohromady jako z výroby :-/ ) a zjistit, co tam odešlo. Jsou tam údajně čtyři klapky. Zajímá mě, jak se k tomu Seat postaví, když je to tak krátce po záruce. Máte někdo zkušenost? Editováno: 26. Červenec 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2016 (editace) 13 minutes ago, Stringo said: Jenže to není tím, že by to bylo nějaké extra auto, ale protože se Seat koncernu prodává nejhůř a tak potřebují zvednout prodeje nejdřív si o tom něco nastuduj a pak piš(jestli ti přijde málo ,že běžnej řidič s tím jezdí kolem 8-9 minut Nordschleife) ani audi S3 či golf clubsport nemá možnost z výroby mít velké 4 pístkové brzdy nebo si je můžeš nechat dodatečně dodělat. o tom že zadní náprava sedí díky odklonu jak přibitá. a to že se to málo prodává je dobře, cena byla dole se podívej kolik ze začátku stála O3 RS a kolik stojí teď, ten rozdíl ceny je šílenej. Editováno: 26. Červenec 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2016 Ale to je jen kvůli tomu, aby se Seatu zvedly prodeje. Myslíš si, že by koncern jen tak aniž by z toho nechtěl mít nějaký užitek, nechal Seat vyrábět něco lepšího než preferované VW nebo Audi které mají ve všem prioritu??? Snes se nohama na zem Marku [emoji6] Cupra je povedená, o tom žádná, ale je to cílené ze strany VW... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2016 však pro cíleného zákazníka super ne? co si dělá VW, mě je v celku jedno. já jejich akcie nakoupené nemám a další menší výhoda, co se méně prodává, to je méně obvyklé tam venku na zemi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2016 Kurva kde najdu ty moje aktivity a nastavim to aby to fachalo kokto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2016 co fachalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2016 Obsah ktery sleduji voe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2016 Koukám, debata na úrovni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2016 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2016 Uz jsem si to nasel. Ja myslel ze je to na TT a ono je to primo na foru. A to ten filtr se nastavi trvale a nebo na to budu muset pokazde najizdet?Pawouku, vsak jsme tu sama inteligence. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky