Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

před 7 minutami, stanmar napsal:

No to jsem taky slyšel, asi přejdeme na N98.

Oni tam maj fakt starosti, že by z toho jeden střílel...

Samozřejmě že mají starosti. Mocné petrolejové společnosti, které tahají benzín potřebují na něčem vydělávat a jelikož je výroba E10 levnější, tak bych to neházel pouze na jednu stranu. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, motosman napsal:

Jinak hlásí obrovské problémy na cestě na jih. Němcům začínají prázdniny a ve Slovinsku bude Putin.

No snad mají pravdu že všichni pojedou na jih já totiž pojedu v neděli  na západ skrz DE směr domov. A zasloužený 3 týdny dovolený.;)

Editováno: , autor: Barbossa
Odkaz ke komentáři

Kdo tady psal o druhem diteti a milence? Protoze jsem stale plnokrevnik v nejlepsich letech ( narozdil of Clinta) tak druhe je na ceste v listopadu. No a na milenky neni cas - cas na milenky ma jen Pancho, ktere mu vydelavaji. [emoji3]

No Rapid Stringo se mne rozhodne libi vice nez nejaka posrana F3 s prerostlima prednima svetlama a nabouranym ( jak rika Motos) zadkem. Pravda, jsou pohledy nektere uhly pohledu co se mi libi mene, ale ja vzdy uprednostnuji uzitnou hodnotu pred vyzazi. Mne je totiz u prdele jestli ma bezne auto radoby sportovni sedacky, radoby sportovni podvozek, placatej volant nebo 18" kola. Az budu kupovat sportak nebo vykonne auto pak me to zajimat bude jinak to jde mimo me.
Odkaz ke komentáři

Petře ty samče :worthy to jsem byl já. Tak snad ti to bude aspoň podobné a ne šéfovi nebo mě a nikomu  Znás.

Milenky ty přijdou až ti začnou růst chlupy na prsou a nebo budeš muset začít chodit na ryby;) a v horším případě až ti vypadají vlasy na hlavě. 

A podle toho co píšeš tak nám závidíš sportovní podvozek, sedáky a 18" kola. tak když budeš hodnej tak ti ten můj šuplík za dva roky prodám za rozumné peníz akorát si budeš muset koupit ten placatej volant a nebo ukecat klienta. 

Editováno: , autor: Barbossa
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

No stringo a co si teda nakonec koupil. Nebo mi neco uteklo? Tu tvoji dehtovou tuzingovou O2 po 4 havariich si nech pokud myslis ji.
A Clint ma sice dehta co s nim jezdi za 4.5 ale jeho vnitrni organy ma naklepane jsko rizky. Pater ma kazdy obratel jinde. A t auta se sklada pul hodiny.

Odkaz ke komentáři

No stringo a co si teda nakonec koupil. Nebo mi neco uteklo? Tu tvoji dehtovou tuzingovou O2 po 4 havariich si nech pokud myslis ji.
A Clint ma sice dehta co s nim jezdi za 4.5 ale jeho vnitrni organy ma naklepane jsko rizky. Pater ma kazdy obratel jinde. A t auta se sklada pul hodiny.

Zatím nic. Musím vydržet do ledna. Zařídím se podle manželky v práci. Až bude po zkušebce. Potom bych rád sehnal solidního focuse 1.6 ecoboost. Nejlépe 2014
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...