Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Hodně našich soudruhů jsem dnes obvolal, se všemi jsem mluvil. Jen Kokta ne. On prostě telefony řediteli nezvedá, buď ze strachu, že budu něco chtít, nebo jsem mu úplně u prdele a nebo se bojí telefonovat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už tu dlouho nebyl ten Petrrrův "jed" Už chápu, proč sedí pod kamerou, pod schody u kopírky. Za rok nebyl schopen pochopit, že se na konci píše "t".
Možná už nebude u kopírky, ale příští měsíc mu přestěhují židli na hajzl [emoji1]

Odesláno z mého SGP712 pomocí Tapatalk

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Clint napsal:

Co ten Sabiza? Docela se tu uhnízdil a rozkecal. Řekl mu už někdo o jeho povinnosti se fyzicky ukázat na srazu? emoji6.png

Jsem šílenej podpantoflák. A hlavně, pokud to nebude v okolí Cajzlu, nikam nejedu. Jsem línej jako prase, auto mám před rozpadnutím, služebním nepojedu jinak mi někdo rozbije držku za to, čím čas od času musím jezdit. :D

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Jo ten Merlotek ma silu. Osvezuje mysl, telo a najednou je mi fuk ze v praci nestiham termin.
A jeste si clovek pochutna. Tady sou ale sami Prazaci a to oni nemohou pochopit, pac pijou jen tu svoji odrudu. Jak ze se jmenuje. Jo " PRO PRAZAKY". [emoji3]

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Ty vole Stringo. Ty si odbornik. Citis to az v Plzni. Opravdu piju Chilsky Merlot.
To jsou ty nadpozemske schopnosti diky nadlimitnim davkam radonu. Neumis kreslit trubky? Potreboval bych kurva helfnout nebo se z toho brzo poseru. Poslu ti to emailem.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...