Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

před 7 hodinami, Petrrr napsal:

No kolegove se tam ted stavili na obed v Krusarne treba a nestihali se divit jak ceny pekne narostly u aktualizovaneho jidelnicku. Mala kofola 30, polevka 40 atd.

To je také důvod, proč hledáme jiný podnik. Ne že bychom na to neměli, ale není důvod toto podporovat.

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tož toto mne dnes nepotěšilo.....

Dobrý den pane .........

dovolte, abychom Vás informovali, že po prověření situace bylo zjištěno následující. 
Benzinový motor 3.0 TFSI 245kW byl kompletně vyřazen z nabídky a nasazení jeho alternativy se zatím neplánuje. 

Děkujeme za pochopení.

S přátelským pozdravem,

Soukupová Kateřina
Zákaznické centrum Audi Česká republika
E-mail: ZakaznickeCentrum@audi.cz

Odkaz ke komentáři

9 hours ago, Petrrr said:

Po par pivech budou i kasarna. emoji23.png
Ba ne, rada z tehdejsich spolubojovniku tam jsou do dnes.

ježiši zase to vaše ratatatata. tak běž válčit za NATO, když tě to tak láká! Rapid bude jako návnada sloužit dobře, ale musíte válčit ideálně na rovném poli nebo na asfaltce, jinak ti rapid zapadne a nevyhrabeš se.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Kokto, ty buď rád, že jsi nemusel na vojnu. Tebe by si tam staří dali k snídani. Byli tam jiní machři ( třeba i boxer), který pak desertoval - nevrátil se z vycházky a už se nikdy nevrátil a riskoval civilní basu ( dostal nakonec podmínku). Jiný stál v okně s výhružkou že skočí páč nemohl jed domů na Vánoce apod.. Vojna hodně vzala a to čas,  ale také dala. Celoživotní kamarády, z řady mamánků udělala chlapy, řadu zážitků ať už pozitivních tak negativních a je na co vzpomínat. To se ovšem ne-vojákům a pacifistům těžko vysvětluje. Kdo prostě nezažil, ten neví. Tam by Ti z hlavy ty tvoje Porsche, Nordshleife vymlátili. 

Však ona by na škodu nějaká podoba vojny ( alespoň základní půlroční výcvik) pro dnešní mamánky na škodu nebyla ani dnes. Dnes kolikrát těžko člověk rozeznává  kdo je chlap kdo ženská jak podobou tak myšlením. Stačí se kolikrát podívat v Praze na ulici nebo v metru. Smradi bez respektu k ničemu a k nikomu, hlavně že má 3 naušnice v nose atd. Známá co by policajtka v Praze když vidí co se jim tam dnes hlásí tak by brečela v porovnání třeba před těmi 15ti-20ti lety.

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Dneska bych na vojnu poslal hlavně studenty některých vysokých škol. Do šestadvaceti studují, pak vylezou školu a myslí si, že se z nich svět posere. Nedávno jsem měl v práci na pohovoru frajera, který dodělal vysokou a myslel si, že ve své první práci dostane 40 čistého, firemní auto a ještě nejlépe osobní asistentku.

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Jo, takoví nejsou jen vysokoškoláci, ale všichni i středoškoláci. myslí si, že na ně všude čekaj a že jim hned každej dá jak píšeš. Když si vzpomenu jak jsem před 12ti lety začínal já s 8tis a ještě byl rád, že mě vůbec vzali a že mě něco naučí. Hold dnes jsou Ti mlaďasové sebevědomí někdy až moc.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...