stanmar Vloženo 29. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2016 Vzhledem k politické situaci v Evropě raději trénuji dopředu ranní pozdrav čelem k Mekce. Ale jenom na vodě, protože to jinak tlačí do kolen... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 29. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2016 Ty umíš chodit po vodě?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2016 Zase špatně. Máš nečisté prkno od bezvěrců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2016 Jinak hlásí obrovské problémy na cestě na jih. Němcům začínají prázdniny a ve Slovinsku bude Putin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2016 A ty kurvy bruselský nám od 2019 zruší natural95. Místo něj bude E10. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 29. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2016 No to jsem taky slyšel, asi přejdeme na N98. Oni tam maj fakt starosti, že by z toho jeden střílel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 29. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2016 před 28 minutami, Sabiza napsal: Ty umíš chodit po vodě?! No jistěééé ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2016 Tadyhttp://auto.idnes.cz/benzin-natural-e10-0zk-/automoto.aspx?c=A160729_112558_automoto_fdv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 29. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2016 před 7 minutami, stanmar napsal: No to jsem taky slyšel, asi přejdeme na N98. Oni tam maj fakt starosti, že by z toho jeden střílel... Samozřejmě že mají starosti. Mocné petrolejové společnosti, které tahají benzín potřebují na něčem vydělávat a jelikož je výroba E10 levnější, tak bych to neházel pouze na jednu stranu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 29. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2016 (editace) Před hodinou, motosman napsal: Jinak hlásí obrovské problémy na cestě na jih. Němcům začínají prázdniny a ve Slovinsku bude Putin. No snad mají pravdu že všichni pojedou na jih já totiž pojedu v neděli na západ skrz DE směr domov. A zasloužený 3 týdny dovolený. Editováno: 29. Červenec 2016, autor: Barbossa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2016 S tím benzínem, to je masakr... Jsem zvědavej na co budou jezdit veterány, zahradní traktůrky, sekačky apod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2016 Nafty se to netýká [emoji23] Ale mám strach o mašinu. Myslím že začnu potom brát 98 nebo 100 a nechám upravit na toto palivo předstih. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2016 ty už ted nebereš do mašiny 98? to ti musí jet jak sekačka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2016 Kokto, ty motory na to nejsou primárně stavěné, já mám v papírech výslovně napsáno, že jiné palivo než N95 není dovoleno... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2016 Kdo tady psal o druhem diteti a milence? Protoze jsem stale plnokrevnik v nejlepsich letech ( narozdil of Clinta) tak druhe je na ceste v listopadu. No a na milenky neni cas - cas na milenky ma jen Pancho, ktere mu vydelavaji. [emoji3] No Rapid Stringo se mne rozhodne libi vice nez nejaka posrana F3 s prerostlima prednima svetlama a nabouranym ( jak rika Motos) zadkem. Pravda, jsou pohledy nektere uhly pohledu co se mi libi mene, ale ja vzdy uprednostnuji uzitnou hodnotu pred vyzazi. Mne je totiz u prdele jestli ma bezne auto radoby sportovni sedacky, radoby sportovni podvozek, placatej volant nebo 18" kola. Az budu kupovat sportak nebo vykonne auto pak me to zajimat bude jinak to jde mimo me. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2016 ja leju i vervu do sekačky, protože sem línej tankovat něco jiného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 29. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2016 (editace) Petře ty samče to jsem byl já. Tak snad ti to bude aspoň podobné a ne šéfovi nebo mě a nikomu Znás. Milenky ty přijdou až ti začnou růst chlupy na prsou a nebo budeš muset začít chodit na ryby a v horším případě až ti vypadají vlasy na hlavě. A podle toho co píšeš tak nám závidíš sportovní podvozek, sedáky a 18" kola. tak když budeš hodnej tak ti ten můj šuplík za dva roky prodám za rozumné peníz akorát si budeš muset koupit ten placatej volant a nebo ukecat klienta. Editováno: 29. Červenec 2016, autor: Barbossa 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 29. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2016 Kokto vervu jsem koupil ženě do F1 a prej jak ho má v kufru hned to líp jezdí  Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2016 No stringo a co si teda nakonec koupil. Nebo mi neco uteklo? Tu tvoji dehtovou tuzingovou O2 po 4 havariich si nech pokud myslis ji.A Clint ma sice dehta co s nim jezdi za 4.5 ale jeho vnitrni organy ma naklepane jsko rizky. Pater ma kazdy obratel jinde. A t auta se sklada pul hodiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2016 http://www.autoforum.cz/zajimavosti/ridic-golfu-ukazal-svetu-proc-jsou-skody-u-nekterych-tak-popularni/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2016 to je zase článek, myslím že tohle bys ani do mbéčka nenarval. na to bys potřeboval valník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2016 Tak mám dnes za sebou 300 km na mašině a přiznám se, že toho mám docela akorát. Byl jsem na srazu v Kladrubech. Účast cca 800 motorek. Paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2016 no jo musíš víc cvičit abys mohl klopit zatáčky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 30. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2016 No stringo a co si teda nakonec koupil. Nebo mi neco uteklo? Tu tvoji dehtovou tuzingovou O2 po 4 havariich si nech pokud myslis ji.A Clint ma sice dehta co s nim jezdi za 4.5 ale jeho vnitrni organy ma naklepane jsko rizky. Pater ma kazdy obratel jinde. A t auta se sklada pul hodiny. Zatím nic. Musím vydržet do ledna. Zařídím se podle manželky v práci. Až bude po zkušebce. Potom bych rád sehnal solidního focuse 1.6 ecoboost. Nejlépe 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2016 aby z nás nebyl focus klub 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky