Pawouk Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 před 8 minutami, Clint napsal: Kdo tě táhnul na špagátě? Jsem to chvilkama tlačil. Nicméně s lítostí koukám na stav tachometru, dnes už tam přes 94 tkm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 Hodně našich soudruhů jsem dnes obvolal, se všemi jsem mluvil. Jen Kokta ne. On prostě telefony řediteli nezvedá, buď ze strachu, že budu něco chtít, nebo jsem mu úplně u prdele a nebo se bojí telefonovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 Pawouku koukni na nové vydání AE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 No jo. To by mu mel jeste nekdo rici ze plati vsem veceri a kofolu a jeho pritelkyne, manzelka je vsem k dispozici. [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 Jojo, jedinou výjimku měl Kokta, ten přítelkyni nemá, je ještě panic. Tak nabízel všem svojí prdel, ale nikdo neměl zájem. [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 před 6 minutami, motosman napsal: Pawouku koukni na nové vydání AE. A co konkrétně myslíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 Oleje, paliva, oleje. Teď jsem ho prolít, ale nečetl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 Aha, na netu je ovšem poslední číslo 6. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 Takovej Sanek tu taky nebyl ani nepamatuji. Kdyz chci mozna jed zrovna na Moravu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 Tak on to asi tuší, že bys mu vychlastal sklípek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 Jo v zime tu bude pecenej varenej. [emoji3] A ted se tu radeji neukazuje. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 Už tu dlouho nebyl ten Petrrrův "jed" Už chápu, proč sedí pod kamerou, pod schody u kopírky. Za rok nebyl schopen pochopit, že se na konci píše "t".Možná už nebude u kopírky, ale příští měsíc mu přestěhují židli na hajzl [emoji1] Odesláno z mého SGP712 pomocí Tapatalk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 před 1 hodinou, Clint napsal: Co ten Sabiza? Docela se tu uhnízdil a rozkecal. Řekl mu už někdo o jeho povinnosti se fyzicky ukázat na srazu? Jsem šílenej podpantoflák. A hlavně, pokud to nebude v okolí Cajzlu, nikam nejedu. Jsem línej jako prase, auto mám před rozpadnutím, služebním nepojedu jinak mi někdo rozbije držku za to, čím čas od času musím jezdit. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 [emoji23] [emoji23] [emoji23] Dobre no, nachytal si me. Po flasce vina uz me nenapadaji ani vymluvy. [emoji3] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 [emoji23] [emoji23] [emoji23] Dobre no, nachytal si me. Po flasce vina uz me nenapadaji ani vymluvy. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 Koukám, že flaška vína i zdvojuje příspěvky. Oh, mocný to mok! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 To Petrrr dělá schválně, vypadá to že zase prolil nejméně 2 lahvinky nějakého Chilského vína a při tom určitě myje nádobí a čeká ho ještě vyžehlit koš prádla než půjde do postele [emoji23] 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 Jo ten Merlotek ma silu. Osvezuje mysl, telo a najednou je mi fuk ze v praci nestiham termin. A jeste si clovek pochutna. Tady sou ale sami Prazaci a to oni nemohou pochopit, pac pijou jen tu svoji odrudu. Jak ze se jmenuje. Jo " PRO PRAZAKY". [emoji3] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 Ty vole Stringo. Ty si odbornik. Citis to az v Plzni. Opravdu piju Chilsky Merlot. To jsou ty nadpozemske schopnosti diky nadlimitnim davkam radonu. Neumis kreslit trubky? Potreboval bych kurva helfnout nebo se z toho brzo poseru. Poslu ti to emailem. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 Pošli , já na to kouknu a bude to lítat jedna dvě [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2016 Krypton potrebuji. Zapiju to Red Bullem a PC nebude stihat modelovat 3D.Stringo nebud svine a kousek jim z tech tyci ulom. Nebo treba co ti cestou v praci cvrnkne radioaktivniho do nosu. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Chilský Merlot? Tos koupil někde v Lidlu za 60 korun, ne? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 To chlastá s Vencou na nádraží, kupujou to za deset korun v bistru [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 2. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2016 Já si to myslel, ale nechtěl jsem ho urážet. Bojím se ho. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky