Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
před 8 minutami, Clint napsal:

Kdo tě táhnul na špagátě? emoji23.png

Jsem to chvilkama tlačil. :kol-48:  Nicméně s lítostí koukám na stav tachometru, dnes už tam přes 94 tkm. :blink:

Vloženo

Hodně našich soudruhů jsem dnes obvolal, se všemi jsem mluvil. Jen Kokta ne. On prostě telefony řediteli nezvedá, buď ze strachu, že budu něco chtít, nebo jsem mu úplně u prdele a nebo se bojí telefonovat...

Vloženo

Jojo, jedinou výjimku měl Kokta, ten přítelkyni nemá, je ještě panic. Tak nabízel všem svojí prdel, ale nikdo neměl zájem. [emoji23]

• Pozitivní 2
Vloženo

Už tu dlouho nebyl ten Petrrrův "jed" Už chápu, proč sedí pod kamerou, pod schody u kopírky. Za rok nebyl schopen pochopit, že se na konci píše "t".
Možná už nebude u kopírky, ale příští měsíc mu přestěhují židli na hajzl [emoji1]

Odesláno z mého SGP712 pomocí Tapatalk

• Pozitivní 1
Vloženo
před 1 hodinou, Clint napsal:

Co ten Sabiza? Docela se tu uhnízdil a rozkecal. Řekl mu už někdo o jeho povinnosti se fyzicky ukázat na srazu? emoji6.png

Jsem šílenej podpantoflák. A hlavně, pokud to nebude v okolí Cajzlu, nikam nejedu. Jsem línej jako prase, auto mám před rozpadnutím, služebním nepojedu jinak mi někdo rozbije držku za to, čím čas od času musím jezdit. :D

• Pozitivní 2
Vloženo

To Petrrr dělá schválně, vypadá to že zase prolil nejméně 2 lahvinky nějakého Chilského vína a při tom určitě myje nádobí a čeká ho ještě vyžehlit koš prádla než půjde do postele [emoji23]

• Pozitivní 2
Vloženo

Jo ten Merlotek ma silu. Osvezuje mysl, telo a najednou je mi fuk ze v praci nestiham termin.
A jeste si clovek pochutna. Tady sou ale sami Prazaci a to oni nemohou pochopit, pac pijou jen tu svoji odrudu. Jak ze se jmenuje. Jo " PRO PRAZAKY". [emoji3]

• Pozitivní 1
Vloženo

Ty vole Stringo. Ty si odbornik. Citis to az v Plzni. Opravdu piju Chilsky Merlot.
To jsou ty nadpozemske schopnosti diky nadlimitnim davkam radonu. Neumis kreslit trubky? Potreboval bych kurva helfnout nebo se z toho brzo poseru. Poslu ti to emailem.

• Pozitivní 1
Vloženo

Krypton potrebuji. Zapiju to Red Bullem a PC nebude stihat modelovat 3D.
Stringo nebud svine a kousek jim z tech tyci ulom. Nebo treba co ti cestou v praci cvrnkne radioaktivniho do nosu. [emoji23]

• Pozitivní 1
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...