Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

A samozřejmě ještě před přihlášením tomu stočí 100 tisíc, aby mohli prodávat auto s 50 tisíci km na tachometru.

Jenže to bylo v době, kdy sis kupoval Rapida Ty... Pokud ho naskládáš do konfigurátoru teď, tak jsi na mnohem vyšších částkách. Když jsem to počítal, tak je to šíleně drahá sranda i s tou 13% slevou, kterou máme v práci na ŠA. Pokud to auto vybavím tak, abych jezdil v nějakém komfortu, tak Rapid Fresh s 88kW vychází na něco málo přes 350 tisíc. Klasickej Rapid na tom bude hůř. Tam jsem na téměř 400 tisících bez jakéhokoli servisu nebo záruky mobility.

Dnes uz si ani v DE nevyberes. Jedinou moznosti je (jakztakz) kupovat auto primo od oficialniho dealera se zarukou a kompletni servisni historii. A hlavne se o vsechno postarat sam.

Joo, kseftuje se hodne s autama od leasengovek s ukoncenymi operaky, vetsinou jde o firemni auta a ti znali kseftari to sem tahaji. Protoze kdyz to prezenu koupi 3 auta a 4. dostanou zdarma. Na druhou stranu jsou ta auta v lepsim stavu i kdyz s vice km nez od soukromnika. Protoze i v DE soukromnici setri a do AS jedou tak jen v zaruce. Uz to neni to co to byvalo.

tak jsem sem chlapci po dlouhe dobe zavital...

ale precetl jsem si jen poslednich par bodu.

auto z nemecka se porad vyplati, ale je potreba hledat a pokud mas nejaky cash a si trochu zrucny tak to jde dotahnout rozumne. Treba O2 Combi L&K 2.0 TDI DSG rok 2007 najeto poctivych 180tisic z plne chybi sibr, columbus a bufik cena 130 tisic nakup + pak nejaky drobny, na dani dohromady, ale auto uz vesele nalitalo asi 8tkm za posledni dva mesice. proste chce hledat a vybirat... ;)

• Autor

Dál to raději nečti, Petrrr brečí, že nedostal brambůrky a stěžuje si, že máš na termínu konání srazu jedno z hlavních slov :D:D

Teď je otázkou, zda má cenu kupovat auto, které má najeto 180 tisíc. Jako jasně, asi to nějakých dalších pár kilometrů vydrží, ale je to dle mého relativně risk.

• Autor

Tak záleží na nájezdu, pro mě by to smysl nemělo, pokud si chci ojeté auto nechat 5-6 let. 180tis km mi přijde už hodně.

Tak se zastav. Dáme 80 a budeš si chrochtat blahem. ;-)

Nevím, kolik dáš ročně kilometrů, ale já mám třeba průměrně nájezd kolem 18 tisíc km ročně (a to jen z domu do práce a zpět). Společně s výlety, nákupy, blbostmi jsem na 25, možná 30 tisíci. To bych byl za pět let na 330 tisíci, což je brutálně moc.

• Autor

Já mám uplně stejný nájezd jako ty....

No kdybych mel jistotu, ze to auto jezdilo dalky coz 180tis za 9 let je 20tis za rok. To moc dalky nejsou. Navic u dehta s najezdem k 200tis vetsinou hrozi riziko ze se to zacne sypat. Hold do zenske, melounu a TDI nevidis.[emoji3] Ja kdyz bych kupoval ojetinu tak co nejmladsi s co nejmensim najezdem i za cenu toho ze to nebude octavka ale fabie a ze to treba nebude plna ale stredni vybava. Nove je hold v tomto ohledu nove a koupe ojetiny je vzdy risk. Proto drzim i tu posranou Thalii i kdyz ji ted nepotrebuji, mame ji od novoty a vim co a jak. Az za 2 roky bude zase potreba tak resit pak nejakou ojetinu neznamou se mi nechce. Navic co bych tak za 5ti letou thalii i kdyz se 40tis km dostal. Hovno, tedy ma pro me vetsi moralni hodnotu nez financni.

• Autor

No já bych ti za ní dal bednu jablek a kilo česneku :D

Jo a to se bavime o autech vyrabenych pred 8-10 lety jeste v jakz takz nejake kvalite. Pockej az budou 10 let stare Rapidy, O3, F3 bude se to sypat rejze, kdyz uz to ma kolikrat problemy od novoty.

To se říkalo i při výrobě druhé generace Octavií a jsou schopné vydržet 250 tisíc kilometrů. Vždy jde o porodní bolesti a proto si říkám, že je šílenost kupovat auto v prvních dvou letech výroby. Pak to vrže, mlátí, nefunguje stěrač a loupe se lak.

• Autor

Tak to platilo vždycky bohužel....

Jen Petrrr koupil rychle kinderku ještě z Ženevy :D 

• Autor

Tak a zase měsíční prémie, už to nemám kam dávat, polštář je úplně přecpanej. [emoji23] [emoji23] [emoji23] DSC_0613.thumb.JPG.652fed27b3ee339043bc4

• Autor

No ale minulej měsíc to bylo lepší.....Mám dojem, že Petrrr bude dneska špatně spát :D:D:D

Už jste viděli prase v žitě? ;)

IMG_1578.jpg

Upraveno od Clint

Lepší je to dávat pod parkety. 1000 a 2000 mají dobré izolační vlastnosti.

To máš pětileté úspory ze stavebního spoření?

před 19 minutami, Clint napsal:

Tak a zase měsíční prémie, už to nemám kam dávat, polštář je úplně přecpanej. emoji23.pngemoji23.pngemoji23.pngDSC_0613.JPG

To vypadá, žes to v koupelně nejdřív vypral, ne?B)

Kde ze to bydlis? Jo uz vim. Asi nekdy prijedu na kafe v noci. Ale vsadim se, ze uz je nenajdu tam, ale ze stoji venku pod pristreskem. [emoji3]
Clint je jako dnesni duchodci, blaznovstvi mit takovou hotovost doma kdyz lze dnes vse bezhotovostne.
Ale je videt co ma Clint na tomto svete nejradeji. Jini davaji fotky s rodinou s detmi atd. Clint se rad foti s Masarykem, Palackym, Emou Destinovou atd. [emoji3]

To víš, proč to mít někde na účtě, kde se ty peníze budou točit nebo případně solidně investovat, aby člověk pokryl inflaci, když může inflaci pokrýt schováním v polštáři? :D:D

Ale tak ono je to asi lepší, než ty prachy vzít, chlastat chladící kapalinu a víno z Lidlu.

Klint vždycky investuje do zbraní, do škodovky nebo do motorky :D

Jj, nejvic mu vynasi Skodovka. Rocni dividendy mu jede vyplatit kazdy rok osobne Kaban.
No a jeste ta ruska vlada taky solidne plati za spionaz na letisti.
[emoji3]

• Autor

:D:D

To víš, za kvalitní práci, odpovídající odměna....ale ty holky každej měsíc ve strip barech taky něco stojej :) 

Musíš pracovat v Praze, takhle se tu máme všichni a ne u vás ve vesnici sedět shrbenej u kopírky do noci a pod kamerou doufat, že vyhraješ v Lotynce :D

Upraveno od Clint

Ty kvalitně pracuješ? Stojíš u pásu v Kvasinách a montuješ kinder káry?

V Praze makám a takový prachy nemám. Kde děláš? Berete? Pořídím si klidně Octavii, abych zapadl do klubu bohatých. :wub:

Upraveno od Sabiza

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.